Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2020


                                 Νοέμβριος 2020  Μήνας Ερωτισμού.

Ο Νοέμβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του έξι (6). Αυτό γιατί είναι ο 11ος μήνας κι αν προστεθεί στην αριθμητική αξία της χρονιάς (4) μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 6  :  11 + 4 (2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4) = 15 = 1 + 5 = 6. Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ τον αριθμό 6 κατέχει η κάρτα των Εραστών! Οπότε ο μήνας θα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας. Τα οποία είναι : τα διλήμματα, τα ερωτικά διλήμματα, οι σχέσεις, οι επιλογές, οι ερωτικές επιλογές, οι συνεργασίες, τα βελτιωμένα οικονομικά, η οικονομική βοήθεια, οι συνεταιρισμοί, οι εξαπατήσεις, οι εφήμεροι έρωτες, η ερωτική πίστη ή απιστία, οι αποκαλύψεις, η σεξουαλικότητα ή η στέρησή της, η τόλμη ή η ατολμία, ο διχασμός (εσωτερικός ή εξωτερικός), τα μυστικά, τα ψέματα, η αγάπη (αληθινή ή επιφανειακή), ο αρραβώνας, ο γάμος, η εγκυμοσύνη, η γέννηση παιδιού κτλ.

Άλλη μία κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα, που έχει την αριθμητική αξία του 6 είναι εκείνη του Διαβόλου. Είναι η 15η κάρτα οπότε : 15 = 1 + 5 = 6. Θα δώσει κι αυτή ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της στον μήνα. Αυτά είναι : ο υλισμός, οι σχέσεις εκμετάλλευσης, το πάθος (ενίοτε υπερβολικό), η διπροσωπία, η ψυχολογική καταπίεση, η ανάγκη για απελευθέρωση, τα χρήματα, η κατάχρηση εξουσίας, η αδιαλλαξία, η μονόπλευρη θεώρηση των πραγμάτων, η πνευματική ανάταση έπειτα από την πτώση, η λύτρωση έπειτα από τα «δεσμά» κτλ.

                            Συμπέρασμα : Έπειτα από τον πνευματικό μήνα του Ιεροφάντη (Οκτώβριος), περνάμε στον υλικό-σαρκικό μήνα των Εραστών! Κατ’ ουσία ξεκινά ένας νέος κύκλος. Αλλιώς η ζωή δεν θα είχε εξέλιξη, εφόσον θα βρισκόταν πάντα στην τελειότητα. Παρόλα αυτά, ορισμένοι ασφαλώς θα αντισταθούν στις υλικές-σαρκικές προκλήσεις. Ας αναρωτηθούμε, ωστόσο, αν πρέπει να απαρνηθούμε την τολμηρή πλευρά της ζωής, ή να την δεχτούμε με μέτρο. Που για τον καθένα είναι μάλλον διαφορετικό. Ας βρούμε τί πραγματικά μας ταιριάζει κι ας το ζήσουμε, χωρίς να φτάνουμε σε ακρότητες, που μας καθιστούν  υπόδουλους κι όχι κυρίαρχους των ορμέμφυτων διαθέσεών μας. Ταυτόχρονα, ας σκεφτούμε και τους άλλους ανθρώπους με ευαισθησία, κι όχι ως τα οχήματα που θα ικανοποιήσουν τις μεγαλύτερες ή μικρότερε επιθυμίες μας. Μήπως έτσι δεν θα θέλαμε να μας αντιμετωπίζουν και οι άλλοι;

                                           ΚΡΙΟΣ  Το Άρμα.

Θα κινηθείτε δυναμικά και θα απελευθερωθείτε από βάρη που σας κρατούν καθηλωμένους. Κάποιοι, εκεί που νομίζατε ότι σας πήρε από κάτω η «σκληρή» πραγματικότητα, θα διαπιστώσετε πως η εσωτερική σας δύναμη σε συνδυασμό με την καλή σας τύχη, θα ανατρέψει την… κάθοδό σας σε άνοδο!

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, σταματήστε να σκέφτεστε τις λύσεις στα προβλήματά με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας και «ακούστε» τα συμπαντικά σινιάλα του συγχρονισμού. Αυτό σημαίνει ότι η λύση θα έρθει την κατάλληλη στιγμή, αρκεί να αντιληφθείτε εκείνη την στιγμή. Γι αυτό κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, αδιαφορώντας σχεδόν για τα μέχρι στιγμής «άλυτα» προβλήματα του δεσμού ή του γάμου σας. Μόλις το Σύμπαν σας χτυπήσει το… καμπανάκι αναλάβετε δράση κι ελάτε κοντά στον-στην σύντροφό σας. Την δύναμη την έχετε, το μυστικό βρίσκεται στον συγχρονισμό της σωστής στιγμής!

Έχετε χωρίσει και νιώθετε ότι δεν ελέγχετε την κατάσταση μίας πιθανής επανασύνδεσης; Στην περίπτωσή σας μάλλον ο χωρισμός ήταν αποτέλεσμα άστοχων κινήσεων μεταξύ σας. Θα είναι δύσκολο να πείσετε τον-την άλλον-η, ή εκείνος-η εσάς. Όμως, εάν σταματήσετε να προσπαθείτε, κι αφήσετε το πεπρωμένο να σας φέρει κοντά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι νομίζετε. Αφήστε τους εαυτού σας, εσείς κι ο-η άλλος-η, να γίνουν σαν δύο παιδιά που θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι της ζωής. Μην ψάχνετε προς ώρας βαθιές αλήθειες και συνταρακτικά συναισθήματα. Αν λειτουργήσετε «αθώα» θα σας αποκαλυφθεί η γοητεία των εαυτών σας και η «μαγεία» της σχέσης σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, σχεδόν παρόμοιο με εκείνο που ονειρευόσασταν να γνωρίσετε, ή ένα συγκεκριμένο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα! Εδώ θα χρειαστεί να ισορροπήσετε την φαντασία με την πραγματικότητα. Ο αρχικός σας ενθουσιασμός ενδέχεται να μειωθεί στην πορεία, εξαιτίας της συχνής τριβής με την-τον άλλην-ον. Φροντίστε να διατηρήσετε όσο περισσότερο γίνεται τον… μύθο μεταξύ σας. Πώς θα γίνει κάτι τέτοιο; Με το να αφήνετε στην γνωριμία σας ανάσες. Δηλαδή κάποιες σχετικές αποστάσεις. Περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και μην κολλάτε μόνο πάνω στο καινούριο άτομο που θα μπει στην ζωή σας. Κάτι τέτοιο θα σας έκανε να το απομυθοποιήσετε σύντομα, ή εκείνο εσάς!

Εάν εργάζεστε, προβλέπεται θρίαμβος στην εργασία σας. Δεν θα είστε μόνοι σας! το Σύμπαν σας φέρνει μπροστά στην επιτυχία, η οποία θα ενεργοποιηθεί δια μέσου μίας καλής ευκαιρίας, ή μέσω εξαιρετικών συνεργατών. Τα χρήματα, επίσης, θα σας έρθουν απρόσκοπτα. Αφήστε τον επαγγελματισμό σας να ξεδιπλωθεί σε ότι κάνετε, αλλά μην αγνοείτε τον συμπαντικό νόμο του ανθρωπισμού. Οπότε μην συμπεριφέρεστε μονίμως με αρχηγική διάθεση.

