Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020


Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6).

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου με την μέθοδο της αριθμολογίας, ας θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στη 1/11/2020. Για να μάθουμε τον προσωπικό αριθμό του προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 0 = 7. Άρα ο αριθμός του είναι το επτά (7). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο μας, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Νοέμβριος του 2020 έχει το αριθμητικό σημάδι του έξι (6). Τούτο γιατί είναι ο 11ος μήνας κι όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία του έτους (4) [ 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ], μας δίνει το άθροισμα 6  :  11 + 4 = 1 + 1 + 4 = 6.

Σύμφωνα με όσα γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, ο αριθμός 6, τόσο στην δυτική, όσο και στην ινδική αριθμολογία, «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Αφροδίτη. Επομένως ο μήνας θα έχει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης. Αυτά είναι : ο αισθησιασμός, η ομορφιά, η ευγένεια, ο θυμός, ο ρομαντισμός, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ο πλούτος, η αφθονία, ο έρωτας, η αγάπη, ο αρραβώνας, ο γάμος, ο μαγνητισμός εκείνων που θέλουμε, η υγιεινή, η καθαριότητα, η εφηβική διάθεση, οι επιθυμίες, οι καλές συνεργασίες, τα μπερδέματα τύπου έρωτας στην εργασία κτλ. , οι ανέσεις, η πολυτέλεια, η συντροφικότητα, η παρέα, τα φλερτ κτλ.

Εκείνοι-ες που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν το μήνα είστε όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 6, 15, και 24, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 6, ή τους φιλικούς με το 6 αριθμούς 5 και 8.

Επιπλέον θα έχετε κάποια εύνοια αυτοί-ες που έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα Ξ, ξ και Χ, χ, που ανήκουν αριθμητικά στο 6. Επίσης τα γράμματα Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ, τα οποία ανήκουν αριθμητικά στον αριθμό 5, φίλο του 6. Και τα γράμματα Η, η – Π, π – Ω, ω , που ανήκουν στο 8, επίσης φίλο του 6. *Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς μας. *** Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 6 είναι τα F, f – O, o – X, x.

Υ σ τ ε ρ ό γ ρ α φ ο : Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους εννέα μονοψήφιους αριθμούς της Αριθμολογίας (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) το 6 θεωρείτε ο πιο τυχερός αριθμός! Είτε έχουμε τον αριθμό 6 ως προσωπικό μας αριθμό, είτε έχουμε στο περιβάλλον μας έναν καλό φίλο εξάρι (6), η θετική ενέργεια και οι λύσεις στα προβλήματα θα μας συνοδεύουν στην ζωή μας!

                           Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Κάποια πράγματα θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Μπορεί, ωστόσο, να σας κοστίσουν στην τσέπη σας. Μπροστά στην ευχαρίστηση, ίσως να μην εστιάσετε στα χρήματα που ξοδεύετε. Καλό θα είναι να μην βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, ίσως να γίνει μία προσπάθεια να εξομαλυνθούν κάποια προβλήματα μέσα από ακριβά δώρα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, αρκεί να εκτιμηθεί. Δεχτείτε ότι το ταίρι σας αυτόν τον τρόπο βρήκε για να σας προσεγγίσει. Εάν θέλετε να βοηθήσετε την σχέση σας θα πρέπει να δείξετε χαρά. Αντίστοιχα και ο-η άλλος-η θα πρέπει να δείξει ευχαρίστηση, εάν λάβει κάποιο δώρο από εσάς. Στην υπερβολή της αυτή η μεταξύ σας «συναλλαγή» θα μπορούσε να είναι μία πολυπόθητη πρόταση γάμου, μία πρόταση για συγκατοίκηση κτλ.

Οι χωρισμένοι-ες, που επιθυμείτε την επανασύνδεση, ενδέχεται να κάνετε κάποια κίνηση με γενναιόδωρη διάθεση. Αρχικά αυτό θα συγκινήσει την-τον πρώην σας, ή εσάς, εάν η κίνηση αυτή γίνει από την μεριά της-του. Εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα που θα προκύψει. Φροντίστε κατόπιν να ενώσετε ξανά τους συναισθηματικούς δεσμούς που σας κρατούν μαζί. Οπότε στην αρχή θα παίξει καλό ρόλο μία κίνηση με υλικό τίμημα, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα και στο ψυχικό-συναισθηματικό «δώρο».

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία, η οποία θα αφορά σε άτομο με καλά οικονομικά δεδομένα. Εναλλακτικά μπορεί εσείς να προσπαθήσετε να το κερδίσετε, εντυπωσιάζοντάς το με τις οικονομικές σας επιτυχίες. Αυτή η κατάσταση δεν είναι λάθος, αρκεί να μην μείνει εκεί. Δηλαδή θα χρειαστεί να εστιάσετε και στον συναισθηματικό πλούτο που μπορεί να δώσει ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον. Αν γίνει έτσι, τελικά θα δημιουργήσετε μαζί κάτι ολοκληρωμένο και αυθεντικό.

