Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2021


ΚΡΙΟΣ  :  Το Τρία από τα Κύπελλα.

Ένας ερωτικός μήνας σας υποδέχεται. Οι σχέσεις σας θα σταθεροποιηθούν, ή θα κάνετε… άστατη ζωή, αναλόγως της προσωπικής σας αναζήτησης!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έρχεστε πιο κοντά με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, κι αναζητάτε την συναισθηματική και ερωτική σας ανανέωση μέσα από μικρές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα κάνετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε ξεκάθαρα για γάμο. Για όσους-ες όμως ο δεσμός ή ο γάμος σας δεν σας νοιάζει πια και νιώθετε αποξενωμένοι-ες, ενδέχεται να εισέλθει στην ερωτική σας ζωή ένα καινούργιο άτομο και να φέρει ανατροπές!  Αναλόγως λοιπόν της προσωπικής σας περίπτωσης, ή θα κάνετε ζεστά οικογενειακά Χριστούγεννα, ή… άτακτα ερωτικά!

Οι χωρισμένοι-ες θα είστε ή του ύψους ή του βάθους! Στην ουσία όμως θα είστε ειλικρινείς κι αληθινοί-ες. Αυτό πάει να πει πως ή θα μπείτε σε μία πραγματικά καλή επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας, ή θα κάνετε νέα γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει. Να σκέφτεστε και ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος ότι σημασία έχει τί θα σας κάνει ευτυχισμένες-ους, κι όχι το να είστε απαραίτητα μαζί με όποιο κόστος!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες διαφαίνεται να προτιμάτε την αναζήτηση και την ερωτική περιπέτεια παρά μία σταθερή γνωριμία! Εντούτοις θα περάσετε καλά. Όμως είναι πιθανόν μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να σας… παγιδέψει στα ερωτικά δίχτυα της-του!

Στην εργασία σας θα κινηθείτε με ηρεμία και ασφάλεια, ενώ δεν αποκλείεται να σας προτείνουν μία ανώτερη θέση. Θα εκτιμηθούν η αγάπη για την δουλειά σας και η αποφασιστικότητάς σας. Από χρηματικής πλευράς θα είστε ευχαριστημένοι. Θα λάβετε επιπλέον χρήματα ως επιβράβευση της εργατικότητάς σας.

Αν αναζητάτε νέα εργασία θα βρεθείτε σε χώρο, όπου θα νιώθετε καλά και οικεία. Πιθανόν το αντικείμενο της καινούργιας δουλειάς σας να σας αρέσει και να σας είναι ήδη γνωστό από το επαγγελματικό σας παρελθόν. Η ευκαιρία θα σας δοθεί από τον κύκλο των γνωστών σας. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά, ενώ θα περνάτε ταυτόχρονα καλά.

ΤΑΥΡΟΣ  :  Η Εγκράτεια.

Ένας μήνας αναζήτησης αλλά και αποτελέσματος θα είναι για εσάς αυτός ο Δεκέμβριος! Κυρίως θα σας απασχολήσει ο εαυτός σας στο παρελθόν συγκριτικά με τον εαυτό σας στο παρόν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η αναπόληση θα φέρει αποτελέσματα, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε την σχέση σας. Έχετε υπέροχες αναμνήσεις που θα αναδυθούν και θα σας… χρησιμέψουν στο τώρα σας. Θα υπάρξει μία καλή προσπάθεια να ηρεμήσουν τα προβλήματα στην σχέση σας και να απολαύσετε έναν ευχάριστο γιορτινό Δεκέμβριο.

Αν έχετε χωρίσει, το κάρμα σας θα σας φέρει μια καλή ευκαιρία για επανασύνδεση. Ίσως να χρειαστεί και στους δύο σας να μην σκέφτεστε πολύ, αλλά να νιώθετε περισσότερο. Μην αναλύετε τα πράγματα και αφήστε την χαρά της ζωής να σας αγκαλιάσει χωρίς ιδεολογικά προσκόμματα. Ζήστε την κάθε στιγμή μαζί και θα δείτε ότι θα έχετε μία εξαιρετική επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έρθετε σε επαφή με ένα ήδη γνώριμό σας άτομο. Ενδέχεται να είναι μία παλιά σχεσούλα, ή ένα ανολοκλήρωτο φλερτ. Τα πράγματα μεταξύ σας θα αναθεωρηθούν κάτω από τα… λαμπερά χριστουγεννιάτικα φώτα! Ίσως να καταλάβετε πλέον και οι δύο σας ότι αξίζει να το πάρετε πιο σοβαρά και να δώσετε μία καλή ευκαιρία.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κυλήσουν εξαιρετικά καλά! Θα λάβετε επιπλέον χρήματα ως αποτέλεσμα της ανόδου της δουλειά σας. Μπορεί απρόβλεπτα να συναντηθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο με ένα παλιό συνάδελφο ή συνεργάτη σας, που θα έρθει για αν δουλέψει εκεί. Αυτό θα σας δώσει χαρά.