Όσοι δεν εργάζεστε αλλά θέλετε να σας απορροφήσει μία δουλειά, θα σταθείτε ιδιαίτερα τυχεροί! Κατ’ ουσία δεν θα την βρείτε εσείς, αλλά θα σας βρει εκείνη. Ίσως να σας γίνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση από άτομο που γνωρίζει την ειδικότητά σας και την προϋπηρεσία σας. Ίσως να εισέλθετε σε χώρο του δημοσίου φορέα που θα σας αφορά. Ακόμη, ενδέχεται να σας απαντήσουν με καθυστέρηση από χώρο στον οποίο είχατε απευθυνθεί πιο πριν. Οι προοπτικές σας για επαγγελματική αποκατάσταση θα είναι καλές και τα χρηματικά δεδομένα ελκυστικά!

                                 ΤΑΥΡΟΣ   Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Περνάτε σε έναν μήνα με προοπτικές. Πολλά θα εξαρτηθούν από τους ανθρώπους που θα έχετε δίπλα σας. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ή, τουλάχιστον, να είστε ψυχικά ήρεμοι, ώστε να βαδίσετε απρόσκοπτα προς την επίτευξή τους.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδέχεται να προκύψει θέμα αναθεώρησης της σχέσης σας. Στην υπερβολή της μία τέτοια κατάσταση, ίσως να εξελιχθεί σε διαλόγους για το αν ταιριάζετε ή όχι. Κατά βάση, προσέξτε να μην ακυρώσετε άθελά σας, με απρόσεκτα λόγια, την ευτυχία που ζήσατε μαζί στο παρελθόν! Δεν είναι λάθος να κάνετε κριτική ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ο, αλλά για το τώρα σας και όχι για τα παλιά. Κάτι τέτοιο δεν θα έχει τελειωμό, κι αντί να λύσει προβλήματα θα δημιουργήσει περισσότερα και προφανώς άσκοπα. Εάν θέλετε πραγματικά να διορθώσετε κάποια πράγματα, εστιάστε μόνο στο παρόν και σε πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Μην μιλάτε γενικά για όλα. Και κυρίως μην τα βλέπετε όλα λάθος.

Στην περίπτωση που έχετε χωρίσει, όμως θέλετε να τα βρείτε ξανά με το πρώην ταίρι σας, εστιάστε στα θετικά του σημεία και προσεγγίστε το με αντίστοιχο θετικό τρόπο. Ή εκείνο εσάς. Εάν διαπιστώσετε ότι είτε εσείς, είτε ο-η άλλος-η, δεν μιλάτε πολύ μεταξύ σας, τότε, μόλις σας δοθεί η ευκαιρία, «διαβάστε» τα σημάδια της μη λεκτικής του-της επικοινωνίας. Όπως το αν σας κοιτάζει, αν σας ακούει προσεκτικά, αν προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μαζί σας ή αν είναι βιαστικός-η κτλ. Πολλά θα καταλάβετε από αυτή την «ανάγνωση». Ωστόσο, προβλέπεται στους-στις περισσότερους-ες επανασύνδεση. Φροντίστε να εστιάζετε στα θετικά σας σημεία και να προσέχετε την μεταξύ σας κριτική.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που ενδέχεται στην αρχή να κρύβει τις σκέψεις της-του. Αυτό μπορεί να σας προβληματίσει και να νομίζετε ότι δεν θέλει να συνεχίσει μαζί σας. Παρόλα αυτά, οι κινήσεις της-του και οι πράξεις της-του μάλλον θα δείχνουν το αντίθετο. Οπότε δείξτε προσοχή σ’ αυτά και μην απογοητεύεστε εύκολα. Κάτι τέτοιο μπορεί να προέρχεται από την ανασφάλειά σας. Εάν δώσετε χρόνο στην γνωριμία, χωρίς να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, θα εξελιχθεί σε μία όμορφη σχέση.

Όσοι εργάζεστε θα βρεθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα θέλουν να συνεργαστούν αρμονικά μαζί σας. Στην περίπτωση που κάποιος σας βγάζει ανούσιο αρνητισμό, αποφύγετέ τον διακριτικά, χωρίς να έρθετε σε ρήξη μαζί του. Η εργασία σας θα εξελίσσετε δυναμικά και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, που ενδεχομένως δεν θα τις περιμένετε καθόλου. Οι χρηματικές σας αποδοχές προβλέπονται ανεβασμένες. Τα οικονομικά σας γενικότερα θα είναι ενισχυμένα τούτον το μήνα.

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, ενώ δεν εργάζεστε προς το παρόν, ενδέχεται να σας δοθεί μία καλή επαγγελματική ευκαιρία μέσω γνωστού σας ανθρώπου με δυνατότητες. Εναλλακτικά μπορεί να σας δεχτούν με ενθουσιασμό σε δουλειά στην οποία έχετε απευθυνθεί εσείς. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον κάνετε το βήμα να ξεκινήσετε, θα εισέλθετε σε χώρο όπου θα σας είναι ευχάριστος και θα πλαισιώνεται από ευγενικούς συνεργάτες ή συναδέλφους. Ταυτόχρονα θα είναι καλές οι χρηματικές σας αποδοχές.

                                         ΔΙΔΥΜΟΙ   Το Δέκα από τα Ραβδιά.

Θα βρεθείτε σε έναν μήνα… νεότητας! Τούτο σημαίνει ότι ή θα λειτουργήσετε με νεανικό ενθουσιασμό, κάτι όχι τόσο ξένο για το ζώδιό σας, ή θα βρεθεί κοντά σας ένα νέο άτομο, που θα σας απασχολήσει.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδέχεται οι παντρεμένοι-ες να εστιάσετε περισσότερο στα τέκνα σας, ενώ οι δεσμευμένοι-ες στην δημιουργία οικογένειας. Προφανώς προβλέπεται στην περίπτωσή σας πρόταση γάμου. Η φροντίδα των τέκνων, γι όσους-ες έχετε, από την μία θα επαυξήσει την εκτίμηση που τρέφετε ήδη ο ένας στον άλλον, εξαιτίας της στοργικής σας μητρότητας ή πατρότητας αντίστοιχα, όμως καλό θα είναι να ξοδεύετε κάποια ενέργεια και για την μεταξύ σας σχέση. Φροντίστε να συζητάτε και να περνάτε μαζί στιγμές ζωντάνιας, που θα επαναφορτίζουν τις… μπαταρίες σας ως ζευγάρι. Σε κάποιους-ες ενδέχεται να παρουσιαστεί ένα πειρασμός νεαρότερης ηλικίας. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί-ες στο αν ενδώσετε ή όχι. Αν το κάνετε, μάλλον θα πρέπει να θεωρείτε τον δεσμό ή τον γάμο σας ανέλπιδο. Διαφορετικά, καλύτερα να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον άνθρωπό σας και να αναζωογονήσετε την σχέση σας μαζί του.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε την επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας, καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με… παιχνιδιάρικο τρόπο! Τούτο σημαίνει ότι θα χρειαστείτε λίγη παραπάνω αισιοδοξία. Χωρίς, ωστόσο, να χάσετε τον ρεαλισμό σας και την σοβαρότητά σας. Η ευκαιρία ή οι ευκαιρίες θα σας δοθούν. Τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, μόνο εάν έχει εισχωρήσει εν τω μεταξύ άλλο πρόσωπο στην ζωή την δική σας ή του-της άλλου-ης. Αν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, η επανασύνδεση θα ολοκληρωθεί ξεκάθαρα. Οι οιωνοί για μελλοντική σταθερότητα θα είναι θετικοί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία, με άτομο μάλλον κατά τι νεότερό σας. Τούτο ενδέχεται να σας δημιουργήσει μία ανασφάλεια για την εξέλιξη αυτής της γνωριμίας. Ωστόσο, καλό θα είναι να αναρωτηθείτε, πως εάν εσείς δεν την πάρετε στα σοβαρά, πώς θα μπορέσει να πάει καλά; Εναλλακτικά ενδέχεται να γνωρίσετε άτομο συνομήλικο ή μεγαλύτερό σας με νεανική ενέργεια, που θα σας γοητεύσει, κι εσείς εκείνο.