Στην εργασία σας θα ανέβετε οικονομικά. Οι απολαβές σας θα είναι τακτικές και ενδυναμωμένες. Δίπλα σας θα βρεθούν ικανοί συνεργάτες. Ποντάρετε κυρίως στην καλή συνεργασία, που στοχεύει στην ίδια την δουλειά. Μην αναλώνεστε σε παράπλευρα πράγματα. Κατά βάση θα κινηθείτε σε ένα μοτίβο συγκοινωνούντων δοχείων! Δηλαδή εσείς θα στηρίζετε τους άλλους και οι άλλοι εσάς. Δεν θα πρέπει να γίνονται ζαβολιές, εάν πραγματικά θέλετε αμφότεροι να πάει καλά η δουλειά σας και στο μέλλον.

Εφόσον δεν εργάζεστε, πρόκειται να βρείτε νέα εργασία σε χώρο, όπου ενδέχεται να σας δοθεί αρχηγική θέση. Εναλλακτικά, μία θέση ευθύνης! Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, ώστε να ξεχωρίζετε τα άτομα που σας εκτιμούν πραγματικά κι εκείνα που σας κολακεύουν. Κρατήστε αποστάσεις, χωρίς να γίνεστε… κέρβεροι. Η οικονομική σας κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται. Προσπαθήστε να έχετε υγιή σχέση με τα χρήματα. Ούτε φιλάργυροι, ούτε φειδωλοί.

                                     Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Ένας μήνας ιδανικός για φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί-ες. ίσως χρειαστεί στον αισθηματικό τομέα να εστιάσετε περισσότερο στο κομμάτι της φιλίας με το ταίρι σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο ενδέχεται να μην μπορείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά μεταξύ σας. Καλύτερα να μην πιέσετε τα πράγματα και να τα αφήσετε να κυλίσουν αβίαστα. Ευκαιρία να τονώσετε λίγο παραπάνω το φιλικό κομμάτι της σχέσης σας. Κάνοντας υπομονή και περνώντας μαζί χρόνο χαλαρά, θα περάσετε τούτην την φάση όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Παρακάτω θα ξυπνήσει η ανάγκη σας να εκφραστείτε πιο έντονα στο ερωτικό και αισθηματικό κομμάτι. Μην φοβάστε ότι αυτό θα… ξεχαστεί!

Εάν έχετε χωρίσει, είναι πιθανόν να ζυγίζετε τόσο εσείς, όσο κι ο-η άλλος-η, την σημασία μίας πιθανής επανασύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι νιώθετε να σας τραβούν δύο αντίθετες δυνάμεις. Η μία προς το πρώην ταίρι σας κι η άλλη προς της απομάκρυνσή σας από αυτό. Κερδίστε λίγο χρόνο, ώστε να κατανοήσετε ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλετε. Η ευκαιρία θα δοθεί. Αν, ωστόσο, δεν σας βγαίνει έντονα η ανάγκη να είστε με τον-την άλλον-ην, ή εκείνου-ης με εσάς, ενδεχομένως να μην είναι ένας καλός οιωνός για μελλοντική σταθερότητα. Στην περίπτωση που σας βγαίνει ολόψυχα, θα πάτε με βεβαιότητα καλά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, όπου κάποια σημεία θα σας ενθουσιάζουν και ορισμένα θα σας δυσαρεστούν. Για παράδειγμα μπορεί να νιώθετε ερωτική έλξη, αλλά να αισθάνεστε ταυτόχρονα κενά στην επικοινωνία σας κτλ. Θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Σαν να κάνετε έναν κατάλογο με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στον χαρακτήρα του άλλου. Ανάλογα ποια θα υπερισχύσουν και ποιες θα είναι οι δικές σας συναισθηματικές ανάγκες, ή του-της άλλου-ης, θα πάει καλά ή όχι τούτη η… αντιφατική γνωριμία!

Στην εργασία σας προβλέπεται άνοδος. Επίσης θα έχετε καλές συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις γενικότερα. Προβλέπεται εξίσου επαγγελματική και οικονομική επιτυχία. Κρατάτε ισορροπίες, ώστε να είναι και οι άλλοι ευχαριστημένοι από εσάς. Μπορείτε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, καθώς κάτι τέτοιο θα ανταμείβεται είτε οικονομικά, είτε ηθικά από τον χώρο σας.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε νέα δουλειά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Προβλέπεται να έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία, κυρίως από άτομο που πιστεύει σε εσάς και θέλει να σας υποστηρίξει. Πιθανόν να λάβετε μία απρόβλεπτη ευχάριστη είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ανοίγεται ένα καλός δρόμος για εσάς με εξίσου καλές αποδοχές. Συγκεντρωθείτε και κρατείστε ισορροπία ανάμεσα στην εργατικότητά σας και στις καλές σχέσεις με τους άλλους.