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία είναι πιθανόν να επιστρέψετε σε μία που εργαζόσασταν στο παρελθόν, ή να βρείτε μία διαμέσου ενός παλιού συναδέλφου ή εργοδότη σας. Τα πράγματα θα έχουν ανανεωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Θα αμείβεστε καλύτερα από παλιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Σε μία ερωτική ιστορία πάθους θα εξελιχθεί για εσάς αυτός ο μήνας, αφού ένας θαυμαστής ή μία θαυμάστριά σας, σας έχει βάλει για τα καλά στο μάτι και θέλει οπωσδήποτε να σας κατακτήσει!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ακροβατείτε ανάμεσα στο πάθος για τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας και στο πάθος για ένα τρίτο πρόσωπο που σας πολιορκεί! Μπορεί να βρίσκεται στο κοντινό σας περιβάλλον, ή να το έχετε γνωρίσει από το διαδίκτυο. Θα περάσετε έναν ταραχώδη μήνα εσωτερικά, κάτι που ο επικοινωνιακός και εύστροφος χαρακτήρα σας ίσως να κρύψει επιμελώς από το ταίρι σας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι βέβαιο, οπότε και το να αντισταθείτε τελικά στον πειρασμό, είναι μία πιθανή εξέλιξη.

Οι χωρισμένοι-ες θα δεχτείτε την επίμονη διεκδίκηση της ή του πρώην σας, που μπορεί να σας ενδιαφέρει, αλλά μπορεί και όχι! Το πρώην ταίρι σας ενδεχομένως να θέλει να… αξιοποιήσει την χριστουγεννιάτικη θαλπωρή προκειμένου να γίνει πιο δελεαστικό. Εναλλακτικά, τούτο μπορεί να συμβεί από την πλευρά σας. Τελικά η ευκαιρία θα δοθεί! Ωστόσο αν δεν υπάρξουν έστω και μικρές πλην σημαντικές αλλαγές, η επανασύνδεση δεν θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα ενθουσιαστείτε, κι εκείνη-ος μαζί σας. Θα χρειαστεί παρόλα αυτά να μην αφεθείτε εντελώς από την αρχή, γιατί ενδέχεται αυτό το άτομο να σας πιέσει για πιο… γρήγορη ταχύτητα από αυτήν που θέλετε. Βήμα-βήμα η εξέλιξη θα είναι καλύτερη και για τους δύο σας.

Στην δουλειά σας ενδέχεται να αντιμετωπίσετε επιπλέον πίεση, ίσως και λόγω των ημερών. Προσέξτε, ώστε αυτή η πίεση να μην γίνει ίντριγκα. Μείνετε ψύχραιμοι μέχρι να περάσει η εργασιακή φούρια. Έτσι κι αλλιώς θα ανταμειφθείτε από χρηματικής πλευράς.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, η οποία θα σας τρέξει! Τούτο σημαίνει πως θα χρειαστεί ίσως να ξεκινήσετε άμεσα! Την δουλειά αυτή θα την βρείτε μέσω μιας ενδιαφέρουσας αγγελίας, ή θα πληροφορηθείτε σχετικά από γνωστό σας πρόσωπο. Εάν την διεκδικήσετε, θα κάνετε ένα καλό ξεκίνημα. Θα αμείβεστε καλά, όμως θα  χρειαστεί να δείξετε επαγγελματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Το Έξι από τα Ξίφη.

Μπορεί να ταξιδέψετε, είτε για να κάνετε τις γιορτές σας σε άλλο μέρος, είτε για χάρη ενός καινούργιου έρωτα! Εναλλακτικά ένας νέο έρωτας μπορεί να ταξιδέψει για να σας συναντήσει!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το ταξίδι ενδέχεται να είναι κυριολεκτικό αλλά και συμβολικό, με την έννοια των ξέγνοιαστων γιορτινών ημερών! Σαν ζευγάρι ίσως να πειραματιστείτε να κάνετε μαζί πράγματα, που δεν συνηθίζετε, όπως να μαγειρέψετε μαζί, να… τραγουδήσετε μαζί κτλ. Διαφαίνεται να περνάτε στιγμές χαράς και ερωτισμού. Στα ανύπαντρα ζευγάρια θα γίνει κουβέντα για τον μελλοντικό σας γάμο.