Εάν εργάζεστε, θα δείτε την εργασία σας να ανεβαίνει και το ηθικό γενικότερα στην  δουλειά σας να ενισχύεται. Θα υπάρξει θετικότητα και καλή ενέργεια. Μπορεί να χρειαστεί να εκπαιδεύσετε ή να καθοδηγήσετε καινούρια άτομα, ενδεχομένως νεαρής σχετικά ηλικίας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και τακτικά. Ίσως να σας προταθεί προαγωγή ή αναβάθμιση της θέσης σας.

Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία, θα σταθείτε ιδιαίτερα και πιθανόν απρόσμενα τυχεροί. Μάλλον θα σας προταθεί μία θέση την οποία θέλατε έτσι κι αλλιώς σε έναν χώρο που αγαπάτε. Ίσως η νέα αυτή δουλειά να αφορά σε νέους ανθρώπους, αναλόγως και της ειδικότητας ή της προϋπηρεσίας σας. Θα ξεκινήσει ταυτόχρονα η οικονομική σας βελτίωση και σταθερότητα.

                                     ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Ο Τροχός της Τύχης.

Επάνω ή κάτω; Θα αναρωτιέστε αυτόν το μήνα. Αν είναι επάνω, φροντίστε να το εξασφαλίσετε και για μετά. Αν είναι κάτω, κάντε λίγη υπομονή και παλέψτε το, ώστε να ανέβει ξανά. Ουσιαστικά, μιλάμε για τον τροχό της ζωής, που την μία μας φέρνει δυσκολίες και την άλλη ευκολίες. Εκείνο που σας «αγγίζει» στο τώρα θα καθορίσει για εσάς τούτον το μήνα!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα διαπιστώσετε ότι είστε καλά στεριωμένοι-ες στον γάμο ή στον δεσμό σας. Οι μικρότερες ή μεγαλύτερες «αναταράξεις» δεν μπορούν να σας κλονίσουν. Έτσι, είτε βρίσκεστε σε καλή φάση, είτε σε δυσμενή, τα πράγματα θα κυλίσουν και ή θα παραμείνει ή θα επανέλθει η αρμονία ανάμεσά σας. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε για κάτι στην σχέση σας. Αρκεί να είστε εκεί και να πιστεύετε στον δεσμό ή στον γάμο σας. Παρόλα αυτά, όταν έρχεται κάτι καλό, φροντίστε να το χαίρεστε και να το διατηρείτε όσο περισσότερο γίνεται. Στα αρκετά δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση γάμου.

Εάν, ωστόσο, βρίσκεστε σε χωρισμό, που θα θέλατε να ανατραπεί, θα ισχύσει και για εσάς η ίδια λογική που προαναφέρθηκε. Δηλαδή Θα έχετε μία καλή ευκαιρία από τον παράγοντα της τύχης. Η δική σας «ευθύνη» θα είναι να την εκμεταλλευτείτε. Μην την αφήσετε να σας φύγει, διότι η τύχη δεν θα είναι πάντα τόσο απλόχερη. Οπότε, δεν θα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, εάν κάνετε άσκοπα πείσματα, εσείς ή ο-η άλλος-η. Επίσης φροντίστε να είστε υπομονετικοί-ες. Να γνωρίζετε ότι μερικές φορές χρειάζεται απλά λίγη υπομονή και τα πράγματα φτιάχνουν!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εξαιρετική γνωριμία. Τούτο σημαίνει ότι και θα γνωρίσετε ένα καλό άτομο και θα ταιριάζετε μαζί του! Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται μάλλον σε εσάς τους ίδιους! Εάν είστε αφηρημένοι-ες με θέματα ή προβλήματά σας, ενδέχεται να χάσετε αυτό το άτομο. Ασφαλώς θα ερμηνεύσει την… αφηρημάδα σας ως αδιαφορία. Εάν εστιάσετε στην γνωριμία, παράλληλα με τα άλλα δρώμενα της ζωής σας, θα προκύψει σχέση που θα αξίζει και θα την χαίρεστε!

Η εργασία σας, για όσους εργάζεστε, θα μοιάζει τούτον το μήνα με… Λούνα Παρκ! Δηλαδή θα υπάρχει κινητικότητα και εντυπωσιασμός! Ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές, να εισχωρήσουν-αποχωρήσουν άτομα, να ειπωθούν λόγια ή υποσχέσεις κτλ, που δεν τα φανταζόσασταν καν! Τούτο μπορεί να σας αγχώσει, αλλά ταυτόχρονα θα σας ανάψει την περιέργεια να δείτε που θα καταλήξει! Στην περίπτωσή σας, ωστόσο, θα σας βγάλει σε κάτι καλό, ή σε κάτι καλύτερο από την προηγούμενή σας κατάσταση. Μιας και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Προβλέπεται ταυτόχρονα απρόσμενη αύξηση των οικονομικών σας, όχι μόνο από την εργασία σας, αλλά κι από άλλη πηγή!

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε νέα εργασία, τούτη θα σας έρθει σχεδόν από το πουθενά! Για παράδειγμα, μπορεί να ξεφυλλίζετε ένα περιοδικό ή μία εφημερίδα και να δείτε μία αγγελία ή μια ανακοίνωση αναζήτησης εργασίας που θα σας αφορά! Κατόπιν να το ψάξετε, να είναι κάτι καλό και να το ακολουθήσετε. Βέβαια, θα υπάρξουν κι εκείνοι που θα μπουν σε μία δουλειά για την οποία προηγουμένως θα έχουν προσπαθήσει να την κατακτήσουν. Εστιάστε στην τύχη σας και μην την υποτιμάτε στην παρούσα φάση. Αυτός ο μήνας σας ανοίγει γενικότερα ένα νέο κεφάλαιο όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Αυτά ενδέχεται να επαυξηθούν κι από τον παράγοντα της τύχης! Οπότε μπορείτε με μέτρο να δοκιμάσετε να πάρετε κάποια τυχερά λαχεία!

