Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021


ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης.

Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες θα είναι αλλαγές που τις θέλατε! Ωστόσο, κάποιες που μπορεί να είναι απρόβλεπτες, θα έχουν θετική επίδραση στο μέλλον σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα γίνει ένας δυναμικός επαναπροσδιορισμός της σχέσης σας και της πορείας σας. Για τους-τις ανύπαντρους-ες προβλέπεται να οργανώνετε τον μελλοντικό γάμο σας, ή κάποια εναλλακτική μορφή επισημοποίησης του δεσμού σας. Οι παντρεμένοι-ες θα έρθετε πιο κοντά και θα μιλήσετε για μελλοντικές αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες θα είναι η εκπλήρωση κάποιων ονείρων σας.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να επανασυνδεθείτε με τον ή την πρώην σας, αυτό θα πραγματοποιηθεί, εφόσον ο χωρισμός σας δεν είχε να κάνει με θέμα ερωτικής απιστίας. Διαφορετικά ο ή η σύντροφος που νιώθει ότι προδόθηκε θα είναι δύσπιστος-η στο να ξαναμπεί στην σχέση. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτή η περίπτωση θα είναι η μειοψηφία. Στις άλλες περιπτώσεις οι τριβές και οι διαφωνίες θα ξεπεραστούν με καλή θέληση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μια καινούργια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει κάποιες αυστηρές ηθικές αρχές. Ενδέχεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής, για παράδειγμα υγιεινή διατροφή, ή με την θρησκεία κτλ. Ίσως να ανακαλύψετε κοινά σημεία ή ίσως να είναι για εσάς μία πρόκληση. Σε κάθε περίπτωση θα σας μαγνητίσει και θα θελήσετε να μπείτε στον κόσμο αυτού του ατόμου!

Η εργασία σας θα κινηθεί σε καλό επίπεδο. Πιθανόν η παρουσία ενός αξιόλογου ατόμου σε θέση κλειδί να φέρει άνοδο και πρόοδο. Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές που θέλετε. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει την υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου. Από οικονομικής πλευράς προβλέπεται να έχετε σταθερή άνοδο.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία θα μπορέσετε να εισέλθετε σε έναν χώρο με κύρος. Ενδεχομένως να έχετε τα απαιτούμενα προσόντα. Ωστόσο θα χρειαστεί να κρατήσετε ψηλά το επαγγελματικό σας σθένος, ώστε να είστε αντάξιοι των απαιτήσεων του νέου σας χώρου. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά και τακτικά.

ΤΑΥΡΟΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Θα μιλήσετε με ειλικρίνεια με τον εαυτό σας! Έρχεται η στιγμή να λειτουργήσετε πιο συνειδητά. Έτσι θα λύσετε καλύτερα τα όποια προβλήματά σας. Ενδεχομένως θα ανέβει και η ψυχολογία σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας αποφεύγετε τις στρατηγικές κινήσεις και μιλάτε με περισσότερη ειλικρίνεια. Επειδή αυτό για κάποιους-ες μπορεί να είναι ένα επίτευγμα, καλό θα είναι να μην γίνεστε επικριτικοί-ες, παίρνοντας φόρα! Καλύτερα να πείτε τις δικές σας αλήθειες, οι οποίες μπορεί να είναι και απλά καθημερινά πράγματα που αποφεύγατε να δηλώσετε, επειδή είχατε την ανασφάλεια για το αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα θα συγκινήσετε το ταίρι σας και θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι χωρισμένοι-ες ενδεχομένως να μην έχετε πιστέψει πως ο χωρισμός σας είναι οριστικός. Αυτό δεν είναι λάθος, αφού τα συναισθήματα με την ή τον πρώην σας είναι αμοιβαία και ζωντανά. Εκείνο που μένει να λυθεί είναι ο εγωισμός και των δύο σας, που σας έχει καθηλώσει. Ωστόσο διαφαίνεται πως ο ένας από τους δύο σας θα κάνει το πρώτο βήμα και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους για την επανασύνδεση.