                                 Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Ίσως αυτόν το μήνα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Μπορεί κάποιος να σας παρασύρει σε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν με μία πρώτη ματιά. Ωστόσο τελικά αυτή η «έξοδος» από τα νερά σας, μπορεί να σας ωφελήσει. Ίσως να νιώσετε κάποια παραπάνω ευχαρίστηση από την τόλμη σας.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, ενδέχεται να νιώσετε μεταξύ σας μία προσωρινή ανασφάλεια, μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι παρεξηγήσεις. Ο-η ένας-μία μπορεί να υποψιάζεται την-τον άλλην-ον για πονηρές προθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα αμφισβητήσετε το προφανές και θα σκεφτείτε ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την καλή διάθεση του-της συντρόφου σας. Σαν να θέλει να σας παρασύρει σε κάτι. Ή ωσάν να πρόκειται για μία «παγίδα». Αυτή η σκέψη δεν θα είναι απαραίτητα λάθος. Παρόλα αυτά, ακόμη κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ευκαιρία να επανεξετάσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Όλα τα παραπάνω θα έχουν μία ανάλαφρη διάθεση και δεν πρόκειται να δημιουργηθούν εντάσεις.

Εάν έχετε χωρίσει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο ή η πρώην σας προσπαθεί να σας δελεάσει για μία νέα ευκαιρία. Ξέροντας τα πράγματα που σας αρέσουν, θα σας προσκαλέσει-προκαλέσει για κάτι αντίστοιχο. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο, θα σας προτείνει να δείτε μαζί έναν ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικό αγώνα. Ή αν σας αρέσουν οι βόλτες στα μαγαζιά, θα θελήσει να σας συνοδέψει σε μία. Εφόσον θέλετε κι εσείς να δώσετε ευκαιρία, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε, και μάλιστα με θετική διάθεση. Εναλλακτικά μπορεί το πρώην ταίρι σας να σας… ταλαιπωρήσει λίγο, κάνοντας σας να περιμένετε παραπάνω χρόνο για την πρώτη του κίνηση. Εάν, εν τω μεταξύ, την κάνετε εσείς πρώτοι-ες, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου αισιόδοξο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δείτε ότι σας γοητεύει ένα άτομο, που για την ιδιοσυγκρασία σας θα θεωρείται «επικίνδυνο». Τούτο σημαίνει ότι θα έχει έναν τολμηρό χαρακτήρα με τον οποίο θα διαφωνείτε. Από την άλλη μεριά θα σας αρέσει ερωτικά και θα σας βγάζει έλξη. Το άτομο αυτό, ενδέχεται να καταλάβει το «κρυφό» ενδιαφέρον σας και να θελήσει να παίξει με το μυαλό σας. Ενώ ταυτόχρονα θα έχει παρόμοια επιθυμία με εσάς. Θα δώσετε μεταξύ σας μία σκληρή «μάχη» ερωτικής διεκδίκησης και μη διεκδίκησης. Ταυτόχρονα η μεγαλύτερη μάχη θα δίνεται μέσα στον καθένα σας. Αν ο έρωτάς σας είναι αρκετά δυνατός, προβλέπεται να επικρατήσει τελικά, και να κάνετε σχέση.

Εάν εργάζεστε, θα έχετε πρόοδο στην δουλειά σας. Ίσως να υπάρχει κάποιος συνεργάτης που σας εκνευρίζει, όμως ταυτόχρονα είναι βοηθητικός και ικανός στην εξοικονόμηση χρήματος. Κάτι, από το οποίο ωφελήστε και εσείς. Προσέξτε τους εκνευρισμούς σας στον χώρο της εργασίας σας. Ίσως να δεχτείτε προτάσεις για νέες μεθόδους εργασίας, που μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα τολμηρές και ριψοκίνδυνες. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, ή συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό που εμπιστεύεστε, προτού προχωρήσετε.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν χώρο, όπου ενδεχομένως να τον αποφεύγατε κάτω από άλλες συνθήκες. Ίσως να έχετε δίκιο, ή ίσως να είστε τελειομανείς και τα θέλετε όλα δικά σας. Όπως και να έχει, εάν ακολουθήσετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί, θα μπορείτε να βγάζετε ικανοποιητικά χρήματα. Θα έχετε ταυτόχρονα την επιλογή να παραμείνετε εκεί, μέχρι να βρείτε κάτι καλύτερο.

