Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021


ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη

Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπορεί να τον είχατε παρεξηγήσει. Σας διακρίνει ψυχραιμία. Ένα ένστολο άτομο θα σταθεί δίπλα σας, ή εσείς θα διεκδικήσετε μία θέση με στολή.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες πρόκειται να τα βρείτε μεταξύ σας. Αμφότεροι μπορεί να κάνατε το λάθος να χρεώνετε τα προσωπικά σας αδιέξοδα ο ένας στον άλλον. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε κι οι δύο σας πως στην πραγματικότητα σας έφταιγε ο ίδιος σας ο εαυτός! Μετά από αυτήν την διαπίστωση θα έρθετε πιο κοντά και θα αναγνωρίσετε με λόγια και με έργα ο-η ένας-μία την αξία της-του άλλης-ου.

Όσοι-ες περνάτε μία φάση χωρισμού και γοητεύεστε στην ιδέα της επανασύνδεσης, ενδέχεται να βοηθηθείτε από ένα τρίτο άτομο! Αυτό μπορεί να γίνει είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία σας. Δηλαδή το τρίτο άτομο μπορεί και να είναι ένας-μία φίλος-η του ή της πρώην σας που τον-την παροτρύνει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στην σχέση σας. Αυτή η διαδικασία θα πιάσει τόπο. Κατόπιν η… σκυτάλη περνά στα χέρια των δύο σας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με λιγότερο εγωισμό και να πράξετε ανάλογα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα άτομο με στολή ή, εναλλακτικά, με συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος στην εργασία του. Θα έχει καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του και μάλλον θα της-του αρέσει η ειλικρίνεια. Πρόκειται να γοητευτείτε και να δώσετε την ευκαιρία για να υπάρξει συνέχεια. Αυτό θα  είναι αμοιβαίο.

Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Η εργασία σας θα είναι οργανωμένη. Θα υπάρχει αλληλεγγύη με τους άλλους. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείτε λίγο παραπάνω. Οι χρηματικές αμοιβές σας θα είναι ασφαλείς και ικανοποιητικές, με προσαυξήσεις και μπόνους!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα δεχτείτε μία καλή ιδέα από κοντινό σας άτομο που σας νοιάζεται. Ευνοείστε ιδιαίτερα να εργαστείτε σε χώρο με στολή ή με κώδικα ντυσίματος. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα πάρουν την ανοδική πορεία!

ΤΑΥΡΟΣ  :  Το Πέντε από τα Κύπελλα

Θα κινηθείτε ανάμεσα στην ελευθερία και στον συμβιβασμό. Δύο δυνάμεις με διαφορετική κατεύθυνση θα παλεύουν μέσα σας. Το ποια θα νικήσει θα εξαρτηθεί από την δική σας επιμονή.

Οι παντρεμένοι-ες ενδέχεται να… χαθείτε σε μία εσωστρεφή ή και εξωστρεφή κριτική για τον δεσμό ή τον γάμο σας. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να διερευνήσετε μέσα σας τι πραγματικά θέλετε. Γιατί εάν θέλετε να είστε μαζί με την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας, τότε η κριτική δεν θα ωφελήσει. Αντίθετε καλό θα είναι να περάσετε σε κινήσεις, οι οποίες θα σας φέρουν  πιο κοντά με το ταίρι σας. Αυτό εννοείται πως ισχύει και για τους δύο σας.

Αν έχετε χωρίσει κι αναζητάτε την επανασύνδεση, καλό θα είναι να σκεφτείτε κατά πόσο μπορείτε να δείτε θετικά την σχέση με τον ή την πρώην σας, ακόμη κι αν δεν σας καλύπτει απόλυτα. Εάν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε εγκυμονεί ο «κίνδυνος» να ανακυκλώσετε τα προβλήματα και να φτάσετε ξανά στον χωρισμό. Στην περίπτωση αυτή ίσως είναι προτιμότερο να… κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να χωρίσετε οριστικά. Στο μέλλον θα αναζητήσετε ένα νέο ταίρι πιο ταιριαστό στα δικά σας θέλω.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γοητευτείτε από ένα άτομο με καλά στοιχεία, χωρίς ωστόσο να νιώθετε πάθος μαζί του. Στην περίπτωση αυτή κάντε μία… προσωπική ψυχανάλυση στον εαυτό σας! Εάν δηλαδή λειτουργείτε περισσότερο με το μυαλό ή με την καρδία. Εάν συμβαίνει το πρώτο, η γνωριμία θα πάει καλά. Εάν συμβαίνει το δεύτερο, μπορεί να μην καταφέρετε να ξεπεράσετε την ισχνότητα του πάθους. Αξίζει ωστόσο να δώσετε χρόνο προτού αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Στην εργασία σας θα πάτε καλά, χωρίς ωστόσο αυτό να σας γεμίζει όσο θα θέλατε! Ενδεχομένως να αξίζετε τα καλύτερα ή να σας έχουν ρίξει κάπως! Αναλογιστείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την κατάσταση και αφήστε τον χρόνο να κυλά. Καλύτερα να περιμένετε τον επόμενο μήνα για δυναμικές αποφάσεις. Έως τότε μπορεί να δείτε να διορθώνονται πράγματα. Οικονομικά θα είστε ασφαλείς.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ενδέχεται να βρείτε μία καλοπληρωμένη δουλειά, η οποία ωστόσο μπορεί να μην σας ξετρελαίνει σαν αντικείμενο. Αναλόγως των προτεραιοτήτων σας θα την ακολουθήσετε ή όχι. Στην περίπτωση που το κάνετε θα έχετε καλές αμοιβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Οι Εραστές