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη θα… δεσμευτείτε για τα καλά! Σχεδόν αναπάντεχα μία γυναίκα ή ένας άντρας θα μπει στην ζωή σας, βρίσκοντας τον τρόπο να σας κρατά σε εγρήγορση και σε επαυξημένο ενδιαφέρον. Φροντίστε να βάλετε τα όριά σας, ώστε να μην γίνετε εκείνος ή εκείνη που δίνει τα περισσότερα μέσα στην γνωριμία. Διαφαίνεται ένα ισχυρό αισθηματικό ενδιαφέρον που θα οδηγήσει σε σχέση!

Στην εργασία σας θα λειτουργείτε με επαγγελματισμό και θα έχετε το προφίλ ενός αξιόπιστου επαγγελματία, ασχέτως του επαγγελματικού σας αντικειμένου. Θα εργαστείτε με καλή διάθεση και έμπνευση. Αυτό θα αναγνωριστεί από τους υπευθύνους! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι άριστα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα εισέλθετε σε ένα επαγγελματικό χώρο αρκετά οργανωμένο και ίσως καινούριο. Μπορεί να σας βοηθήσει γι αυτόν τον σκοπό μία γυναίκα με κύρος και γνωριμίες. Ωστόσο θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι να τα δώσετε όλα, ώστε να την βγάλετε… ασπροπρόσωπη. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Το Επτά από τα Πεντάκτινα.

Θα είστε προσηλωμένοι ως επί τω πλείστον στα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε σκληρό αγώνα για να πετύχετε έναν οικονομικό σας στόχο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχει πέσει εργασιομανία, η οποία αν και εξυπηρετεί τους χρηματικούς σας στόχους, σας κρατά σε μία σχετική απομάκρυνση από το τρυφερό κομμάτι του δεσμού ή του γάμου σας. Καλό θα ήταν να βρίσκετε χρόνο να τονώνετε κι αυτήν την πλευρά της σχέσης σας. Ίσως να «συνεργαστείτε» μαζί για έναν οικονομικό σας στόχο, ο οποίος θα έχει επιτυχία. Μπορεί να είναι μία αγορά, η οργάνωση του μελλοντικού σας γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια κτλ.

Οι χωρισμένοι-ες ίσως να προτιμήσετε να στρέψετε το μυαλό σας σε άλλα ενδιαφέροντα, κυρίως επαγγελματικά, παρά να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε την ή τον πρώην σας. Μία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ σας ωστόσο θα γίνει αφορμή να επικοινωνήσετε. Ίσως αυτή η αφορμή να είναι και επίπλαστη από το πρώην ταίρι σας, ώστε να σας πλησιάσει. Φροντίστε να κρατήσετε θετική στάση, εάν θέλετε να τα ξαναβρείτε. Επίσης δείξτε αμοιβαία κατανόηση ο ένας για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του άλλου.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε έναν επαγγελματικό χώρο, κοινό και των δύο σας ή ουδέτερο. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει μία γνωριμία οπουδήποτε, με άτομο που θα του αρέσει να μιλάει για την δουλειά του και θα ασχολείται αρκετά με αυτήν. Θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση, ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αυτού του ατόμου, εάν θέλετε η γνωριμία σας να εξελιχθεί σε σχέση.

Στην δουλειά σας θα σας έρθουν καθυστερημένα χρήματα και γενικότερα θα λυθούν οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Η ίδια η εργασία σας θα είναι σε ανοδική εξέλιξη. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά από πριν, τουλάχιστον γι αυτόν τον μήνα. Αργότερα τα πράγματα θα πάρουν τους κανονικούς τους ρυθμούς.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία θα σας προσλάβουν σε χώρο, όπου γνωρίζετε καλά το αντικείμενο, είτε από προϋπηρεσία, είτε επειδή έχετε τις ανάλογες δεξιότητες. Θα χρειαστεί να ξεκινήσετε δυναμικά, εφόσον διαφαίνεται ένας έντονος εργασιακός μήνας για εσάς, εάν βέβαια επιλέξετε να πάτε σ’ αυτήν την εργασία. Θα αμείβεστε αρκετά καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Η Δικαιοσύνη.