Εάν έχετε χωρίσει, ίσως μία χιλιομετρική απόσταση , ή μία επικοινωνιακή «απόσταση» να μπει ανάμεσά σας. Κάτι τέτοιο μπορεί τελικά να αποβεί σε καλό, αφού θα πάρετε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα τι θέλετε. Είναι προτιμότερο να μην ενοχλήσετε ο-η ένας-μία την τον άλλην-ον τουλάχιστον έως τα μέσα στου μήνα. Στην συνέχεια θα μιλήσετε και θα έχετε μία συνάντηση με νόημα. Το μυστικό της επιτυχίας θα κριθεί στην καλή σας συνεννόηση. Μην μιλάτε για διαφορετικά θέματα, αλλά προσπαθήστε να συγχρονιστείτε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν  άντρα αντίστοιχα πάνω σε κάποια μετακίνησή σας, ή θα είναι άτομο με ξενική καταγωγή ή καταγωγή από άλλο μέρος της ίδιας χώρας. Θα υπάρξει ενθουσιασμός αλλά και προβληματισμός λόγω μίας πιθανής αποστάσεως. Παρόλα αυτά οι οιωνοί να ξεπεραστούν τέτοια προβλήματα είναι αισιόδοξοι.

Στην δουλειά σας θα έχετε εξαιρετική επιτυχία, ακόμη πιο πολύ αν έχει να κάνει με μετακινήσεις και ταξίδια. Μπορεί να παραπονεθείτε λίγο για φόρτο εργασίας, όμως θα σας ανταμείψουν οι καλές αμοιβές σας. Χαρείτε το και δείτε θετικά την επαγγελματική σας αναγνώριση και προτίμηση από τους άλλους. Η κούραση θα είναι παροδική και θα επανέλθετε σύντομα στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία με θετική ενέργεια και αποτελεσματικότητα, τόσο επαγγελματική όσο και οικονομική. Αρκεί να δείτε με θετική ματιά το γεγονός ότι μπορεί να σας καθοδηγούν, ιδιαίτερα στην αρχή και μέχρι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων ή των πελατών σας.

ΛΕΩΝ  :  Το Αστέρι.

Ένας τυχερός μήνας θα είναι για εσάς αυτός ο Δεκέμβριος, αφού ότι σας απασχολεί θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα επικρατήσει ένα καλό κλίμα. Η μεταξύ σας αγάπη θα μπορέσει να εκφραστεί χωρίς εγωιστικά προσκόμματα. Ο γιορτινός αέρας των ημερών θα απογειώσει την καλή σας φαντασία και θα εκπλήξετε ευχάριστα ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Κάποια ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο, ενώ είναι πιθανή η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης.

Οι χωρισμένοι-ες θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία επανασύνδεσης, που σημαίνει ότι θα έχετε κατανοήσει τα λάθη στην σχέση σας. Πρόκειται να βγείτε και οι δύο σας από το εγωκεντρικά σας πλαίσια και να θελήστε να δείτε το μέλλον σας κι από την οπτική γωνία του άλλου. Αυτό θα σας κάνει να έχετε περισσότερη κατανόηση και υπομονή, που μάλλον σημαίνει και πιο αληθινή αγάπη! Τούτο θα σας κρατήσει μαζί με ασφάλεια, αφού διαφαίνεται πως και τα συναισθήματά σας είναι αμοιβαία και δυνατά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας τύχη πρόκειται να σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Μία αναπάντεχη και πολύ ταιριαστή γνωριμία θα σας ταρακουνήσει και θα σας κάνει να μπείτε στην διαδικασία να σκέφτεστε το άλλο άτομο έντονα. Διαφαίνεται κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει κι από την άλλη πλευρά. Αφεθείτε σε αυτό χωρίς να θεωρείτε τίποτα δεδομένο, εάν δεν διεκδικήσετε σωστά ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον.