                               Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ένας άνετος, όσο και σπάταλος μήνας σας περιμένει. Θα περάσετε καλά, όμως αυτό θα σας κοστίσει. Ωστόσο, εάν δεν έχετε θέμα με τα έξοδα, λίγο θα σας πειράξει. Κατά τ’ άλλα θα είστε με καλή παρέα και θα νιώθετε ενθουσιασμό.

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες μάλλον ο υλικός τρόπος, θα είναι ένας τρόπος προσέγγισης. Ίσως να κάνετε ή να σας κάνουν δώρα, προκειμένου να πλησιάσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, και καλό θα ήταν να μην το παρεξηγήσετε μεταξύ σας ως «εξαγορά». Θα χρειαστεί να είστε λίγο προσεκτικοί-ες στις εντυπώσεις που δίνετε μεταξύ σας. Δηλαδή μην αφήνετε στο ταίρι σας να σχηματίσει την εντύπωση ότι το… ξεφορτώνεστε με ένα ή περισσότερα δώρα. Αφιερώστε ταυτόχρονα χρόνο για να ακούσετε ο-η ένας-μία αυτά που σας λέει η-ο άλλη-ος. Δείξτε ότι είστε εκεί και για πιο ουσιαστικά πράγματα, κι όχι μόνο για να περνάτε καλά.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι αποζητάτε μία νέα ευκαιρία, αυτή θα έρθει. Επιθυμείτε αμοιβαία να είστε και πάλι μαζί, Φοβάστε κάποια αδύναμα σημεία ο ένας στον άλλον, που σας ταλαιπώρησαν στην σχέση σας. Κατά βάση τα σημεία αυτά είναι δύσκολο να αλλάξουν, αφού είναι στοιχεία του χαρακτήρα του καθενός σας. Απλά ζυγίστε το… βάρος τους και αναλόγως αποφασίστε τι θα κάνετε. Αν για παράδειγμα ο-η ένας-μία από τους δύο σας είναι εθισμένος-η στα τυχερά παιχνίδια, με αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά του-της, τούτο δεν είναι το ίδιο βαρύ με το να θέλει να ξοδεύει παραπάνω χρήματα για το σπίτι ή για τα ρούχα κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα! Η γυναίκα ή ο άντρας που θα κατακτήσει το μυαλό σας θα είναι άτομο, το οποίο θα σας εμπνέει  θαυμασμό. Θα γίνετε αρκετά τολμηροί-ες, ώστε να της-του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και να την-τον κάνετε να σας προσέξει. Στην πλειοψηφία θα βρείτε ανταπόκριση και πρόκειται να ξεκινήσει ένα ερωτικό φλερτ με αμοιβαίο ενθουσιασμό. Φροντίστε στην πορεία να δείτε με θετική ματιά τις διαφορές σας, ώστε να μην προκύψουν εντάσεις από εγωιστικά κίνητρα. Κατά τ’ άλλα θα έχετε καλή εξέλιξη μαζί.

Όσοι εργάζεστε, τούτον το μήνα θα βγάλετε πολλά χρήματα. Η επαγγελματική σας αυτοπεποίθηση θα ανέβει αρκετά. Το κλίμα συνεργασίας στην δουλειά σας θα είναι άψογο. Καλό θα είναι να προσέξετε τον υπερβολικό σας ενθουσιασμό, που κρύβει τον κίνδυνο να επενδύετε χρήματα στην εργασία σας, χωρίς πραγματικό λόγο. Ενδέχεται να αποδειχθούν πεταμένα λεφτά. Κινηθείτε με σύνεση, ώστε να διασφαλίσετε την καλή πορεία της δουλειάς σας και στο μέλλον.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα σταθείτε τυχεροί και θα βρείτε μία δουλειά με καλό επαγγελματικό κλίμα και αξιόλογες αποδοχές. Θα δώσετε από την αρχή καλές εντυπώσεις. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι ο υπερβάλλοντας ζήλος σας, που μπορεί να παρεξηγηθεί, ως προσποιητός, κυρίως από τους συναδέλφους σας. Οπότε με συνετή στάση και επαγγελματισμό, η καινούρια σας δουλειά θα σας κερδίσει κι εσείς εκείνη.