Θα βρεθείτε σε διλήμματα, όμως αυτό δεν αποκλείει ότι θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στην περίπτωση που τα διλήμματά σας είναι ερωτικά, μάλλον θα υπερισχύσει το συναίσθημα παρά η λογική, με όποιες συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα προβλήματα τείνουν να λυθούν μάλλον με… λάθος τρόπο! Αυτό σημαίνει ότι ίσως ψάχνετε τις λύσεις εκτός δεσμού και γάμου, παρά εντός αυτών. Στην περίπτωση που εσείς ή ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας κοιτάτε σε ένα τρίτο πρόσωπο, με σκοπό να αποφύγετε την τριβή με το ταίρι σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τα αντίστοιχα αδιέξοδα. Γι αυτό εάν δεν θέλετε τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα από ότι είναι, αποφύγετε την εμπλοκή με τρίτο πρόσωπο και εστιάστε στον άνθρωπό σας.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την επανασύνδεση, καλό θα είναι να γνωρίζετε καλά τον λόγο του χωρισμού σας. Εφόσον είναι οι μεταξύ σας διαφωνίες, τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους και θα έχετε μία νέα ευκαιρία μέσα στον μήνα. Αν χωρίσατε για ένα τρίτο πρόσωπο, η κατάσταση θα είναι περισσότερο περίπλοκη, και θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να τα ξαναβρείτε, εάν βέβαια η καινούρια γνωριμία ήταν σύντομης διάρκειας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να… ταλαιπωρηθείτε ανάμεσα σε έναν έρωτα από το παρελθόν, που πάει να ανατείλει ξανά στην ζωή σας, και σε μία νέα γνωριμία, η οποία θα σας ανεβάσει! Ενδεχομένως ο χρόνος να μην είναι απαραίτητα σύμμαχός σας, εφόσον θα χρειαστεί να δώσετε την ενέργειά σας στην μία ή στην άλλη περίπτωση για να μην θεωρηθεί ότι αδιαφορείτε. Παρότι φαινομενικά είναι σκληρό, θα πρέπει, εάν θέλετε να σταθεροποιηθεί η μία από τις δύο περιπτώσεις, αναγκαστικά να κρατήσετε την άλλη σε απόσταση!

Στην εργασία σας ίσως να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, όχι απαραίτητα πολύ δύσκολες. Ωστόσο κάθε σας επιλογή και απόφαση θα έχει την σημασία της για την εξέλιξή σας. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές, χωρίς να χαθεί το προσωπικό σας στοιχείο. Προς το τέλος του μήνα η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή. Ίσως να χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα στα περισσότερα χρήματα και στην προσωπική ικανοποίηση. Αυτό, αν γίνει, θα το διαχειριστείτε κατά βούληση.

Όσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε μία καινούρια δουλειά, καλό θα είναι να μην χαθείτε ανάμεσα σε… άπειρες επιλογές! Φροντίστε να είστε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί, αν πράγματι θέλετε να εργαστείτε άμεσα. Κατά τ’ άλλα σας περιμένει κάτι καλό με αξιόλογες αμοιβές και καινούρια πράγματα να μάθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα

Ένας… επιθετικός νεότερός σας άντρας θα θελήσει να σας κατακτήσει ερωτικά. Μπορεί οι τρόποι του να σας ενοχλήσουν, επειδή θα είναι ανεπιτήδευτοι. Εναλλακτικά, αν είστε άντρας, μία τολμηρή νεαρότερή σας γυναίκα θα σας φλερτάρει απροκάλυπτα!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια μπαίνει το στοιχείο της ζήλειας, αλλά και κάποιοι ψίθυροι από εδώ κι από εκεί. Ενδέχεται ένας καλοθελητής  ή μία καλοθελήτρα να βάζει λόγια στον έναν από τους δύο σας ή και στους δύο για πιθανή απιστία στον δεσμό ή στον γάμο σας. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί-ες, ώστε να μην πιστεύετε με την πρώτη ότι ακούτε και δημιουργείτε σκηνές ζήλειας με τον άνθρωπό σας. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε αδιέξοδο μιλήστε μεταξύ σας με ειλικρίνεια και αφήστε την διαμεσολάβηση των τρίτων στην άκρη.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι επιθυμείτε μία επανασύνδεση, καλό θα είναι να τολμήσετε να μιλήσετε από μόνοι σας. Στην παρούσα φάση η επέμβαση ενός τρίτου ατόμου σε ρόλο διαμεσολαβητή δεν θα αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συζητήστε με την ή τον πρώην σας με ειλικρίνεια και ότι ήθελε προκύψει! Εσείς τουλάχιστον  θα έχετε κάνει το καλύτερο που περνά από το χέρι σας. Αν η άρνηση του-της άλλου-ης είναι κάθετη, τότε προχωρήστε την ζωή σας παρακάτω και μην επιμένετε περισσότερο. Αυτή η στάση θα είναι η πιο σοφή.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία κατόπιν μίας… εκρηκτικής συνάντησης! Αυτό σημαίνει πως μπορεί να γνωρίσετε  μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, σε χώρο όπου «χωράει» ένας πιθανός εκνευρισμός! Για παράδειγμα στην ουρά μίας δημόσιας υπηρεσίας κτλ. Ο εκνευρισμός αυτός θα κρύβει μία ερωτική έλξη με την πρώτη ματιά! Στην συνέχεια μάλλον θα ανταλλάξετε τηλέφωνα!

Στην εργασία σας θα έχετε εξαιρετική εξέλιξη. Καλό θα είναι να προσέξετε τις εσωτερικές σχέσεις στον χώρο δουλειάς, όπως και την πιθανότητα να γίνονται κατά μία έννοια χρηματικές αδικίες! Σκεφτείτε και ζυγίστε καλά την κατάσταση πριν αντιδράσετε. Ενδεχομένως να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Ωστόσο τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι  ικανοποιητικά!

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, ενδέχεται να μεσολαβήσει κάποιο άτομο για να σας προσλάβουν σε έναν  σοβαρό επαγγελματικό χώρο. Οι αμοιβές σας εκεί διαφαίνονται γενναιόδωρες.

ΛΕΩΝ  :  Το Οκτώ από τα Ξίφη

Θα αναμετρηθείτε με τις δυνάμεις σας. Θα δοκιμαστείτε σε μικρές δοκιμασίες, ώστε να τις ξεπεράσετε και να εκτιμήσετε παρακάτω τις γαλήνιες περιόδους και στιγμές της ζωής σας! Αυτά είναι τα μαθήματα που σας δίνει το Σύμπαν για να εξελιχθείτε και να γίνετε πιο δυνατοί!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να υπάρξουν μικρές κόντρες και αντιπαραθέσεις. Η κατάσταση ωστόσο θα είναι διαχειρίσιμη, αρκεί να αφήσετε, κι οι δύο σας, στην άκρη τον υπερβολικό εγωισμό σας. Αυτή θα είναι και η… δοκιμασία σας στον δεσμό ή στον γάμο σας, ώστε να αντιληφθείτε την σημασία της συμπεριφοράς σας και της αληθινής αγάπης μεταξύ σας για να τα πάτε καλά. Αλλά και για να οδηγηθείτε σε γάμο οι ανύπαντροι και οι ανύπαντρες.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και σας ενδιαφέρει να έχετε μία ακόμη ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, τότε διεκδικείστε τον-την με ειλικρίνεια! Δυστυχώς δεν είναι σαφές σε όλες τις περιπτώσεις πως θα πάρετε θετική απάντηση. Παρόλα αυτά η αλήθεια σας θα σας δικαιώσει και θα νιώσετε καλύτερα. Αργότερα ο ή η πρώην σας μπορεί να σκεφτεί πόσο ξεκάθαρες-οι ήσασταν και να επιστρέψει χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο παρά μόνο λίγη υπομονή.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδέχεται να διεκδικείτε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα εδώ και κάποιον καιρό. Το άτομο αυτό πρόκειται επιτέλους να ανταποκριθεί! Υπάρχουν στην συνέχεια πολλές πιθανές εξελίξεις, όμως θα αναφέρουμε τις δύο βασικές  :  α) Θα ενθουσιαστείτε ακόμη περισσότερο με το άτομο αυτό γνωρίζοντας το πλέον καλύτερα. β) Θα νιώσετε ότι ο χαρακτήρας αυτού του ατόμου είναι τελικά κατώτερος των προσδοκιών σας. Στην περίπτωση αυτή δώστε λίγο χρόνο για να καταλάβετε καλύτερα τον-την άλλον-η κι έπειτα αποφασίστε, εάν τελικά σας ταιριάζει ή όχι για σχέση.