Θα αναμετρηθείτε με την έννοια της δικαιοσύνης, είτε διεκδικώντας την από τον ίδιο τον εαυτό σας! Είτε από μία ευρύτερη ομάδα ανθρώπων που σας περιστοιχίζει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πλησιάζει η στιγμή της τιμιότητας. Αυτό θα είναι εγγύηση για ένα καλό μέλλον μεταξύ σας. Εάν ο ένας από τους δύο σας έχει παράλληλη σχέση, μάλλον θα αποφασίσει στο εξής να την αποφύγει και να συγκεντρωθεί στον δεσμό ή στον γάμο σας. Καλό θα είναι να είστε ρεαλιστές. Δηλαδή να μην σκέφτεστε πώς θα ήταν τα πράγματα καλύτερα, αλλά τί μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα για να γίνουν καλύτερα.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε τι θα γίνει παρακάτω, τότε πρόκειται να έλθει μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης. Διαφαίνεται η περίοδος της απομάκρυνσής σας να λειτούργησε θεραπευτικά και στους δύο, διώχνοντας τις… στρεβλώσεις που σας κρατούσαν μακριά. Για την επιτυχία της επανασύνδεσης σας θα χρειαστεί να είστε αποφασισμένοι-ες να κρατήσετε σε απόσταση ένα πιθανό τρίτο πρόσωπο που ενδεχομένως μπήκε στην ζωή σας, κι επίσης να ελέγξετε τον εγωισμό σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία σε χώρο και χρόνο εντελώς ανυποψίαστο! Εκεί που κανείς-μία δεν περιμένει να γνωρίσει μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα. Παρόλα αυτά η γνωριμία αυτή, που θα ενέχει και κάποιο άγχος λόγω της αναπάντεχης συγκυρίας της, θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης! Αν το πάρετε στα σοβαρά, εσείς κι ο-η άλλος-η, θα προκύψει μία σταθερή κατάσταση που θα γίνει αργότερα σχέση!

Στην εργασία σας θα δικαιωθείτε για τα καλά πράγματα που έχετε κάνει έως τώρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει την αναβάθμιση της θέσης σας ή μία χρηματική αύξηση ή και τα δύο! Αν έχετε αδικηθεί αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Θα είστε ικανοποιημένοι με τις επαγγελματικές σας εξελίξεις.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα περάσετε σε μεγάλη πόρτα, του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάτι καλό που θα έχει και τις αντίστοιχες καλές αμοιβές. Θα χρειαστεί όμως να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας, ώστε να αντεπεξέλθετε στην οργανωτικότητα του νέου σας χώρου.

ΛΕΩΝ  :  Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Θα μπείτε σε μια πιο καλλιτεχνική διάθεση. Σ’ αυτό μπορεί να σας επηρεάσει ένα πρόσωπο, το οποίο θα παίξει ρόλο με την παρουσία και με τα λόγια του.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η εμπιστοσύνη μεταξύ σας, όπως και τα τρυφερά συναισθήματα, βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Ενδεχομένως να έχετε χρόνο και διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα τέχνης ή αισθητικής, πολύ περισσότερο εάν ο-η ένας-μία από τους δύο σας ανήκει σε κάποιον καλλιτεχνικό χώρο. Θα περάσετε γενικότερα όμορφες στιγμές, οι δύο σας ή παρέα με καλούς σας φίλους, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Προσέξτε την παρόρμησή σας να φλερτάρετε, μήπως δημιουργήσει σκηνές ζήλειας.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την ανατροπή του χωρισμού σας, αυτή θα γίνει και θα είστε και πάλι μαζί! Διαφαίνεται ο χωρισμός σας να ήταν αποτέλεσμα φαινομενικής αδιαφορίας μέσα στην σχέση σας. Πιθανόν ο καθένας σας να είχε στρέψει τον ενδιαφέρον του στις προσωπικές του δουλειές και στα ενδιαφέροντά του. Εκείνο που θα χρειαστεί να τονωθεί περισσότερο στο εξής είναι ο χρόνος που περνάτε μαζί. Συγκεντρωθείτε ο-η καθένας-μία σας στην-στον άλλη-ο, ώστε να ακούτε τις πραγματικές της-του ανάγκες.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Κάποιο καλλιτεχνικό, πνευματικό ,ή άλλης φύσεως ενδιαφέρον θα σας φέρει κοντά και θα διαπιστώσετε πως έχετε αρκετά πράγματα να πείτε και αρκετές απόψεις να ανταλλάξετε. Προβλέπεται να ξεκινάει μία σταθερή γνωριμία με διαστάσεις τόσο ερωτικές, όσο και αισθητικές, πνευματικές κτλ.