Στην εργασία σας, επίσης θα έχετε το στοιχείο της ευχάριστης έκπληξης, αφού θα γίνουν αλλαγές οι οποίες θα σας αρέσουν! Ενδεχομένως να τις περιμένατε και να τις θέλατε, προκειμένου να φτιάξουν κάποια πράγματα μέσα στην δουλειά σας. Ταυτόχρονα θα ανέβουν και οι χρηματικές αμοιβές σας. Σε κάποιους θα γίνε μία ενδιαφέρουσα πρόταση για αναβάθμιση της θέσης σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισέλθετε στον επαγγελματικό χώρο που θέλετε. Ίσως να το έχετε ήδη επιδιώξει και τώρα να ήρθε για εσάς η ώρα της υλοποίησης ενός ονείρου. Πρόκειται να ανέβετε ψυχολογικά και να γεμίσετε αισιοδοξία. Καλό θα είναι ταυτόχρονα να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα αμείβεστε γενναιόδωρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Θα επιμένετε και τελικά θα πάρετε αυτό που θέλετε. α) Φροντίστε να επιμένετε με χάρη! β) Αφού πάρετε αυτό που θέλετε, διαχειριστείτε το επίσης με χάρη!

Στα δεσμευμένα ή παντρεμένα ζευγάρια μάλλον υπάρχει το ενδιαφέρον, η διεκδίκηση, η δέσμευση, αλλά ίσως έχει ατονήσει ο ρομαντισμός. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να κάνει ελαφρώς… άχρωμη την καθημερινότητά σας. Αδράξτε την ευκαιρία των γιορτινών ημερών και βάλτε μία καλή δόση από ρομάντσο στην σχέση σας! Θα έχετε πολλές ιδέες και ευκαιρίες να το κάνετε και οι δύο σας. Μην το αμελήσετε! Η σχέση σας θα απογειωθεί.

Οι χωρισμένοι-ες, τόσο ο-η ένας-μία όσο και η-ο άλλη-ος, θέλετε να προσεγγίσετε μεταξύ σας δια μέσου επιχειρημάτων και λογικών επεξηγήσεων. Παρόλα αυτά στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να μπει σε δεύτερη μοίρα και να δώσετε έμφαση στην πρωτοτυπία και στο συναίσθημα. Ακόμη καλύτερα όταν το συναίσθημα εκφράζεται με πράξεις περισσότερο παρά με λόγια. Για παράδειγμα, καλύτερα να σεβαστείτε τον χρόνο του-της άλλου-ης και να του-της μιλήσετε σύντομα στο τηλέφωνο, παρά να τον-την κρατήσετε ώρα για να του-της αναλύσετε τα συναισθήματά σας, παρότι εκείνος ή εκείνη μπορεί να βιάζεται κτλ. Βάση μίας τέτοιας λογικής θα γίνει μέσα στον μήνα επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον. Θα ξεκινήσει μία γοητευτική γνωριμία. Δώστε ωστόσο διακριτικά σημασία στο κατά πόσο το άτομο που θα γνωρίσετε, ή εναλλακτικά εσείς, έχετε ξεπεράσει έναν προηγούμενο δεσμό σας, ή έναν χωρισμό σας από γάμο! Ακόμη περισσότερο μην αποκρύπτετε αυτές τις πληροφορίες, γιατί κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείτε.

Στην εργασία σας θα αμείβεστε γενναιόδωρα και τακτικά, πλην ενδέχεται να δεχτείτε λίγη πίεση παραπάνω. Κάντε και δείξτε υπομονή μέχρι να περάσει η φούρια των ημερών. Μην δείξετε αγανάκτηση. Εάν το κάνετε, κάντε το σε χαμηλούς τόνους. Θα σας καταλάβουν και θα σας ξεκουράσουν όσο επιτρέπουν οι συνθήκες.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία ίσως να βρεθείτε σε χώρο που θα αφορά περισσότερο στην γυναικεία πελατεία. Εναλλακτικά σε χώρο με εργοδότρια μία δυναμική και απαιτητική αλλά δίκαιη γυναίκα. Φροντίστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της! Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές.

ΖΥΓΟΣ  :  Το Εννιά από τα Πεντάκτινα.

Με μία δόση χιούμορ, θα πούμε ότι μπορεί να είστε ο… Σκρούτζ των ημερών! Και πώς όχι άλλωστε, αφού τα χρήματα θα σας έρχονται από παντού!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μία οικονομική εκτίναξη ενδέχεται να δημιουργήσει, σε εσάς ή στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας, την αντανακλαστική ανάγκη να… διαφυλάξετε τα χρήματά σας. Έτσι από την μία θα έχετε λεφτά κι από την άλλη θα κινήστε σε πνεύμα οικονομίας. Έτσι κι αλλιώς τα κερδίσατε με την αξία σας, ή σας τα έφερε η καλή σας τύχη, ή και τα δύο. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αφήσετε για πολύ τον εαυτό σας ή το ταίρι σας σε αυτήν την ψυχολογία, αλλά παρακάτω να κρατήσετε μία ισορροπία ανάμεσα στην… τσιγγουνιά και στην… σπατάλη!