Στην δουλειά σας τα πράγματα θα κινηθούν πολύ καλά. Μπορεί μία πληροφορία που θα αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο να σας ενοχλήσει κάπως, όμως παρόλα αυτά θα είναι μία λεπτομέρεια που θα αλλάξει τελικά την εσωτερική κατάσταση προς το καλύτερο. Θα υπάρξει πιο σωστή οργάνωση. Μία πιθανή μικρή καθυστέρηση στην πληρωμή σας δεν θα πρέπει να σας απασχολήσει, γιατί θα ξεπεραστεί αμέσως και όλα θα μπουν στην  κανονική τους ροή.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη σε επαγγελματικό χώρο της επιλογής σας. Μπορεί ωστόσο την τελική απάντηση να την πάρετε με κάποια καθυστέρηση. Αλλά τέλος καλό όλα καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Ο Ερημίτης

Θα αναζητήσετε τον εαυτό σας! Θα ψάξετε να βρείτε «ξεχασμένες» πτυχές του εαυτού σας. Ορισμένοι θα θελήσετε να συνδεθείτε με τις ρίζες σας μαθαίνοντας πράγματα για τους προγόνους σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα γίνει ένας επαναπροσδιορισμός της σχέσης σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει και γάμο για τους-τις ανύπαντρους-ες. Θα συνδυάσετε ο καθένας σας το προσωπικό του μονοπάτι με το κοινό μονοπάτι της σχέσης σας. Θα αποδεχθείτε τις διαφορές σας και θα χαρείτε με τις ομοιότητές σας. Θα βγείτε βόλτες σε μέρη όπου μπορείτε να περπατήσετε και να συζητήσετε με ηρεμία.

Εάν έχετε χωρίσει και σας προβληματίζει η πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, καλό θα είναι να παραμείνετε για ακόμη λίγο μόνοι-ες, παρά να κάνετε κάποια κίνηση προσέγγισης. Επίσης, όσο είναι εφικτό, ξεχάστε την σχέση και αφήστε το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Παρακάτω οι απαντήσεις και η ευκαιρία που περιμένετε θα έρθουν από μόνα τους και τότε θα ξέρετε τι να κάνετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ή και περισσότερες γνωριμίες μέσα σε μία διάθεση να επικοινωνήσετε με πρόσωπα. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι εγγύηση για την δημιουργία μίας σταθερής σχέσης. Οπότε εφόσον δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, που θα σας συναρπάσει, μην εμπλέκεστε πειραματικά σε σχέσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει διαφορετική βαρύτητα για τον άλλον και να πληγωθεί, εάν εσείς δεν έχετε αποφασίσει να δεσμευτείτε μαζί του. Επίσης σε κάθε περίπτωση μην δίνετε υποσχέσεις που δεν νιώθετε ότι αργότερα θα υλοποιηθούν.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κινηθούν σε μία σταθερή και ασφαλή βάση. Ωστόσο δεν αποκλείεται κάποιο στενόμυαλο άτομο να σας περιορίζει. Εναλλακτικά σκεφτείτε μήπως το κάνετε εσείς στον άλλον. Εάν όντως συμβαίνει να σας περιορίζουν, κάντε λίγη υπομονή μέχρι να σας έρθει μία καλύτερη ευκαιρία, ή μέχρι να αλλάξει κάτι στον επαγγελματικό χώρο σας. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή και δυναμικά. Παρόλα αυτά ενδέχεται αργότερα να εγκαταλείψετε την εργασία σας για κάτι καλύτερο, εάν τελικά δεν θα μπορείτε σ’ αυτήν να εξελιχθείτε και να αποδώσετε όπως ξέρετε.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρεθείτε σε μία επίμονη αναζήτηση και θα έχετε διάφορες επιλογές. Κατά βάση το μυστικό της επιτυχίας είναι να κάνετε την σωστή επιλογή. Αυτή θα χρειαστεί να στηρίζεται όχι μόνο στα χρηματικά δεδομένα αλλά και στο τι σας αρέσει και σας πάει.

ΖΥΓΟΣ  : Ο Βασιλιάς από τα ραβδιά

Ένας ώριμος άντρας θα καθορίσει τις εξελίξεις του μήνα για εσάς. Μπορεί να είναι ένα ερωτικό πρόσωπο ή ο εργοδότης σας ή ένα συγγενικό πρόσωπο με το οποίο σας συνδέουν και οικονομικά ζητήματα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η επέμβαση ενός ώριμου άντρα άμεσα, όπως κάποιος στενός συγγενής, ή έμμεσα, όπως ο εργοδότης του ενός από τους δύο σας, θα αλλάξει κάπως τις ισορροπίες, όχι απαραίτητα με την κακή έννοια. Είναι η στιγμή που θα δοκιμαστείτε στην υπομονή σας, έχοντας να αντιμετωπίσετε έναν εξωτερικό παράγοντα. Θα «μετρήσετε» έτσι την δύναμη της αγάπης σας! Θα παραμείνετε ενωμένοι ή θα ξεσπάσετε ο ένας πάνω στον άλλον;

Εάν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί η σκέψη της επανασύνδεσης, αρχικά διαφαίνεστε τόσο εσείς, όσο και ο-η πρώην σας, να το έχετε ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, εφόσον σας δίνει την δυνατότητα να ξεκουράσετε το μυαλό σας από τις αδιέξοδες σκέψεις. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να μείνετε σ’ αυτό, αλλά να κάνετε την πρώτη κίνηση επικοινωνίας, εσείς ή ο άλλος. Επίσης να διαθέσετε χρόνο μεταξύ σας και να έχετε ζωντάνια. Η εξέλιξη διαφαίνεται αισιόδοξη!

Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν κάπως μεγαλύτερό σας άντρα με καλή επαγγελματική θέση και με δυναμικό χαρακτήρα. Η προσωπικότητά του θα σας γοητεύσει και θα θελήσετε να προχωρήστε μαζί του σε σχέση. Ενδέχεται να είναι χωρισμένος από γάμο. Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία κάπως μικρότερή σας γυναίκα, η οποία θα σας δείξει το ενδιαφέρον της. Καλό θα είναι να είστε ειλικρινής μαζί της, εάν θέλετε να παραμείνει ο αρχικός της θαυμασμός και να γίνει μία δυνατή σχέση.

Η δουλειά σας από κάθε άποψη θα είναι δυνατή. Θα έχετε κίνηση. Θα βγάλετε αρκετά χρήματα. Ταυτόχρονα, κι εφόσον προβλέπεται κάτι τέτοιο, πρόκειται να ανέβετε μία θέση ιεραρχικά. Βρίσκεστε σε πολύ καλή επαγγελματική στιγμή σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε εργασία, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η παρουσία ενός δυναμικού άντρα από το περιβάλλον σας. Θα σας βοηθήσει να εισέλθετε σε ένα επαγγελματικό χώρο, ανάλογο με τα προσόντα σας!  Εναλλακτικά θα είναι ο καινούριος σας εργοδότης, ο οποίος θα έχει απαιτήσεις αλλά θα είναι και δίκαιος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Άσσος από τα Πεντάκτινα

Ένας δυναμικός μήνας σας περιμένει κυρίως από οικονομικής πλευράς. Θα βγάλετε χρήματα ή θα αποκτήσετε κάτι πολύτιμο, που μπορεί να σας χαριστεί! Θα νιώσετε να σας αγγίζει το άγγιγμα της αφθονίας!

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια θα επέλθει μία χρηματική άνεση, κι από τους δύο ή από τον έναν από τους δύο. Αυτό θα φέρει ανακούφιση, όπως και την καλή οικονομική οργάνωση. Πρόκειται να αποπληρωθούν πιθανές καθυστερημένες οφειλές. Για κάποιους πλησιάζει η στιγμή για μία πολυπόθητη αγορά που θέλετε να κάνετε. Μερικά ανύπαντρα ζευγάρια ενδέχεται να μιλήσετε για γάμο. Παρόλα αυτά προσέξτε να μην προσκολληθείτε μόνο στις υλικές εξελίξεις και παραμελήσετε το συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης σας.

Οι χωρισμένοι-ες που βλέπετε με καλό μάτι την περίπτωση μίας επανασύνδεσης, πρόκειται να κάνετε μία τολμηρή κίνηση επαναπροσέγγισης. Καλή ιδέα θα ήταν να προτείνετε στην ή στον πρώην σας μία έξοδο με δικά σας έξοδα σε μέρος όπου θα μπορείτε να μιλήσετε ήσυχα. Το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί. Εναλλακτικά ίσως να δεχτείτε εσείς μία παρόμοια πρόταση, στην οποία θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι-ες. Κατόπιν κοιτάξτε να λύσετε μεταξύ σας τις όποιες παρεξηγήσεις σας. Μερικές ίσως να αφορούν στην διαφορετική αντίληψη του καθενός σας σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία φιλάρεσκη γυναίκα ή έναν φιλάρεσκο άντρα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εάν δεν μιλάμε για περίπτωση ναρκισσισμού! Ίσα-Ίσα μπορεί να κάνει την-τον άλλη-ο χαριτωμένο. Θα χρειαστεί να μπείτε κάπως στην λογική αυτού του ατόμου. Παρόλα αυτά θα μπορείτε να έχετε ο καθένας σας το στυλ του, χωρίς να χρειάζεται να ασκείτε κριτική μεταξύ σας.