Η εργασία σας θα είναι σε εξαιρετική εξέλιξη. Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ενδέχεται να σας φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα και γνώσεις που αφορούν στην δουλειά σας. Επίσης είναι πιθανή η προσέλευση ενός ή και περισσότερων καινούριων προσώπων στον επαγγελματικό σας χώρο, τα οποία θα φέρουν έναν νέο αέρα. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι πολύ καλά και ασφαλή!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία πρόκειται να εισέλθετε, εφόσον το αποφασίσετε, σε έναν δυναμικό χώρο, πιθανόν με έναν ή μία συνετό-τη εργοδότη-ρια. Θα χρειαστεί να δείξετε σεβασμό και μία σχετική ταπεινότητα, εάν θέλετε να εγκλιματιστείτε στην νέα σας δουλειά χωρίς ανεπιθύμητες επιπλοκές. Θα ανέβετε οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Θα μπείτε σε έναν δημιουργικό μήνα. Αν είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε, θα έχετε επιτυχία στο αποτέλεσμα. Σας περιμένουν κέρδη κατόπιν εργασίας, αλλά κι από άλλες πηγές.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η χρηματική σας άνοδος θα έχει θετική επίπτωση και στην μεταξύ σας σχέση. Αφού η καλή οικονομική κατάσταση ανεβάζει και την ψυχολογία σας! Θα απολαύσετε ωραίες στιγμές χαλάρωσης, ενδεχομένως με μία δόση χλιδής ή πολυτέλειας. Εκείνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι να μην εκδηλώσετε έναν εγωισμό, που θα οφείλετε στην οικονομική σας επιτυχία. Δηλαδή  : « Έχω χρήματα άρα και άποψη η οποία πρέπει να εισακούεται οπωσδήποτε.». Προσέξτε να μην απολυτοποιήσετε την σημασία των χρημάτων σε βάρος της καλής συμπεριφοράς σας!

Οι χωρισμένοι-ες θα παίξετε το… παιχνίδι « Τραβάτε με κι ας κλαίω»! Είτε εσείς, είτε η-ο πρώην σας. Κάτι τέτοιο θα έχει θετική επίδραση εφόσον γίνει σε έναν μικρό βαθμό, ίσα-ίσα για να είναι πιο ενδιαφέρουσα η επανασύνδεση. Εάν όμως αφήσετε να εξελιχθεί σε μία μορφή ιδιοτροπίας κι ενδεχομένως ενός στείρου πείσματος, ενδέχεται η προσπάθεια επανασύνδεσης να πάει χαμένη. Επομένως κι οι δύο σας μην πιάνετε τα άκρα, αλλά φροντίστε να συναντηθείτε κάπου στην μέση.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, ίσως σε επαγγελματικό χώρο, με την-τον οποία-ο θα νιώσετε ισχυρό ερωτικό μαγνητισμό. Αυτό θα είναι αμοιβαίο και θα σας βοηθήσει και τους δύο σας να κάνετε μερικά βήματα πιο γρήγορα, προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα. Προσέξτε, ώστε να εστιάσετε σε πολλές πλευρές της ζωής και της προσωπικότητάς σας και να μην σας… «καταπιεί» μόνο το ερωτικό ενδιαφέρον σας που θα είναι έντονο και στους δύο σας.