Εάν έχετε χωρίσει, παραδόξως μπορεί να αντιμετωπίσετε το όλο θέμα του χωρισμού σας με… λογιστικούς όρους! Για παράδειγμα τι σας στοίχιζε αυτή η σχέση κτλ. Ή εναλλακτικά, έτσι να το βλέπει ο-η πρώην σας! Διερευνήστε μέσα σας, αν όντος σας απασχολεί κάτι τέτοιο, ή αν τελικά αυτό είναι μία ψυχολογική αντίδραση πάνω στον χωρισμό σας για να μην σας παρασύρει το συναίσθημα. Τούτη η διαπίστωση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τί πραγματικά θέλετε από τον-την άλλον-η και αναλόγως θα κινηθείτε. Θα έχετε την ευκαιρία τόσο εσείς όσο και το πρώην ταίρι σας.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες έρχεται μία αναπάντεχη γνωριμία, αφού η γυναίκα ή ο άντρας που α γνωρίσετε αντίστοιχα, θα βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Αυτό θα σας αρέσει αλλά και θα σας δημιουργήσει διάφορες σκέψεις ανασφάλειας, κυρίως εάν η δική σας οικονομική κατάσταση τυχαίνει να είναι μικρότερης ισχύος. Γι αυτό δώστε περισσότερη βαρύτητα στον χαρακτήρα του άλλου. Έτσι θα ξέρετε, εάν πραγματικά ταιριάζετε, χωρίς να σας… αγχώνουν τα χρήματα του-της.

Στην εργασία σας κάτι θα αλλάξει εμφανώς, και θα ξεκινήσουν να ανεβαίνουν τα κέρδη ή οι αποδοχές σας. Εάν ήδη πηγαίνατε πολύ καλά, αυτό θα απογειωθεί. Φροντίστε να νιώσετε ικανοποίηση και να μην αποπλανηθείτε σε μία μόνιμα ανικανοποίητη διάθεση για επιπλέον πλούτο. Επίσης μην εμπιστεύεστε αβασάνιστα «ύποπτες» οικονομικές προτάσεις.

Εάν ψάχνετε για καινούργια εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε χώρο πολλά υποσχόμενο, τουλάχιστον από χρηματικής πλευράς. Ενδεχομένως μία προηγούμενη περίοδος οικονομικής στενότητας να σας κάνει να δώσετε περισσότερη έμφαση στις αμοιβές σας παρά στο αντικείμενο της δουλειάς. Κάτι τέτοιο θα σας ανεβάσει οικονομικά και θα γεμίσει τα προηγούμενα χρηματικά κενά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Η Ιέρεια.

Ένας μήνας… μυστηρίου μπαίνει για εσάς! Ίσως η μυστικότητα να έχει καθοριστική θέση στην ζωή σας για τώρα. Μπορεί οι απόκρυφες αλήθειες σας να είναι καλά φυλαγμένες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχει δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Για κάποιον λόγο τόσο ο-η ένας-μία όσο και η-ο άλλη-ος νομίζετε πως κάτι σας κρύβει ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας. Ασφαλώς ο νους σας πάει περισσότερο στην ύπαρξη κάποιας κρυφής γνωριμίας ή σχέσης. Ενδεχομένως να θελήσετε να διερευνήσετε την αλήθεια με τον τρόπο σας, αλλά μάλλον αποφεύγοντας να ρωτήσετε κατευθείαν το ταίρι σας. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε όμορφες κινήσεις, που θα φέρουν τον άνθρωπό σας κοντά σας, ότι κι αν μπορεί να κρύβει, και τελικά να τον-την κερδίσετε εσείς! Αν όντος υπάρχει άλλο πρόσωπο.