Στην εργασία σας θα έχετε εξαιρετικά κέρδη ή θα λάβετε αύξηση του μισθού σας ή μπόνους κτλ. Τα χρήματα θα ρέουν. Απολαύστε το χωρίς να παρασυρθείτε και να χάσετε την ποιότητα της εργασία σας. Εάν είστε εργοδότης-ρια, η γενναιόδωρη στάση σας προς τους υφισταμένους σας θα φέρει καλά αποτελέσματα στο σύνολο της εργασία σας!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα χώρο με καλές αμοιβές! Αυτό θα σας ανεβάσει χρηματικά και οι δυσκολίες που περάσατε σιγά-σιγά θα γίνουν μία ανάμνηση! Ενδέχεται για την συγκεκριμένη θέση να περάσετε από εξετάσεις ή διαγωνισμό, τον οποίο θα επιτύχετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Η Αυτοκράτειρα

Μία γυναίκα με δύναμη θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αρκετά πράγματα στην ζωή σας θα εξελιχθούν με ταχύτητα. Εμπόδια και προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα ανοίξει ο δρόμος για τα καλύτερα!

Στα δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση γάμου. Οι παντρεμένοι-ες αλλά και οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να έχετε το μαντάτο μίας εγκυμοσύνης. Πολλά ευχάριστα γεγονότα θα δώσουν στην μεταξύ σας σχέση την αίσθηση της πληρότητας και της αρμονίας. Πρόκειται για έναν  δημιουργικό και γεμάτο μήνα. Η κυρία του δεσμού ή του γάμου θα έχει τον πρώτο λόγο σε αρκετά ζητήματα!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό κι επιθυμείτε την επανασύνδεση, περισσότερο αυτή θα εξαρτηθεί από την κυρία της σχέσης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα τα λάθη έγιναν από την μεριά του κυρίου. Παρόλα αυτά η σχέση θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα παραπέρα, εάν θέλετε να υπάρξει μία επανασύνδεση με νόημα. Η στασιμότητα στο ίδιο μοτίβο με πριν δεν θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Για παράδειγμα ο σχεδιασμός μίας συγκατοίκησης, ενός γάμου, ή κάποιας ευνοϊκής αλλαγής γενικότερα, θα δώσουν νέο αέρα στην σχέση σας!

Εάν είστε αδέσμευτος άντρας ή αδέσμευτη γυναίκα, αυτό σε λίγο θα ανήκει στο παρελθόν! Εφόσον το επιθυμείτε, βρίσκεστε στον καλύτερο μήνα για μία εξαιρετική γνωριμία που θα γίνει σχέση. Για τους κυρίους εμφανίζεται μία αξιαγάπητη γυναίκα με δυνατό χαρακτήρα, αποφασιστική και ίσως κατά τι απαιτητική, χωρίς αυτό να γίνεται ενοχλητικό! Για τις κυρίες έρχεται ένας εργατικός και πετυχημένος άντρας, έτοιμος να τα δώσει όλα, αρκεί να ξέρετε να εκτιμήσετε τα καλά του στοιχεία και να ανταποδώσετε με την καλή πλευρά του εαυτού σας!

Η εργασία σας θα βρεθεί σε μία πολύ δυνατή στιγμή. Προβλέπονται δυναμικές εξελίξεις και ενδεχομένως δυνατά και μελετημένα ανοίγματα που θα αποφέρουν κέρδη και αυξήσεις. Φροντίστε σε κάθε περίπτωση, εάν περνά από το χέρι σας, για την δίκαιη κατανομή του πλούτου μέσα στην εργασία, ώστε το Σύμπαν να συνεχίσει να σας ευνοεί. Αν είστε γυναίκα που περιμένετε κάποια προαγωγή, αυτή θα πραγματοποιηθεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει αντίστοιχη εξέλιξη και για τους άντρες που περιμένετε κάποια επαγγελματική αναβάθμιση.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα λάβετε υποστήριξη από μία γυναίκα με γνωριμίες και κύρος, ώστε να κατακτήσετε μία επαγγελματική θέση που σας ταιριάζει. Κάποιοι ενδέχεται να εργαστείτε σε χώρο όπου θα κυριαρχεί το γυναικείο στοιχείο ή το αντικείμενο της εργασία θα αφορά περισσότερο σε γυναίκες, όπως για παράδειγμα ένας χώρος αισθητικής κτλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα

Ένας μήνας στον οποίο θα μπείτε στα άδυτα της ψυχής σας ή στα άδυτα της ψυχής κάποιου ανθρώπου που θα σας ανοιχτεί. Θα δώσετε τις συμβουλές σας και την συμπαράστασή σας. Προσέξτε ώστε όλα να πηγάζουν από την συμπαντική αγάπη σας για τον εαυτό σας ή για τον άλλον.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο-η ένας-μία εξυπηρετεί την-τον άλλη-ο σε πράγματα που μπορεί. Είστε σε συνεργασία και σε συνεννόηση. Αρκετές φορές ο ένας γίνετε ο… ψυχολόγος του άλλου. Διαφαίνεται μία ανιδιοτέλεια η οποία ανάγει την σχέση σας σε ανώτερο επίπεδο συμπαντικής δόνησης. Η αγάπη σας δονείτε σε ανώτερη οκτάβα. Είστε γεμάτοι-ες! Θα σας αποκαλυφθούν «μυστικές» αλήθειες, που μόνο όσοι αγαπούν αληθινά γνωρίζουν! Το Σύμπαν σας λούζει με αστερόσκονη!