                                        ΛΕΩΝ  Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Ίσως αυτόν το μήνα να αναρωτηθείτε ποιος σας επηρεάζει! Σας επηρεάζει  ο ίδιος σας ο εαυτός; Ή κάποιος άλλος άνθρωπος, που ενδεχομένως βρίσκεται κοντά σας; Και γιατί θα μπορούσε να έχει τόση σημασία αυτό, για τούτον εδώ το μήνα;

Εάν είστε παντρεμένος-η ή βρίσκεστε σε δεσμό, μάλλον θα επηρεάζεστε από τον άνθρωπό σας. Ενδεχομένως να προσπαθείτε εσείς να επηρεάσετε εκείνον. Ή κάποιο τρίτο κοντινό πρόσωπο να επεμβαίνει αριστοτεχνικά ανάμεσά σας. Χρειάζεται να παρατήσετε για λίγο την δράση και να σκεφτείτε τί τελικά συμβαίνει και τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά. Ενδεχομένως να έχει χαθεί η ελευθερία της αυτοέκφρασης, της δικής σας ή του-της άλλου-ης. Κάτι τέτοιο σας καθιστά κάπως φοβικούς, ώστε να μην τολμάτε να πείτε αυτό που πιστεύετε, για να μην παρεξηγηθεί, και ενδεχομένως περάσει σε αντίποινα, το ταίρι σας. Εφόσον πρώτα ξεκαθαρίσετε την εικόνα, και δείτε τι πραγματικά ισχύει, κατόπιν θα ξέρετε τί θα πρέπει να αλλάξει για να ξαναγίνει η σχέση σας απόλυτα υγιής.

Αν έχετε χωρίσει και σας λείπει ο ή η πρώην σας, ή ενδεχομένως εσείς σε εκείνον-η, τότε υπάρχει ξεκάθαρη η πιθανότητα μίας επανασύνδεσης. Ίσως να καθυστερήσει λίγο, μέχρι να πάρει ο ένας από τους δύο σας την πρωτοβουλία να κάνει το πρώτο βήμα. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί-ες στις συμβουλές τρίτων, που θέλουν να σας χωρίσουν οριστικά για το καλό σας. Κατά βάθος μόνο εσείς γνωρίζετε πραγματικά το καλό σας. Μέχρι την ευκαιρία της επανασύνδεσης, φροντίστε να απελευθερωθείτε από τις σκέψεις και τις απόψεις, που σας κλειδώνουν απέναντι στον άλλον, μπλοκάροντας έτσι τον αυθορμητισμό και την χαρά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με διαχρονικές αξίες. Αν είστε άντρας θα γνωρίσετε μία γυναίκα, που θα έχει προσδοκίες από εσάς. Ωστόσο και η ίδια θα είναι σωστή στον γυναικείο ρόλο της. Αν είστε γυναίκα θα γνωρίσετε έναν άντρα που θα θέλει να ξεκαθαρίσει από την αρχή τους ρόλους σας με έναν κάπως παραδοσιακό τρόπο. Βέβαια κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι κι εκείνος θα έχει περισσότερη ευθύνη, από έναν πιο… μοντέρνο σύντροφο. Σε κάθε περίπτωση ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά τούτης της γνωριμίας και αποφασίστε εάν θα την αφήσετε ή όχι να εξελιχθεί από την μεριά σας. Εννοείται πως σε όλο αυτό θα παίξουν ρόλο και τα συναισθήματα, τα οποία θα σας βγουν.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε την εργασία σας να παίρνει τα επάνω της, ή να παραμένει σε καλό επίπεδο, εφόσον ισχύει τώρα κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως ένα πρόσωπο με ισχύ, ίσως αντρικό, στον χώρο της δουλειάς σας, να ασκήσει κάποια πίεση, διατηρώντας όμως παράλληλα την τάξη. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας ανάμεσα στην καλή συνεργασία μαζί του και στην ατομική σας αυτοέκφραση. Ορισμένοι προβλέπεται να προορίζεστε για μία ανώτερη θέση, την οποία πιθανόν να κατακτήσετε τούτον το μήνα. Οι χρηματικές σας απολαβές θα τονωθούν. Γενικά θα είστε ικανοποιημένοι από τα οικονομικά σας δεδομένα.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε νέα δουλειά, θα είναι έξυπνο να ποντάρετε στις κοινωνικές γνωριμίες σας. Θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, ο οποίος θα μπορεί να σας βοηθήσει.  Αναλόγως της περίπτωσης, θα το έχετε περισσότερη ή λιγότερη ανάγκη. Μην βγάλετε αντίδραση κι αφήστε τον να δράσει για εσάς, χωρίς να νιώθετε μειονεκτικά. Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι είμαστε σαν την αλυσίδα, όπου ο ένας κρίκος συγκρατεί τον άλλον! Ενδεχομένως να σας προταθεί εργασία σε χώρο που θα σας αρέσει ή σε χώρο που θα σας ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό κομμάτι. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση δείξτε επαγγελματισμό και σεβασμό προς τους άλλους. Θα ανοίξει για εσάς ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο με δελεαστικές οικονομικές δυνατότητες.

                                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Το Δύο από τα Κύπελλα.

Αυτός ο μήνας θα είναι εξαιρετικά ευχάριστος για εσάς. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα γίνονται μόνα τους. Ασφαλώς θα πρέπει κι εσείς να συμμετέχετε δυναμικά. Παρόλα αυτά, συνήθως, όταν τα πράγματα από μόνα τους είναι ευνοϊκά, η καλή διάθεση και η όρεξη για συμμετοχή είναι σχεδόν αυτονόητες.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο η σχέση με το ταίρι σας θα είναι σε αρκετά καλή φάση. Η συναισθηματική και συντροφική σας διάθεση θα είναι αμοιβαίες και στους δύο. Τα δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να προχωρήσετε σε σχέδια γάμου. Επίσης, η πιθανότητα μίας ευχάριστης είδησης για εγκυμοσύνη είναι μεγάλη. Γενικότερα, θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ενισχύσετε την σχέση με τον άνθρωπό σας δια μέσου των συναισθημάτων σας. Εάν σε κάποιους-ες υπάρχει στην ζωή σας τρίτο πρόσωπο, μάλλον τώρα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στην-στον σύζυγο ή σύντροφό σας, και θα διαλύσετε το ερωτικό τρίγωνο που έχετε δημιουργήσει.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε την επανασύνδεση, θα έχετε την ευκαιρία σας. Αυτή, ή θα προκληθεί από εσάς, ή από την-τον πρώην σας. Το ουσιώδες είναι ότι όποιος κι αν κάνει την αρχή, ο-η άλλος-η θα ακολουθήσει. Προβλέπεται να είστε και πάλι μαζί. Θα ξεκινήσετε με ενθουσιασμό και θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Φροντίστε αυτό να το κρατήσετε και στην συνέχεια. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει, με αποτέλεσμα να επαναληφθούν οι προηγούμενες απροσεξίες σας, που προφανώς σας οδήγησαν στον χωρισμό. Με μία τέτοια λογική θα είστε σταθερά μαζί στο εξής.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καλή, όσο και αναπάντεχη νέα(;) γνωριμία. Τούτο σημαίνει : α) Ότι μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο, που θα έχετε χημεία. β) Ότι ίσως ένα άτομο από το περιβάλλον σας, που σας αρέσει, θα σας αποκαλύψει το ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο έκρυβε για εσάς! γ) Ότι ένας-μία πρώην σας, ενδεχομένως από πολύ καιρό πριν, να σας διεκδικήσει εκ νέου, όντας πλέον εντελώς διαφορετικός-η από τότε κτλ. Αναλόγως λοιπόν από πού θα σας έρθει ο νέος(;) έρωτας, θα κρίνετε και θα ανταποκριθείτε αναλόγως.