                                  Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Εισέρχεστε σε έναν χαλαρό μήνα. Θα ξεκουραστείτε. Η ενέργειά σας θα «ξοδεύεται» με δόσεις. Παρόλα αυτά τίποτα από εκείνα που θέλετε να κάνετε δεν θα μείνει πίσω. Απλά θα τα κάνετε με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως. Ίσως αυτό να σας το «μάθει» έναν άνθρωπος που βρίσκετε δίπλα σας.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα έρθετε πιο κοντά με την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Ενδεχομένως η πρωτοβουλία αυτή να ξεκινήσει από το ταίρι σας. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε αρκετά πράγματα που αφορούν στην σχέση σας, χωρίς να υπάρξει αρνητικό κλίμα. Τουναντίον προβλέπεται να το απολαμβάνετε κι οι δύο. Ταυτόχρονα δεν θα αμελήσετε τις δουλειές σας. Απλά θα κάνετε έναν καλό συνδυασμό εργασιών και προσωπικής ζωής. Ορισμένα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό, θα μιλήσετε για την προοπτική ενός γάμου ή μίας συγκατοίκησης.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, ενδέχεται αυτός να έχει ρίξει κάπως τους ρυθμούς σας. Τούτο σας δίνει την άνεση χρόνου να «φιλοσοφήσετε» την σχέση σας. Έτσι θα δείτε εξίσου τα λάθη σας και τα λάθη του-της άλλου-ης. Θα προκύψει επανασύνδεση, καθώς και οι δύο σας θα την επιθυμείτε εξίσου. Εκείνο που θα έχει σημασία είναι ότι κι οι δύο σας θα έχετε κάνει αλλαγές. Η ευκαιρία να πλησιάσετε κοντά πρόκειται να έρθει αβίαστα. Το Σύμπαν οργανώνει τις κατάλληλες συνθήκες!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία με πολύ ταιριαστό, όσο και αταίριαστο άτομο. Ή μπορεί να εξελίξετε γνωριμία που ήδη υπάρχει, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει. Θα έχετε κοινά σημεία με εκείνον ή εκείνη που θα μπει στην ζωή σας, όμως και αρκετές διαφορές. Το μυστικό θα είναι ότι κάτι μέσα και στους δύο σας, θα σας κάνει να θέλετε να προσαρμοστείτε στον χαρακτήρα του ανθρώπου απέναντί σας, χωρίς να «εξαφανιστείτε» εσείς. Με λίγα λόγια τα σημεία στα οποία θα διαφέρετε δεν θα σας φανούν ενοχλητικά. Ίσα-ίσα μπορεί να τα θεωρήσετε ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά.

Όσοι εργάζεστε, τούτον το μήνα θα ωφεληθείτε αρκετά στην δουλειά σας. Θα έρθετε κοντά σε νέο ή ήδη υπάρχον άτομο του χώρου σας, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, χωρίς να στερηθεί κάτι ο επαγγελματισμός σας. Τα χρηματικά σας οφέλη από την δουλειά σας θα ανέβουν. Είστε σε φάση, όπου το Σύμπαν είναι σύμμαχός σας. Εκμεταλλευτείτε το δείχνοντας επαγγελματισμό και εργατικότητα, χωρίς από την άλλη να εξαντλείτε τον εαυτό σας ή τους άλλους που εργάζονται κοντά σας.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, η συμπαντική ενέργεια σας ευνοεί αρκετά, ώστε να κατακτήσετε την θέση που θέλετε, και μάλιστα χωρίς εξαιρετικό κόπο. Αφήστε τον εαυτό σας να πιστέψει ότι σας αξίζει η καλή σας τύχη. Υποστηρίξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί, για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Η θετική σας στάση είναι το κλειδί για να σας ανοίξει διάπλατα τον δρόμο. Θα αρχίσετε επίσης να έχετε λεφτά στα χέρια σας.

                                     Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Ο Νοέμβριος θα είναι για εσάς ένας μήνας ηρεμίας. Ιδίως εάν είχατε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσετε να χαλαρώνετε. Τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, ενώ δεν θα περιμένετε μεγάλες συγκινήσεις, θα ζήσετε μία όμορφη καθημερινότητα. Τα ζευγάρια που έχετε περάσει από κίνδυνο χωρισμού, θα έρθετε πιο κοντά και θα τα βρείτε. Ίσως να κάνετε μαζί ορισμένες αγορές που θα αφορούν στην διακόσμηση του σπιτιού σας, ή στην γκαρνταρόμπα σας. Θα ενισχυθεί ο μεταξύ σας ερωτισμός. Αν ένας από τους δύο είχε εξωσυζυγική σχέση, τώρα θα εστιάσει αποκλειστικά στον δεσμό ή στον γάμο. Αυτή η φάση γενικότερα θα είναι καλή για την αναθέρμανση της σχέσης σας. Χαρείτε την και μην περιμένετε τρανταχτά πράγματα, τα οποία θα μπορούν να έρθουν παρακάτω.