Εάν έχετε χωρίσει κι επιθυμείτε την επανασύνδεση, θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια. Αξίζει να δώσετε πραγματική σημασία ο ένας στα λόγια του άλλου, εφόσον θα είναι αληθινά αυτά που θα πείτε. Αν πράγματι οδηγηθείτε στην επανασύνδεση, θα είναι πολύ έξυπνο να θυμάστε κι οι δύο σας την συγκεκριμένη συζήτηση σαν… μπούσουλα για το μέλλον σας! Εάν τελικά ορισμένοι-ες δεν τα ξαναβρείτε, τότε θα προχωρήστε παρακάτω την ζωή σας, αλλά θα έχει μείνει μεταξύ σας μία αίσθηση γλυκιάς ανάμνησης για τα καλά που περάσατε μαζί!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία αξιόλογη και αξιαγάπητη γυναίκα που θα την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά! Καλό θα είναι να μην την μυθοποιήσετε μέσα στο μυαλό σας, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε με την πρώτη… «κατινιά» που ενδεχομένως να κάνει. Κανείς-μία δεν είναι τέλειος-α! Οι ελεύθερες γυναίκες θα σαγηνέψετε έναν άντρα με καλά στοιχεία που θα σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα και το μυαλό του θα κολλήσει σε εσάς! Καλό θα είναι να μην υπερβάλετε στην αισθαντικότητά σας, αλλά να αφήσετε την κατάσταση κάπως να γειωθεί, ώστε να συνδυάσετε την μαγεία του έρωτα με τον ρεαλισμό της καθημερινής ζωής! Αυτό θα είναι το… στοίχημά σας!

Στην εργασία σας θα πάτε πολύ καλά. Φροντίστε να είστε εστιασμένοι στις λεπτομέρειες, γιατί πράγματι κάνουν την διαφορά! Τα κέρδη σας θα είναι ικανοποιητικά. Αν είστε έμμισθος θα έχετε τακτικές πληρωμές και πιθανές προσαυξήσεις, αναλόγως του ωραρίου σας ή της προόδου σας. Ευνοείστε ιδιαίτερα και όσοι-ες ασχολείστε με κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα. Θα εργαστείτε με τρόπο που θα σας εκφράζει απόλυτα και με την αντίστοιχη αναγνωρισιμότητα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα και θα εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο στον οποίο θα νιώθετε ότι ταιριάζετε και ανήκετε. «Εκμεταλλευτείτε» την  ζωντάνια σας για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας από κάθε άποψη, τόσο επαγγελματικά, όσο και στο κομμάτι της καλής συμπεριφοράς σας προς τους άλλους. Θα έχετε καλές αποδοχές ή κέρδη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Το Τέσσερα από τα Ραβδιά

Θα έχετε έναν ευχάριστο και άνετο μήνα. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή εξέλιξη, ενώ μία επαγγελματική έκπληξη θα σας ανεβάσει κι άλλο. Το Σύμπαν σας χαμογελάει!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η βαρύτητα θα δοθεί σε δημιουργικά πράγματα, τα οποία μπορεί να στρέφονται γύρω από τα οικονομικά θέματα. Αυτό θα δώσει χαρά κι ίσως δικαίωση για πράγματα που εξελίσσονταν ως τώρα με αργούς ρυθμούς. Τούτη η συγκυρία μπορεί ωστόσο να «αδικήσει» κάπως την συναισθηματική σας επαφή. Κατά βάση δεν κινδυνεύετε να αποξενωθείτε, ωστόσο καλό θα είναι να μην ξεχνάτε και το τρυφερό κομμάτι της σχέσης σας.

Εάν έχετε χωρίσει και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση δεν έχετε παρά να… μετρήσετε τα συναισθήματα τα δικά σας και του ή της πρώην σας. Εφόσον αυτά είναι ακόμη ισχυρά, υπάρχει λόγος για να είστε ξανά μαζί. Εάν ωστόσο είναι πλέον αδύναμα, ενδεχομένως μία επανασύνδεση θα είχε μόνο έναν σκοπό, δηλαδή να μην μείνετε μόνοι-ες. Κάτι τέτοιο ίσως να μην εγγυάται την μελλοντική σας ευτυχία. Για αυτό ζυγίστε σε κάθε περίπτωση τα υπέρ και τα κατά και προχωρήστε, ή αλλιώς αφήστε το μέλλον να σας φέρει ένα καινούριο ταίρι.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία γνωριμία, η οποία θα ξεκινήσει από συμπάθεια και από ερωτική φιλία. Ενδεχομένως να γίνει σε κάποιον χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Στην συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση, η οποία μπορεί να περάσει πιο γρήγορα στο κομμάτι της αγάπης, προσπερνώντας το κομμάτι του πάθους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί το πάθος έτσι κι αλλιώς συνήθως δεν κρατά παντοτινά.