Όσοι εργάζεστε, μην υποτιμάτε καθόλου τις καλές σχέσεις στον χώρο της εργασίας σας, που μπορούν να σας ανεβάσουν επαγγελματικά, ή τουλάχιστον να σας καθιερώσουν στην θέση που ήδη βρίσκεστε. Γενικότερα προβλέπεται για εσάς, τόσο επαγγελματική, όσο και οικονομική επιτυχία, αναλόγως και των δικών σας επιδιώξεων και προσπαθειών. Το περιβάλλον σας θα είναι φιλικό και πρόθυμο να σας υποστηρίξει και να σας δικαιώσει.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα διαπιστώσετε ότι σας ευνοεί περισσότερο μία συνεργασία ή μια επαγγελματική ομάδα, που θα σας θέλει στο ανθρώπινο δυναμικό της. Προβλέπεται να βρίσκετε εργασία σε συνάρτηση με πρόσωπο ή πρόσωπα που σας βλέπουν ως κομμάτι του επαγγελματικού τους γκρουπ. Μέσω υποστήριξης και πιθανής εκπαίδευσης ή καθοδήγησης θα τα πάτε πολύ καλά και θα κερδίζετε χρήματα.

                                              ΖΥΓΟΣ   Η Εγκράτεια.

Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, είτε το… θέλετε είτε όχι! Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μήνας δεν θα έχει δράση. Σε μερικές περιπτώσεις η ίδια η δράση ή η αντίδραση, που θα βρίσκετε στον δρόμο σας, θα είναι η αιτία των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Προσέξτε ταυτόχρονα την υπερβολή σας ως προς τις ενοχές ή ως προς τις δικαιολογίες!

Οι παντρεμένοι-ες και δεσμευμένοι-ες ενδέχεται κάτι να ζητάτε, χωρίς να μπορείτε να το καθορίσετε! Βοηθητικά θα λέγαμε : α) Ψάχνετε για δικαίωση, επειδή στο παρελθόν υπήρξατε υποδειγματικοί-ες σύντροφοι, παρότι τώρα μπορεί να έχετε κάπως χαλαρώσει. β) Αναζητάτε κατανόηση σε μια πιθανή άτυχη στιγμή σας, κι όχι αυστηρή και άκαρδη κριτική από το ταίρι σας. γ) Νιώθετε αποξενωμένοι-ες κι αναρωτιέστε εάν φταίτε εσείς οι ίδιοι-ες ή η-ο άλλη-ος. δ) Διεκδικείτε την υπομονή του ή της συζύγου ή συντρόφου σας, μέχρι να ανέβετε ξανά, οπότε θέλετε να σας πιστεύει κτλ. Στις παραπάνω ενδεικτικές προτάσεις διαφαίνεται μία χρονική συνέπεια. Δηλαδή η σχέση του παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος. Ποιο ήταν καλύτερο; Ποιο χειρότερο; Ποιο μέτριο; Παρατηρείστε λοιπόν την πορεία σας στον χρόνο μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας. Οι απαντήσεις θα έρθουν κατόπιν από μόνες τους!

Κάποια αντίστοιχη χρονική σειρά θα ακολουθήσετε κι όσοι-ες είστε χωρισμένοι-ες. Πώς ήταν η σχέση στην αρχή; Πώς πριν τον χωρισμό; Και πώς την φαντάζεστε στο μέλλον, μετά από μία πιθανή επανασύνδεσή;  Απαντήστε στον εαυτό σας με ειλικρίνεια σε αυτά τα ερωτήματα και θα διαχειριστείτε σωστά την ευκαιρία της επανασύνδεσης που έρχεται!

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα σας θυμίζει μία παλιά σας σχέση. Τούτο μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο να προχωρήσετε σ’ αυτήν την γνωριμία. Αναλογιζόμενοι-ες τον πόνο που νιώσατε στο παρελθόν. Άραγε θα σας μπλοκάρει αυτή η σύγκριση; Ή θα τολμήσετε να πειραματιστείτε, ελπίζοντας ότι κατά βάση η ομοιότητα με τον-την πρώην σας, είναι μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά; Τουλάχιστον αξίζει να δώστε λίγο χρόνο και μία ευκαιρία.

Εάν βρίσκεστε σε κάποια εργασία, που σας έχει δυσαρεστήσει το τελευταίο διάστημα, θα αρχίσετε να δικαιώνεστε. Τα πράγματα θα αντιστραφούν πλέον υπέρ σας. Η υπομονή σας θα δικαιωθεί. Όσοι, ωστόσο, είστε ήδη καλά στην δουλειά σας, μην επαναπαύεστε, γιατί ενδέχεται να περάσετε έναν κλυδωνισμό, όπου θα εξαρτηθεί από τους χειρισμούς σας, εάν θα είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος. Με λίγα λόγια, και οι μεν και οι δε θα βρεθείτε σε μία φάση αναστροφής της ήδη υπάρχουσας κατάστασης. Αυτό μάλλον είναι ένα φαινόμενο της ζωής που γίνεται για να σας δικαιώσει ή να σας εκπαιδεύσει. Τα οικονομικά σας δεν θα κινδυνέψουν, ωστόσο θα υπάρξουν οι πιο τυχεροί και οι πιο ριψοκίνδυνοι ως προς αυτό το κομμάτι.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, μάλλον θα επιστρέψετε σε χώρο, στον οποίο εργαστήκατε στο παρελθόν. Εναλλακτικά, θα κάνετε μία δουλειά, ή θα συνεργαστείτε με κάποιους ανθρώπους που έχετε ξαναβρεθεί μαζί πριν από καιρό. Ασφαλώς τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και ανανεωμένα. Ότι κι αν σας λάχει, με κάποιον τρόπο θα σας συνδέει με το επαγγελματικό παρελθόν σας. Τα χρήματα θα ξαναγεμίζουν την τσέπη σας, όπως παλιά!

                                ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Μπερδεμένους αλλά όχι χωρίς βοήθεια σας βρίσκει τούτος ο μήνας. Αρκεί βέβαια να παραδεχτείτε ότι είστε μπερδεμένοι και να ζητήσετε την αντίστοιχη βοήθεια. Διαφορετικά, ίσως σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω να βρείτε την άκρη στον εσωτερικό σας λαβύρινθο. Εξάλλου τα εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε τις περισσότερε φορές είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής σας σύγχυσης.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας, αλλά μάλλον το αποφεύγετε, επειδή προτιμάτε να φαίνεστε αγέρωχοι-ες. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα δύο καταστάσεων : α) Ή δεν σας αρέσει να τσαλακώνεστε, και επιλέγετε να υποφέρετε σιωπηλά. β) Ή το ταίρι σας είναι κάπως απόμακρο και προεξοφλείτε, ξέροντας τον χαρακτήρα του, ότι δεν θα σας ακούσει ότι κι αν του πείτε. Εάν συμβαίνει το πρώτο, είναι ευκαιρία να πειραματιστείτε να κάνετε κάτι που συνήθως αποφεύγετε. Ίσως ο άνθρωπός σας να το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από ότι θα περιμένατε. Αν συμβαίνει το δεύτερο, σκεφτείτε ότι μπορεί να αδικείτε το ταίρι σας και τελικά να μην είναι τόσο «άκαρδο», όσο νομίζετε. Αξίζει και πάλι να τολμήσετε. Με την ειλικρινή συζήτηση θα κάνετε ένα νέο θετικό βήμα για την βελτίωση της σχέσης σας.