Οι χωρισμένοι-ες παρότι κρατάτε αμοιβαία τα συναισθήματά σας, φαίνεστε να «τεμπελιάζετε» να κάνετε, ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος, μία κίνηση προσέγγισης. Αυτό κρύβει την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία θα πρέπει να παρθεί από τον άλλον. Τούτη η σύγχυση θα σας καθυστερήσει λίγο να τα ξαναβρείτε. Ωστόσο τελικά θα γίνει επανασύνδεση. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ο-η καθένας-μία σας τα συναισθήματά του-της και την πραγματική του-της επιθυμία. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους με την λογική του τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία cool γνωριμία. Δηλαδή θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα νιώθετε μαζί της-του χαλαρά. Θα μπορείτε να έχετε μεταξύ σας χιούμορ, να συζητάτε, να οργανώνεστε κτλ. Αυτό ενδέχεται να έρχεται κάπως σε αντίθεση με την ιδιοσυγκρασία σας, που θέλει να ερωτεύεται παθιασμένα. Ωστόσο θα συνεχίσετε την νέα γνωριμία και ενδεχομένως να προκύψει σχέση. Ίσως να πρέπει να εκτιμήσετε την απλότητα του άλλου και την ασφάλεια που σας εμπνέει, ακόμη κι αν δεν σας ξετρελαίνει. Εξάλλου τίποτα δεν απαγορεύει να συμβεί αυτό παρακάτω και να χτιστεί σιγά-σιγά.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε την εργασία σας να στρώνει, ιδίως εάν το προηγούμενο διάστημα ήταν ασταθής. Ενδεχομένως να μην αντικρύσετε την υπέρβαση που πιθανόν θα θέλετε, αλλά σίγουρα θα απολαύσετε την ισορροπία που επιτέλους θα επέλθει. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας θα είναι αρμονικές. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν αισθητά. Εάν ασχολείστε με δουλειά που έχει σχέση με τον καλλωπισμό, την ένδυση, την υπόδηση κτλ. θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια.

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα πετύχετε τον στόχο σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία σε χώρο που θα σας ταιριάζει και θα περνάτε καλά. Τα οικονομικά που θα λαμβάνετε θα σας ικανοποιούν, χωρίς ενδεχομένως να είναι εξαιρετικά υψηλά. Παρόλα αυτά προβλέπεται σταθερότητα. Ένας δικός σας άνθρωπος, ακόμη και απρόβλεπτα, θα σας βοηθήσει να εισέλθετε σ’ αυτόν τον χώρο.

                                    Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ο μήνας αυτός θα σας δείξει τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για εσάς! Άραγε τι μπορείτε να κάνετε εσείς γι αυτούς;!

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα μπορείτε να απολαύσετε την φροντίδα και την υποστήριξη της ή του συζύγου ή συντρόφου σας. Θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας ενδυναμώνει και να βάζει ένα χέρι βοήθειας εκεί που μπορεί. Καλό θα είναι να ανταποδίδετε, έστω και σε μικρότερη κλίμακα. Μην επαναπαύεστε μόνο στο να παίρνετε, με αποτέλεσμα να κουραστεί ο άνθρωπός σας να δίνει. Κατά τ’ άλλα θα έχετε την προτεραιότητα προς το παρόν στο να «δουλεύει» ο-η άλλος-η για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι αργότερα μπορεί να αντιστραφούν οι όροι. Οπότε θα πρέπει να δείξετε εσείς τότε τί μπορείτε να κάνετε για τον άλλον.

Οι χωρισμένοι-ες που αναρωτιέστε για την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, θα είστε ψύχραιμοι-ες από την πλευρά σας. Έτσι, τελικά η πρώτη κίνηση επαναπροσέγγισης θα γίνει από την-τον άλλο-η. Ενδεχομένως με λίγα λόγια θα σας έρθει η λύση στο… πιάτο. Προετοιμαστείτε για την αντίδρασή σας και κρατήστε ήπιους τόνους. Μην κάνετε κάτι για το οποίο μπορείτε μετά να μετανιώσετε. Έτσι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο ή η πρώην σας δεν θα έχει απωθημένα απέναντί σας. Είτε δηλαδή παραμείνετε ζευγάρι, είτε επιλέξετε να είστε «φίλοι».

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας θαυμάσει κι ενδεχομένως θα σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Τούτο θα σας αρέσει, εφόσον νιώσετε κι εσείς παρόμοια συναισθήματα. Ή θα σας κουράσει, αν δεν έχετε την αντίστοιχη ένταση στα συναισθήματά σας. Παρόλα αυτά, προβλέπεται να δίνετε χώρο και χρόνο στον-στην άλλη-ο. Ενδεχομένως να σας κερδίσουν επάνω του-της κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς του-της όπως το επάγγελμα, η μόρφωση, ένα ταλέντο, η κοινωνική θέση κτλ. Χωρίς αυτό να προέρχεται από «πονηρά» κίνητρα. Θα έχετε μία χρονική περίοδο να γνωριστείτε καλύτερα και να αποφασίσετε εάν τελικά θα κάνετε σχέση ή θα προσπεράσετε.