Οι χωρισμένοι-ες δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τον χωρισμό σας. Ίσως από αντανακλαστική αντίδραση να προσπαθήσετε να κάνετε άλλη γνωριμία-αστραπή για να μην σκέφτεστε την ή τον πρώην σας. Ωστόσο κάτι τέτοιο ενδέχεται να είναι πιο ψυχοφθόρο από την αναμονή για μία πιθανή επανασύνδεση. Εάν ο ή η πρώην σας ή εσείς  δεν μιλήσετε με ειλικρίνεια μεταξύ σας, σημαίνει πώς κάποιο μυστικό ευθύνεται για τον χωρισμό σας. Αν τελικά μιλήσετε με ειλικρίνεια, τότε καλό θα είναι να ακούσετε προσεκτικά ο ένας τον άλλον και όλα θα πάνε καλά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία καινούργια γνωριμία με ένα… μαγνητικό άτομο, που θα τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον σας κι εσείς εκείνης-ου. Κατά βάση, λίγο παρακάτω καλό θα είναι να μάθετε κάποια πράγματα ο-η ένας-μια για την-τον άλλην-ον, ώστε να μην βαδίζετε στα τυφλά με πυξίδα μόνο το ένστικτό σας. Τούτο θα σας προστατέψει από την πιθανότητα να μάθετε αργότερα πράγματα, που θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα.

Στην δουλειά σας θα επικρατήσει ένα… γιορτινό κλήμα, αντίστοιχο των ημερών. Η διάθεση θα είναι πολύ καλή, όπως και η ροή της δουλειάς. Αν υπάρχουν κάποια λεπτά ζητήματα, θα ξεχαστούν προς το παρόν και θα τα λύσετε μετά τις γιορτές. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι πολύ καλά και θα λάβετε επαυξήσεις στον μισθό ή στα κέρδη σας.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ενδέχεται να σας βοηθήσει μία γυναίκα με κύρος και γνωριμίες. Μπορεί να θέλει να κρατήσετε μυστική στο περιβάλλον σας την παρέμβασή της. Θα εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο στον οποίο θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις ή την προϋπηρεσία σας. Επίσης θα μπορείτε εκεί να μάθετε νέα πράγματα και να αποκτήσετε επιπλέον γνώσεις. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Θα κινηθείτε με σύνεση και ταυτόχρονα θα περάσετε καλά. Ίσως να μιλήσετε με ανθρώπους που ταιριάζετε σε απόψεις. Επίσης θα ανταλλάξετε σοφές συμβουλές.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε μία περίοδο με καλή συνεννόηση και αμοιβαία πηγαίο σεβασμό. Αυτή η συγκυρία θα σας βοηθήσει να επιλύσετε γρηγορότερα κάποια προβλήματα που ενδεχομένως σας απασχολούν. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο. Επίσης θα οργανώσετε ιδανικά μαζί τις μέρες των γιορτών και θα περάσετε εξαιρετικά.

Οι χωρισμένοι-ες πρόκειται να έρθετε σε επικοινωνία και μάλιστα σε… πολιτισμένο επίπεδο. Τούτο δεν σημαίνει ότι απουσιάζει το πάθος μεταξύ σας. Ωστόσο το σημείο που θα κερδίσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον είναι η πνευματική και εγκεφαλική επαφή! Γι αυτό μη μιλάτε σαν να λέτε μονόλογο ο καθένας σας, αλλά συγκεντρωθείτε σε κοινά θέματα συζήτησης. Με αυτήν την λογική θα τα πάτε καλά.

Οι ελεύθερες γυναίκες προβλέπεται να γνωρίζετε έναν εμφανίσιμο άντρα με αισθαντική συμπεριφορά και καλλιεργημένο. Θα σας γοητεύσει τόσο με την εμφάνιση όσο και με το μυαλό του. Να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να προσπαθείτε να φανείτε κάτι που δεν είστε. Θα το εκτιμήσει!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία κομψή γυναίκα με τρυφερότητα και ενδεχομένως λίγη ντροπαλότητα. Θα σας γοητεύσει και θα θελήσετε να την γνωρίσετε καλύτερα. Θα χρειαστεί στην αρχή να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της και να μην είστε πιεστικοί.

Η εργασία σας θα είναι σε καλή φάση. Επιπλέον οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας θα είναι σχεδόν ιδανικές! Θα κινηθείτε μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα εργασίας, ακόμη περισσότερο τις επίμαχες μέρες των γιορτών, όπου θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας! Θα αμείβεστε γενναιόδωρα. Όσοι-ες κάνετε μία πνευματική εργασία με δημόσια προβολή, θα έχετε εξαιρετική άνοδο και αναγνώριση.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε σε χώρο με χαρακτήρα και άποψη! Μάλλον θα ταιριάζει και στη δική σας αισθητική. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, και καλό θα είναι να τους εκτιμήσετε όπως τους αρμόζει. Θα αμείβεστε δίκαια και τακτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Το Δύο από τα Ραβδιά.