Στην περίπτωση που είστε χωρισμένοι-ες, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε έναν ειλικρινή απολογισμό της δικής σας συμπεριφοράς και γιατί όχι και της-του άλλου-ης. Το ζητούμενο είναι, όταν θα δοθεί η ευκαιρία της επανασύνδεσης, να είστε συνειδητοποιημένοι-ες. Αν συμβουλεύεστε κάποιον, καλό θα είναι να είναι αντικειμενικός και να σας κατευθύνει σύμφωνα με τα δικά σας θέλω κι όχι τα δικά του. Εάν δουλέψετε μέσα σας κάποια πράγματα, η ευκαιρία που θα έρθει θα είναι αποτελεσματική. Δηλαδή θα γίνει η επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε ότι σας προκύπτουν ευκαιρίες για καλή γνωριμία, όμως είστε αναποφάσιστοι-ες. Αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό, και γίνετε οι… ψυχαναλυτές του εαυτού σας. Αν δεν βγάζετε άκρη συμβουλευτείτε έναν ειδικό που εμπιστεύεστε, ή διαβάστε κάποιο καλό βιβλίο για τις σχέσεις, που ενδεχομένως σας αγγίξει. Παρόλα αυτά, εάν σας προκύψει μία γνωριμία που θα σας κερδίσει περισσότερο από τις άλλες, δώστε χρόνο και μην βιαστείτε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Ίσως να εξελιχθεί άριστα από μόνη της.

Εάν εργάζεστε, μπορεί να βρίσκεστε υπό την επίβλεψη ενός ανωτέρου σας, ή εσείς να επιβλέπετε κάποιους. Φροντίστε σε κάθε περίπτωση να είστε υπομονετικοί και να μην αγανακτείτε εύκολα. Σκεφτείτε ότι είστε τυχεροί που έχετε μία καλή δουλειά και εστιάστε στα θετικά. Η εργασία από μόνη της θα βρίσκεται σε καλή φάση. Τα οικονομικά σας προβλέπονται σταθερά και επαυξημένα σε περιπτώσεις.

Αν δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε μία νέα δουλειά, θα εισέλθετε σε χώρο, όπου θα υπάρχει το στοιχείο της εκπαίδευσης. Ακόμη κι αν στο παρελθόν είχατε ασχοληθεί ξανά με το ίδιο αντικείμενο, ενδέχεται να επιμορφωθείτε πάνω σε καινούρια δεδομένα. Μπορεί για ένα μικρό διάστημα να νιώσετε σας μαθητές, όμως καλό θα είναι να μην το δείτε με αρνητική ματιά. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και να παίρνετε επιτέλους τακτικά χρήματα στα χέρια σας!

                                     ΤΟΞΟΤΗΣ  Το Έξι από τα Ξίφη.

Θα βρεθείτε σε μία εξαιρετική όσο και ανεπιθύμητη χρονική στιγμή. Τι από τα δύο θα επικρατήσει θα εξαρτηθεί από εσάς! Ουσιαστικά θα είστε ένα βήμα πριν γίνει αυτό που θέλετε. Αναλόγως λοιπόν της ιδιοσυγκρασίας σας, ή θα απολαύσετε την αναμονή, ή θα αφήσετε να σας… τρώει η αγωνία.

Στον δεσμό ή τον γάμο σας για τον καθένα-μία το ζητούμενο θα είναι διαφορετικό. Από την πρόταση ενός γάμου έως ένα διαζύγιο, οι επιθυμητές επιλογές θα είναι πολλές! Άλλοι-ες θα περιμένετε με αγωνία να κάνετε ή να δεχτείτε την πρόταση γάμου , κι αντιστοίχως κάποιοι-ες θα βλέπετε ως λύτρωση την εκκίνηση του διαζυγίου. Επίσης, μερικοί-ες θα βρίσκεστε σε αναμονή για άλλες καταστάσεις, όπως μία εγκυμοσύνη, μία γέννηση, μία σημαντική αλλαγή, μία οικονομική-χρηματική ενδυνάμωση κτλ. Τούτη την φάση καλό θα είναι να την απολαύσετε. Κατά βάση είναι μια στιγμή-δώρο, πριν το αποτέλεσμα. Από το αποτέλεσμα και μετά ξεκινά η νέα πραγματικότητα. Είναι σαν το ταξίδι και τον προορισμό του. Λίγο πριν τον προορισμό θα πρέπει να νιώθετε την μεγαλύτερη συγκίνηση! Μόλις… αφιχθείτε ξεκινά η νέα καθημερινότητα.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, κι ενδεχομένως είστε κάπως απογοητευμένοι-ες, τούτο θα ανατραπεί. Μπορεί να έχετε κάνει ήδη μία προσπάθεια προσέγγισης, όμως αυτή να μην είχε ανταπόκριση από την ή τον πρώην σας. Τώρα τα πράγματα θα αντιστραφούν και θα σας πλησιάσει εκείνη-ος. Επομένως, απλώς περιμένετε και φροντίστε να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Αυτή είναι η ιδανική στάση που μπορείτε να κρατήσετε. Μόλις όμως σας προσεγγίσει ο ή η πρώην σας, τότε αφεθείτε, χωρίς ωστόσο να γίνετε χαλί να σας πατήσει!

Είστε ελεύθερος άντρας; Ή ελεύθερη γυναίκα; Αυτό που περιμένετε, αυτό και θα γίνει. Κατ’ ουσία μάλλον θα εξελιχθεί μία γνωριμία που ήδη έχετε κάνει, αλλά προς ώρας έμενε στάσιμη. Εσείς ωστόσο κάνατε ότι καλύτερο μπορούσατε. Τώρα αφήστε στον-στην άλλον-η να πάρει την σκυτάλη στα χέρια του-της. Ο… σπόρος που έχετε ρίξει χρειάζεται λίγο χρόνο για να αναπτυχθεί. Μην λειτουργήσετε πεισματικά, επειδή ο-η άλλος-η σας έκανε να περιμένετε λίγο. Εναλλακτικά, εάν τώρα κάνετε νέα γνωριμία, θα σας πάρει λίγο χρόνο, ώστε να εκδηλωθεί το άλλο άτομο, όμως τελικά τα πράγματα θα πάνε καλά.

Όσοι βρίσκεστε σε μία εργασία, είναι πιθανόν να είστε σε αναμονή για κάποια εξέλιξη που έρχεται. Τούτη θα είναι θετική κι ενδεχομένως να σας ανεβάσει και να αυξήσει τις αποδοχές σας. Σε κάθε περίπτωση μία γενικότερη αλλαγή στην δουλειά σας, θα ευνοήσει το άτομό σας. Εάν έχετε αγωνία, μην χαλάτε την διάθεσή σας, γιατί, αν ακούσετε το ένστικτό σας, θα σας πει ότι δεν θα πρέπει να φοβάστε απολύτως τίποτα.