Αν εργάζεστε θα είστε από τους πιο τυχερούς εργαζόμενους! Πρόκειται να δεχτείτε στην δουλειά σας βοήθεια, είτε σε ατομικό, είτε σε ευρύτερο επίπεδο. Θα σας υποστηρίξουν. Θα ανέβετε. Θα βγάλετε πιο πολλά λεφτά! Εάν είστε υποψήφιος-α για προαγωγή, θα την πάρετε. Αν κάνετε μία εργασία με εμβέλεια σε ένα ευρύ κοινό, όπως καλλιτέχνης, πολιτικός κτλ. , θα φανεί πολύ το έργο σας. Το Σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε υποστήριξη από δικό σας άνθρωπο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εισέλθετε στον επαγγελματικό χώρο που επιθυμείτε. Εναλλακτικά θα σας εκτιμήσει ένας μελλοντικός σας εργοδότης και θα σας προσλάβει, εφόσον του ζητήστε εργασία. Εάν είστε καλλιτέχνης θα έχετε μία καλή επαγγελματική ευκαιρία-πρόταση. Αν είστε πολιτικός θα αναγνωριστείτε και θα εισπράξετε εκτίμηση. Αν είστε συγγραφέας ή δημοσιογράφος θα διαπρέψετε πάνω στην δουλειά σας. Επίσης, με ότι κι αν ασχοληθείτε, θα ανέβουν οι χρηματικές σας απολαβές και τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν.

                                  Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Περνάτε σε έναν όμορφο μήνα γεμάτο αγάπη. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα επικρατήσει το ρομαντικό στοιχείο. Στις επαγγελματικές, η καλή συνεννόηση και η εποικοδομητική συνεργασία. 

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, μαζί με το ταίρι σας θα περάσετε τρυφερές στιγμές με νότες ευτυχίας. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι εποικοδομητική και η σχέση σας δημιουργική.  Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θα συνεννοηθείτε για στόχους που αφορούν στο κοινό μέλλον σας και θα ξεκινήσετε με κέφι την πραγματοποίησή τους. Σε αυτούς μπορεί να συμπεριλαμβάνετε και η πρόταση γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια. Απολαύστε αυτήν την καλή περίοδο στον δεσμό ή τον γάμο σας και μην σκέφτεστε αρνητικά, υποθέτοντας μελλοντικές αντιξοότητες.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε, μάλλον χωρίσατε με… παιχνιδιάρικη διάθεση. Σαν να θέλατε να δοκιμάσετε την σχέση σας. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τέτοια «επικίνδυνα» παιχνίδια. Καλύτερα να κάνετε εποικοδομητικά πράγματα μαζί, εάν θέλετε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας, όπως μία εκδρομή στη φύση κτλ. Παρόλα αυτά ο χωρισμός είναι χωρισμός. Οπότε πάρτε το πιο σοβαρά την επόμενη φορά που θα θελήσετε να χωρίσετε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Η επανασύνδεση είναι δεδομένη, εκτός μόνο εάν δεν την επιθυμείτε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δώσετε ρεσιτάλ άρτιου φλερτ! Τούτο σημαίνει ότι μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα θα σας συναρπάσει, ώστε να ξεδιπλώσετε όλες τις… ερωτικές σας δεξιότητες προσέγγισης. Το άλλο άτομο θα σας προσέξει, μη μπορώντας να αντισταθεί στην γοητευτική σας προσωπικότητα. Προβλέπεται όλα να πηγαίνουν καλά. Θα ξεκινήσει κάτι που θα αξίζει και θα είναι ταυτόχρονα γεμάτο ερωτικές συγκινήσεις! Αφήστε την έμπνευσή σας ελεύθερη και αποφύγετε την υπερβολική… φιλολογία γύρω από την γνωριμία σας.

Εάν εργάζεστε, η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Επίσης θα δείτε άνοδο στα οικονομικά σας. Αν έχετε μία δουλειά που σας προβάλει σε ένα ευρύ κοινό, κυρίως καλλιτεχνική, θα τα πάτε περίφημα. Σε αυτό θα παίξει ρόλο μία καλή συνεργασία που θα έχετε. Θα μιλήσετε, γενικότερα, με σημαντικούς ανθρώπους της δουλειάς σας, σε όποιον χώρο κι αν ανήκετε, και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες.