Θα σας έρθουν ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως στο οικονομικό και στο επαγγελματικό σας κομμάτι. Αρκετοί-ες θα ανταμειφθείτε για την προηγούμενη καθυστέρηση των χρηματικών κεκτημένων σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να λυθούν οι όποιες οικονομικές δυσκολίες και εκκρεμότητες. Τούτο θα ανοίξει τον δρόμο για μία καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας, αλλά και για αποτελεσματικότερη οργάνωση του κοινού σας μέλλοντος. Θα συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια με αισιοδοξία. Παρόλα αυτά προσέξτε να μην σας πάρει μονόπλευρα τον χρόνο σας το θέμα της υλικής σας ανόδου, αλλά να δώσετε χρόνο και για το αισθαντικό κομμάτι της σχέσης σας.

Οι χωρισμένοι-ες σκέφτεστε, ίσως αμοιβαία, να κάνετε ένα δώρο ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον, ενδεχομένως με αφορμή τις γιορτινές μέρες ή τα γενέθλιά σας, όσων τα έχετε Δεκέμβριο. Αυτό θα είναι μία καλή ιδέα, αρκεί να μην έχει… ύποπτο κίνητρο! Δηλαδή το να… ξεγελαστείτε μεταξύ σας. Θα είναι καλό η κίνηση αυτή να συνοδεύετε από την παραδοχή και των δύο σας των λαθών σας μέσα στην σχέση.  Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε γρήγορα θα επέλθει ξανά το πρόβλημα, ακόμη κι αν γίνει η επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Θα γνωρίσετε, μάλλον σε γιορτινό περιβάλλον, μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με ενδιαφέρον κοινωνικό ή οικονομικό επίπεδο. Το άτομο αυτό θα σας γοητεύσει κι εσείς εκείνο. Θα χρειαστεί να δώσετε βαρύτητα στην χημεία και στους χαρακτήρες σας, και κατόπιν να αφήσετε να σας εντυπωσιάσουν τα κοινωνικά κολακευτικά στοιχεία αυτού του ανθρώπου.

Η εργασία σας θα εξελιχθεί σε αρκετά κερδοφόρα, και τουλάχιστον θα έχει άνοδο! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ανεβασμένα. Αν περιμένετε καθυστερημένα χρήματα από την  δουλειά σας ή και από αλλού, θα τα λάβετε τώρα. Θα δικαιωθείτε και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση.

Όσοι ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα βρείτε μία με καλές αποδοχές, ασχέτως εάν θα είναι η αγαπημένη σας ή όχι. Ενδέχεται να την ακολουθήσετε για να μπορέσετε να ισορροπήσετε οικονομικά, αλλά και να έχετε ασφάλεια ως προς τις ανάγκες ή τις χρηματικές υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης.

Θα έρθετε σε πιο καλή επαφή με την εσωτερική σας αλήθεια. Αυτό θα σας κάνει να τα βρείτε καλύτερα με τον εαυτό σας και να διεκδικήσετε εκείνα που πραγματικά θέλετε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το κλίμα γίνεται πιο ειλικρινές, με τους δύο σας να μπορείτε να ακούσετε την αλήθεια ο-η ένας-μία της-του άλλης-ου, χωρίς εγωισμούς και μισαλλοδοξία. Έτσι η σχέση σας θα πάρει μία πιο γλυκιά, αλλά και πιο αυθεντική μορφή. Το γιορτινό κλίμα των ημερών θα σας δώσει χρυσές ευκαιρίες για να απογειώσετε την αγάπη σας, αλλά και για να πάρετε ρομαντικές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας.

Οι χωρισμένοι-ες, αν και αντιμετωπίζετε την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης με ύφος… καρδινάλιου, ωστόσο μέσα σας σιγοκαίει το πάθος του ενός για τον άλλον! Κάποια… ρωγμή στην… σοφιστικέ στάση του-της ενός-μίας ή και των δύο σας, θα δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Εάν οι λόγοι που σας είχαν απομακρύνει δεν είναι πολύ σοβαροί, αλλά έχουν να κάνουν περισσότερο με θέματα απόψεων, τελικά θα καταφέρτε να τα βρείτε. Μην είστε μεταξύ σας αυστηροί, αλλά να έχετε γενναιόδωρες δόσεις κατανόησης για τους διαφορετικούς σας χαρακτήρες. Αρκεί να υπάρχει σεβασμός γι αυτό.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα σας εντυπωσιάσει με το επίπεδό της-του. Ενδεχομένως να είναι και ένα φιλόδοξο άτομο. Τούτο θα σας ενθουσιάσει και θα εξιτάρει την ερωτική φαντασία σας! Καλό θα είναι ωστόσο να δείτε αυτό το άτομο από κάθε του πλευρά, ώστε να μην εστιάσετε μόνο στο πάθος. Επιπλέον και εκείνος-η καλό θα είναι να σας δει με πνεύμα ισοτιμίας κι όχι ως μία-έναν θαυμάστρια-στη του-της. Κατά τ’ άλλα θα το προχωρήσετε καλά.