Στην περίπτωση που ψάχνετε για εργασία, θα χρειαστεί να περιμένετε την απάντηση για μία δουλειά, που έχετε ήδη απευθυνθεί. Αυτή ενδέχεται να καθυστερήσει, όμως θα είναι θετική. Εναλλακτικά θα βρείτε κάτι καλό τώρα, αλλά θα σας φάει λίγο χρόνο μέχρι να πάρετε επίσης θετική απάντηση. Μην αναλώνεστε στην αναζήτηση εργασιών που δεν σας αρέσουν. Δείξτε εγκαρτέρηση για εκείνο που θέλετε και θα ανταμειφθεί η υπομονή σας. Το οικονομικό σας κομμάτι θα τονωθεί σταθερά και αβίαστα.

                                               ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Η Κρίση.

Απελευθερώνεστε από πράγματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Προφανώς θα βρεθείτε σε ένα μεταβατικό στάδιο, από το πρόβλημα στην λύση του. Ίσως στην αρχή να είστε λίγο μπερδεμένοι ή λίγο φοβισμένοι. Όμως γρήγορα θα απολαύσετε την καλή περίοδο που ξεκινά.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα ολοκληρωθούν εκείνα που περιμένατε από καιρό. Αναλόγως τι θέλετε το κάθε ζευγάρι. Αν είναι η απόκτηση ενός παιδιού, θα προκύψει εγκυμοσύνη. Αν είναι, για τους-τις ανύπαντρους-ες, ο γάμος, θα γίνει πρόταση. Αν είναι η αλλαγή τόπου διαμονής, ή η αγορά καινούριου περιουσιακού στοιχείου, θα προκύψουν οι αντίστοιχες ενέργειες. Αν, επίσης, για κάποιους-ες είναι η απόκτηση ενός λυτρωτικού διαζυγίου, θα ξεκινήσουν οι αντίστοιχες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει η σχετική ανησυχία για την έκβαση της κάθε κατάστασης, αλλά τελικά θα επικρατήσει η ικανοποίηση του τελικού αποτελέσματος.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, θα έχετε σχεδόν την βεβαιότητα της επανασύνδεσης. Η πιθανότητες για να γίνει είναι πολλές. Ταυτόχρονα προβλέπεται να ανανεώνεται η σχέση σας και να βελτιώνεται σε σημαντικά σημεία. Οπότε όλα θα πάνε καλά. Η περίπτωση αποτυχίας, είτε της ίδιας της επανασύνδεσης, είτε της σταθεροποίησης της σχέσης σας μετά την επανασύνδεση, θα οφείλετε μάλλον σε αδύναμη θέληση των δύο σας, ή του ενός από τους δύο σας. Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να το διαχειριστείτε με ειλικρίνεια, τόσο ως προς τον εαυτό σας, όσο κι ως προς τον-την άλλον-η.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε ότι σας θυμάται μία-ένας, ή και περισσότερες-οι θαυμάστριες-ες σας από το παρελθόν. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να μην είναι απλώς θαυμαστές ή θαυμάστριες, αλλά παλιές σχεσούλες! Θα μπείτε στον πειρασμό να δώσετε μία νέα ευκαιρία. Εκείνο που πιθανόν να σας εντυπωσιάσει, θα είναι πως θα δείτε μπροστά σας έναν πολύ ανανεωμένο άνθρωπο, σε σύγκριση με εκείνον που θυμάστε από το παρελθόν. Έτσι είναι πιθανόν, τούτη η καινούρια ευκαιρία, να οδηγήσει σε κάτι όμορφο, ανατρέποντας την… αποτυχία της παλιάς προσπάθειας. Παρόλα αυτά θα υπάρξετε και ορισμένοι-ες, που θα κάνετε εντελώς νέα γνωριμία. Τα πράγματα και για εσάς θα πάνε καλά. Αξιοποιείστε τα μαθήματα που σας έδωσε το παρελθόν σας, ώστε να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε μία πραγματική ανανέωση στην δουλειά σας. Προπάντων εάν δεν πήγαινε καλά, θα γίνει μία σημαντική στροφή προς την αναβάθμισή της. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να προκύψουν ριζικές και ταυτόχρονα ωφέλιμες μεταρρυθμίσεις , όπως η αλλαγή του-της διευθυντή-ριας, η αλλαγή χώρου, η αλλαγή της δομής της εργασίας (τρόποι πληρωμής, ωράρια κτλ.), η αλλαγή σκεπτικού και άποψης που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο χώρο κτλ. όπως ειπώθηκε πριν, όλα αυτά θα γίνουν για καλό. Αφήστε την εξέλιξη να σας πάει στα καλύτερα και μην χάνετε την ελπίδα σας. Ταυτόχρονα θα επαυξηθούν οι οικονομικές σας αποδοχές.

Εάν δεν εργάζεστε και αναζητάτε νέα δουλειά, είναι πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε μία γενικότερη μεταρρύθμιση, ενδεχομένως κάποιου φορέα σε επίπεδο κράτους, που θα σας ευνοήσει να αποκατασταθείτε επαγγελματικά. Μάλιστα, τούτο θα γίνει με έναν πολύ ασφαλή τρόπο για εσάς, εννοώντας την σταθερότητα στην δουλειά που θα βρεθείτε. Εναλλακτικά ίσως να εισέλθετε σε χώρο, στον οποίο θα σας περιμένει εκείνο που ψάχνατε, τόσο από επαγγελματικής, όσο και από οικονομικής άποψης. Δηλαδή μέσα από την προσωπική σας αναζήτηση θα ευνοηθείτε από τον παράγοντα της τύχης. Καλό θα είναι βέβαια να μην την προσπεράσετε από αδράνεια και έλλειψη αποφασιστικότητας. Τα οικονομικά σας θα ανέλθουν σε καλό επίπεδο.

                                ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Ένας κερδοφόρας μήνας μπαίνει για εσάς! Θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε οικονομικές δυνατότητες, που θα σας δοθούν. Ίσως μία γυναίκα να παίξει σημαντικό ρόλο. Μέσα σε αυτήν την τύχη, προσπαθήστε να τα βρείτε ταυτόχρονα με τον εαυτό σας. Κάτι τέτοιο θα ευνοήσει περισσότερο την οικονομική πρόοδό σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα διαπιστώσετε ότι κάποιες φορές συγχύζονται οι… ρόλοι σας! Δηλαδή ο κύριος γίνεται πιο άτολμος και έχει τάσεις φυγής και η κυρία πιο αποφασιστική και με διάθεση να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τις προκλήσεις. Αυτό οφείλετε ως επί το πλείστον στην κούραση  σας από προηγούμενα προβλήματα. Δείχνει μία εικόνα αποσυντονισμού ή πανικού. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι οι συμπεριφορές των δύο φύλων θα πρέπει να είναι κλισέ. Μπαίνετε ωστόσο σε περίοδο ανάκαμψης. Καλό θα είναι να ελέγξετε τα… ψυχολογικά σας, γιατί καλείστε να δείξετε δυναμισμό, ώστε να ανταποκριθείτε στις νέες ευκαιρίες. Τούτες μάλλον θα αφορούν στα οικονομικά σας, ατομικά ή ως ζευγάρι, τα οποία ωστόσο θα βοηθήσουν και στον συντονισμό του δεσμού ή του γάμου σας.