Αν δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, ένας δικός σας άνθρωπος θα σας φέρει τύχη, είτε με τις ιδέες του, είτε με την άμεση βοήθειά του. Γενικότερα ο μήνας αυτός θα είναι τυχερός στο να αποκατασταθείτε επαγγελματικά. Εσείς αρκεί πραγματικά να το θέλετε. Τα οικονομικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία. Αν το πάρετε ζεστά, ενδέχεται να κάνετε μία εργασία, στην οποία θα είστε τόσο καλοί, ώστε να σας ανταμείψουν αναλόγως, πιστεύοντας πως είστε μοναδικοί. Παρόλα αυτά κρατήστε ένα ταπεινό προφίλ και δώστε τα όλα στο έργο που θα αναλάβετε.

                                     Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Οι σχέσεις σας θα διαμορφωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσοι-ες είχατε ασυμφωνίες και παρεξηγήσεις, θα τις λύσετε κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό της σχέσης σας. Αυτό ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλες συνδιαλλαγές της ζωής σας πέραν των αισθηματικών.

Στα ζευγάρια, παντρεμένα ή σε δεσμό, θα επικρατήσει το ερωτικό στοιχείο. Αυτό θα γίνει με τρόπο που θα συνδυάζει το σαρκικό με το ρομαντικό κομμάτι. Μην ανησυχείτε ότι η σχέση σας θα κινδυνέψει να γίνει σεξιστική. Αφεθείτε και ζήστε το, χωρίς προκαταλήψεις και ενοχές. Ταυτόχρονα θα οργανωθείτε και σε άλλα πράγματα από κοινού. Παρόλα αυτά το στοιχείο της ερωτικής έλξης θα κυριαρχήσει. Κάντε το πηγή έμπνευσης και ενέργειας. Μην το απομονώνετε με τα γνωστά κλισέ του τύπου : « Ταιριάζουμε στο σεξ αλλά πουθενά αλλού» κτλ.

Αν έχετε χωρίσει και σας λείπει ο ή η πρώην σας, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας χημεία είναι ο συντομότερος δρόμος επαφής σας. Μπορεί, ωστόσο, ο-η ένας-μία από τους δύο σας ή και η δύο να μπλοκάρετε αυτό το αβαντάζ από πείσμα. Αν όντος το κάνετε αυτό, ίσως η επανασύνδεση να καθυστερήσει, όμως τελικά θα γίνει. Καλό θα είναι να περνάτε όμορφα ερωτικά, χωρίς να παραβλέπετε ταυτόχρονα την συναισθηματική σας αλληλοεπικάλυψη, καθώς και την συνέπειά σας  στο θέμα της μεταξύ σας δέσμευσης. Αποφεύγετε να κάνετε χιούμορ στην υπερβολή του, γιατί θα σας απομακρύνει από την ουσία της σχέσης σας. Αστειευτείτε με μέτρο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, όπου το πρώτο πράγμα που θα δείτε επάνω της-του είναι η ερωτική έλξη που θα σας βγάζει. Τούτο μάλλον θα είναι αμοιβαίο. Θα ξεκινήσει μία παιχνιδιάρικη γνωριμία, αλλά εάν θέλετε να σταθεροποιηθεί, φροντίστε να σοβαρευτείτε σύντομα. Δηλαδή πέραν του αμοιβαίου πόθου, ενδιαφερθείτε ο καθένας σας να γνωρίσετε και τις άλλες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Καλώς ή κακώς μόνη της η ερωτική χημεία δεν θα είναι αρκετή για την δημιουργία σχέσης.

Στην εργασία σας, εάν βρίσκεστε σε κάποια ομάδα, θα λειτουργείτε υποστηρικτικά μεταξύ σας. Αυτό θα σας δίνει θετική ενέργεια, ώστε όλοι να εργάζεστε με κέφι και να βάζετε στόχους. Η οικονομική σας κάλυψη θα είναι εξαιρετική, ενώ διαφαίνεται ένα κλίμα τιμιότητας και δικαιοσύνης. Φροντίστε όλοι σας, ώστε τούτο να διατηρηθεί και στο μέλλον για να μην γίνονται αδικίες. Εάν ασχολείστε με τα κοινά, θα ανέβει πολύ η καλή σας φήμη και αρκετοί θα πιστέψουν σε σας!

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε μία νέα δουλειά που θα ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας. Θα αλλάξει η ψυχολογία σας και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Το Σύμπαν θα σας ανοίξει μία νέα πύλη επαγγελματικής αποκατάστασης και δημιουργικότητας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε οικονομία ενέργειας. Μην είστε υπερενθουσιώδεις, γιατί μπορεί να χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες. Τα οικονομικά στην νέα δουλειά σας θα είναι πολύ καλά και τακτικά.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!