Στην εργασία σας πρόκειται να σας αναγνωρίσουν και πιθανόν να σας αναθέσουν μία ανώτερη θέση από αυτήν που κατέχετε. Χρηματικά θα είστε σε ανοδική εξέλιξη και θα έχετε οικονομική επάρκεια. Εάν περάσατε μία φάση αβεβαιότητας, αυτή θα λήξη και θα νιώσετε επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία πρόκειται να λάβετε την βοήθεια ή την υποστήριξη ενός δυναμικού άντρα με ισχύ και κύρος. Εάν είναι ο μελλοντικός εργοδότης σας, θα μάθετε αρκετά από αυτόν και θα εξελιχθείτε σε έναν έμπειρο επαγγελματία. Ιδανικά θα πρόκειται για το αντικείμενο εργασίας που κατέχετε καλά. Θα αμείβεστε επαρκώς.

ΙΧΘΥΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Θα κυριαρχήσει η τιμιότητα στις σχέσεις σας. Θα έρθετε σε επαφή ή και σε γνωριμία με ειλικρινείς ανθρώπους. Ίσως κάποιος-α να σας εξομολογηθεί με τόλμη τον έρωτά του-της για εσάς!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδεχομένως θα εκπλαγείτε, όταν ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας θα σας πει ή θα σας δείξει ότι είναι πολύ ερωτευμένος-η μαζί σας! Η ευτυχία των γιορτινών ημερών θα βοηθήσει γι αυτό. Αντιμετωπίστε το με χαρά και ανταποδώστε, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Τούτη η συναισθηματική και ερωτική έξαρση θα σας ανανεώσει. Καλό θα είναι να μην δείξετε μετριοπάθεια ή χειρότερα αδιαφορία, γιατί τότε δεν αποκλείεται να οδηγήσετε το ταίρι σας σε μία απεγνωσμένη αναζήτηση της αισθαντικότητας εκτός του δεσμού ή του γάμου σας.

Οι χωρισμένοι-ες πρόκειται να έχετε μία δυναμική διεκδίκηση για επανασύνδεση, είτε από την δική σας μεριά είτε από την μεριά της ή του πρώην σας. Αυτό θα προκαλέσει ενθουσιασμό. Τούτο όμως μόνο του δεν φτάνει για την μελλοντική σας ευτυχία. Χρειάζεται κι οι δύο σας να κοιτάξετε μέσα σας και να δείτε εάν μία επανασύνδεση θα έχει διάρκεια. Αυτό θα μπορούσε να γίνει όταν υπάρχει σεβαστό απόθεμα ερωτικής αγάπης του-της ενός-μίας για την-τον άλλην-ον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο μπορεί να γνωριστείτε σε κάποιο γιορτινό τραπέζι! Το άτομο που θα γνωρίσετε θα είναι αποφασιστικό και θα νιώσει χημεία μαζί σας κι εσείς με εκείνο. Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος-α που ήδη γνωρίζετε και σας διεκδικεί να δυναμώσει τον ρυθμό της διεκδίκησής του-της, ιδιαίτερα εάν δει από εσάς τα πρώτα σημάδια ενδιαφέροντος.

Στην δουλειά σας θα κινηθείτε δυναμικά και ίσως να σας περιμένουν αυτόν το μήνα κάπως έντονοι ρυθμοί. Ωστόσο θα ανταμειφθείτε χρηματικά για την πιθανή επιπλέον απασχόλησή σας. Εάν αγαπάτε την εργασία σας, αυτό θα σας αρέσει, εφόσον μάλιστα θα διαρκέσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία για δουλειά σε χώρο με χρήση στολής ή με κάποιον συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος. Αν όμως έχετε άλλη προϋπηρεσία ή γνώσεις, τότε θα απασχοληθείτε σε χώρο του δικού σας επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Μπορεί να περάσετε από κάποια συνέντευξη με επιτυχία, ή να διαγωνιστείτε, επίσης με επιτυχία, μαζί με άλλους υποψήφιους. Οι χρηματικές αμοιβές σας προβλέπονται ικανοποιητικές.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!