Στην εργασία σας έρχονται ευχάριστα νέα και καλές εκπλήξεις. Η χρηματική σας κατάσταση θα αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο. Θα έχετε αρκετά χρήματα στην τσέπη σας, ώστε να ζείτε πιο άνετα από πριν. Διαφαίνεται μία επαγγελματική άνοδος, προσωπική ή γενικότερη στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας αγγίξει. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να απογειώσετε αυτές τις εκπληκτικές αλλαγές!

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, πρόκειται να σας γίνει μία πρόταση αρκετά δελεαστική. Πιθανόν κάποιοι να γνωρίζουν πως αναζητάτε εργασία, ή κάποιοι να επανεκτίμησαν το βιογραφικό που τους είχατε στείλει παλιότερα. Σε κάθε περίπτωση κάτι δυνατό σας καλεί και είναι στο χέρι σας να το τολμήσετε!

ΙΧΘΥΣ  :  Ο Διάβολος

Σε κάποιον βαθμό τα πράγματα θα εξαρτηθούν από το μέτρο που θα βάλετε στην ζωή σας. Αν αυτό είναι συνετό, θα απολαύσετε έναν δυναμικό μήνα. Εάν είναι αχαλίνωτο, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε.

Η ερωτική διάθεση στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα ανέβει πολύ! Αυτό είναι κάτι που δείχνει ζωντάνια και πάθος. Στην υπερβολή του ωστόσο μπορεί να παρεξηγηθεί ως μία σεξιστική τάση. Καλό θα είναι να υπάρχει μία σχετική ισορροπία ανάμεσα στο ερωτικό πάθος και στο ρομαντικό κομμάτι της σχέσης σας. Αποφύγετε την μονόπλευρη στάση, γιατί, αν και τώρα θα απολαμβάνετε το παθιασμένο σεξ, αργότερα η σχέση σας θα παρουσιάσει συναισθηματικές ελλείψεις. Επίσης θα έχετε σαν ζευγάρι αυτόν τον μήνα την διάθεση να ασχολείστε αρκετά με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να επανασυνδεθείτε, φροντίστε ώστε αυτό να γίνει μέσω ειλικρινούς συζήτησης. Διαφαίνεται μία κίνηση να σαγηνέψετε εσείς τον ή την πρώην σας, ή  εκείνος-η εσάς, μέσα από το ερωτικό σας πάθος, αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα λάθος, εφόσον συμπληρώνεται κι από συναισθηματική κατάθεση ψυχής. Αν όμως είναι «ξερό» και μόνο του, τότε ίσως να μην λειτουργήσει για μία σταθερή επανασύνδεση, αλλά για κάτι πρόσκαιρο.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες θα βρεθείτε μπροστά σε μία γνωριμία πρόκληση! Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα, με τα στοιχεία που θέλετε κι επιζητάτε, θα βρεθεί στον δρόμο σας! Θα σας κυριεύσει ταυτόχρονα ένα αμοιβαίο ερωτικό πάθος, αλλά καλό θα είναι να μην ξετρελαθείτε και χάσετε την κριτική σας ικανότητα. Αυτό, για να μπορέσετε να διακρίνετε στην-στον άλλη-ο τα αρνητικά του στοιχεία και να τα… επεξεργαστείτε μέσα στην σχέση. Οπότε έτσι θα αποφύγετε να εθελοτυφλείτε και να τα βλέπετε όλα τέλεια. Κάτι τέτοιο αργότερα θα σας έφερνε σε δύσκολη θέση.

Στην εργασία σας θα υπάρξει ένας… χρηματικός και κερδοφόρος οργασμός! Θα ενθουσιαστείτε αλλά καλό θα είναι να μην θαμπωθείτε τόσο, ώστε να χάσετε τις άλλες αξίες της δουλειά σας. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με σύνεση δελεαστικές προτάσεις και ξαφνικές επαγγελματικές προκλήσεις. Βάλτε τα κάτω και υπολογίστε τα με ψυχραιμία. Μετά πάρτε τις αποφάσεις σας με ωριμότητα. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός και οι βιαστικές αποφάσεις ενδέχεται να σας εκθέσουν στην πορεία.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία διαφαίνεται να έχετε μία ξαφνική επαγγελματική έκπληξη και ευκαιρία. Εάν δεν έχετε τίποτα να χάσετε ακολουθήστε την. Διαφορετικά, παραμείνετε για λίγο σε παύση, ώστε να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Εάν κρίνετε πως αξίζει, αρπάξτε την ευκαιρία και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Στην αρχή μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και μην δέχεστε όσα ακούτε ως αληθινά. Ωστόσο μην εκφράζετε τις αντιρρήσεις σας και καλύτερα μετράτε τα λόγια σας μέχρι να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!