Αν είστε χωρισμένοι-ες, με λίγη υπομονή θα δείτε την πρώτη κίνηση προσέγγισης από το πρώην ταίρι σας. Σε γενικές γραμμές, χωρίς να είναι κανόνας, μάλλον τούτη θα γίνει από τον κύριο της σχέσης. Κατά βάση δεν υπάρχουν αξεπέραστα θέματα μεταξύ σας, κι ο χωρισμός σας έγινε κατόπιν  κούρασης ή παρεξηγήσεων. Ίσως, όμως, τελικά η απομάκρυνση να σας βοήθησε να καταλάβετε κάποια λάθη στην συμπεριφορά του ο καθένας σας. Αρκεί λοιπόν να τα προσέξετε στο εξής, κι όλα θα κυλίσουν όμορφα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα καινούριο άτομο, που θα έχει ευγενικό, αλλά κρυψίνου χαρακτήρα. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια, μη ξέροντας ποιες ακριβώς είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες του.  Ενδεχομένως να αναρωτιέστε, αν πρέπει ή όχι να επενδύσετε τα συναισθήματά σας. Καλό θα είναι να αφήσετε τον χρόνο να σας αποκαλύψει ποια θα είναι η καλύτερη στάση από την μεριά σας. Μέχρι τότε κρατείστε μία ζεστή, χωρίς υπερβολές στάση. Μην κάνετε συχνές ερωτήσεις για τα συναισθήματα του-της άλλου-ης, επειδή κάτι τέτοιο θα κουράσει. Δείξτε αυτοπεποίθηση και περιμένετε μέχρι να δείτε περισσότερα σημάδια. Αν κάτι τέτοιο καθυστερήσει πολύ, τότε μπορείτε να κάνετε μία ανοιχτή συζήτηση για το τί θέλει ο-η άλλος-η από εσάς. Αποφύγετε να την ξεκινήσετε, ωστόσο, από την αρχή της γνωριμίας.

Εάν εργάζεστε, σε γενικές γραμμές θα τα πάτε καλά. Ενδέχεται να γίνουν αποκαλύψεις, ή απλώς να ακούσετε νέα, για τον χώρο σας, που θα σας ξαφνιάσουν, προφανώς ευχάριστα. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σας και θα νιώσετε ωσάν ένα αόρατο χέρι να βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ταυτόχρονα θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας. Τούτη η δύναμη των αλλαγών θα είναι απόρροια της συμπαντικής ενέργειας. Για αυτό απολαύστε την και συμμετέχετε με όλη σας την καλή διάθεση.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, κάτι θα ακούσετε από μία γυναίκα με κύρος, το οποίο θα σας αφορά. Γενικότερα μία ενδιαφέρουσα πληροφορία, σύντομα θα αρχίσει να υλοποιείται. Η επαγγελματική σας αποκατάσταση θα έρθει με αναπάντεχο, όσο και καλοδεχούμενο τρόπο. Οι ελπίδες σας, επίσης, για την οικονομική σας άνοδο, θα ξεκινήσουν να γίνονται πραγματικότητα.

                                   ΙΧΘΥΣ  Το Οκτώ από τα Πεντάκτινα.

Θα βρεθείτε σε έναν τυχερό όσο και ισορροπημένο μήνα. Δώστε σημασία στα πάντα, ώστε να εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργεια που θα έχετε. Δηλαδή, φροντίστε εξίσου τις οικονομικές, συναισθηματικές, φιλικές ή άλλες υποθέσεις σας. Αποφύγετε όσο είναι εφικτό να λειτουργήσετε μονόπλευρα και μονοδιάστατα.

Στον δεσμό ή στο γάμο σας, μάλλον θα βρεθείτε σε μία αρκετά καλή περίοδο. Είναι, παρόλα αυτά, ευκαιρία να «τελειοποιήσετε» κάποια πράγματα, μιας και δεν θα αναλωθείτε σε σοβαρά προβλήματα. Έτσι, μπορείτε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες, όπως την διαχείριση του χρόνου σας ανάμεσα στην δουλειά και στις στιγμές με το ταίρι σας. Ή ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στους φίλους σας και στον χρόνο που περνάτε με τον άνθρωπό σας κτλ. Ενδεχομένως κατά τ’ άλλα να είναι μία χαλαρή περίοδος, οπότε μπορεί να μην είναι η ώρα για τις πολύ δυνατές αλλαγές που θα θέλατε να γίνουν.

Εάν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί η περίπτωση της επανασύνδεσης, τα πράγματα θα εξελιχθούν με βατό τρόπο. Τούτο σημαίνει ότι θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και θα υπάρξει συγχρονισμός στις κινήσεις σας. Καλό θα είναι να δείτε από εκεί και πέρα τί μπορείτε να βελτιώσετε. Για παράδειγμα, εάν είχατε διαφωνίες σχετικά με απλά ζητήματα της καθημερινότητας, προσπαθήστε ο-η ένας-μία να μπει στην θέση της-του άλλης-ου και να δείτε την κατάσταση με αλληλοκατανόηση. Αποφύγετε να (ξανά)πέσετε στην παγίδα του εγωισμού.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δείτε την ζωή σας με άλλο πρίσμα. Μία γυναίκα ή ένας άντρα αντίστοιχα θα σας αγγίξει ψυχικά. Ενδεχομένως να την-τον έχετε ήδη γνωρίσει, ή να την-τον γνωρίσετε τώρα σε οποιονδήποτε χώρο βρίσκεστε συχνά, από την εργασία σας έως τους χώρους που κινείστε με την παρέα σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Θα γίνουν σταδιακές και αμοιβαίες αποκαλύψεις μεταξύ σας για το τί θέλει ο-η ένας-μία από την-τον άλλην-άλλον. Καλό θα είναι να είστε αμοιβαία αποφασιστικοί-ες και να μην απογοητεύστε μεταξύ σας με διφορούμενες ή διπλωματικές συμπεριφορές.

Εάν εργάζεστε θα βρεθείτε σε μία ήρεμη και ασφαλή περίοδο στην δουλειά σας. Δεν προβλέπονται γεγονότα που θα μπορούσαν να φέρουν δυνατές αλλαγές ή ανατροπές. Μπορεί η καλή φάση στην οποία θα βρεθείτε να είναι αποτέλεσμα προηγούμενης σωστής προσπάθειας. Ωστόσο θα υπάρξουν και εκείνοι που θα έχουν κάποια σημαντική πρόοδο ή άνοδο. Γενικά ο μήνας θα έχει θετικά πράγματα να σας δώσει στον εργασιακό σας χώρο. Ταυτόχρονα θα είστε ασφαλείς στα οικονομικά δεδομένα σας.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πιθανόν να γίνεται δεκτοί σε επαγγελματικό χώρο, στον οποίο είχατε απευθυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Προφανώς, έπειτα από μία μικρή περίοδο αναμονής, θα λάβετε την θετική απάντηση. Ορισμένοι μπορεί να βρείτε άμεσα κάτι, με το οποίο θα έχετε καλή σχέση ως προς το αντικείμενο της δουλειάς. Ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει το θετικό κλίμα που θα συναντήσετε. Διατηρείστε ισορροπίες ανάμεσα στην δουλειά και στις καλές σχέσεις με τους άλλους. Θα μπορέσετε σύντομα να νιώσετε ενδυναμωμένοι οικονομικά.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!