Στην εργασία σας προβλέπεται ένας ισχυρός επαγγελματικός οίστρος με την αντίστοιχη χρηματική απόδοση. Τα πάντα θα λειτουργούν «ρολόι»! Καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας και γενικότερα στο έργο σας, ώστε να πετύχετε την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση! Παρόλα αυτά μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις, που ενέχουν μεγάλο ρίσκο.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας! Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα αξιόλογο χώρο, με καλές οικονομικές προοπτικές. Επίσης ευνοείστε όσοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Κρατήστε το μέτρο κι όλα θα σας πάνε καλά. Δηλαδή ούτε να είστε εργασιομανείς, ούτε σνομπ, δείξτε ενδιαφέρον τόσο όσο να γίνεται σωστά αυτό που καλείστε να κάνετε!

ΖΥΓΟΣ  :  Η Δύναμη.

Θα έχετε την δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Αν την χρησιμοποιήσετε σωστά, θα προκύψουν άψογα αποτελέσματα. Αν την ξοδέψετε σε λάθος κινήσεις, θα έχετε ένα μέτριο αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί να ξέρετε τι πραγματικά θέλετε και τι πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεται να έχετε το επάνω χέρι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, εφόσον ξέρετε να «συνεργάζεστε» σωστά με τον ή την σύντροφο ή σύζυγό σας. Στην αντίθετη περίπτωση που επιβάλετε συνεχώς την γνώμη σας, ακόμη κι αν γίνεται από καλή πρόθεση,  δυστυχώς θα δημιουργήσει μία υπόγεια εχθρότητα η οποία θα αποκαλυφθεί σε ανυποψίαστο χρόνο. Γι αυτό μην ξεχνάτε τα θέλω του-της άλλου-ης, κι εκείνος-η τα δικά σας.

Αν έχετε χωρίσει, η επανασύνδεση μοιάζει να είναι εύκολη υπόθεση! Αφού ανάμεσα σε εσάς και τον ή την πρώην σας υπάρχει βαθειά κι αληθινή αγάπη! Δυστυχώς το πείσμα κι η ισχυρογνωμοσύνη είναι ικανά να σας κρατήσουν σε παρατεταμένη ή μόνιμη απόσταση. Επομένως δείτε εάν πραγματικά μπορείτε να ηρεμήσετε με το πρώην ταίρι σας. Διαφορετικά η επανασύνδεση θα μοιάζει με μια στιγμή λιακάδας πριν μαζευτούν τα σύννεφα και ξεσπάσει πάλι η μπόρα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας κερδίσει κυρίως μέσα από το κομμάτι της ερωτικής έλξης. Ενδέχεται να ξεκινήσει μία ιστορία με πάθος και αισθησιασμό. Η επιτυχία θα κριθεί στο θέμα της σταθερότητας. Εάν το πάθος στην συνέχεια πάρει διαστάσεις και απλωθεί και στα συναισθήματα, στα μελλοντικά όνειρα, στα πλάνα σας για το αύριο κτλ. , τότε θα μιλάμε για μία δυνατή σχέση γεμάτη ζωντάνια και χαρά.

Στην εργασία σας θα ξεπεραστούν  με επιτυχία τα όποια προβλήματα. Αυτό θα δώσει νέα αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά! Τα κέρδη ή οι αμοιβές σας θα αρχίσουν να ενδυναμώνονται και να τα λαμβάνετε στην ώρα τους.  Εάν κάποιοι σκεφτόσασταν να αλλάξετε εργασία για μία άλλη καλύτερη, θα το ξανασκεφτείτε και θα δώσετε χρόνο, ώστε να σφυγμομετρήσετε πρώτα τις νέες αλλαγές.

Όσοι αναζητάνε καινούργια δουλειά μάλλον θα δεχτείτε μία καθυστερημένη θετική απάντηση από χώρο που είχατε ζητήσει εργασία πριν κάποιο χρονικό διάστημα. Μία άλλη πιθανότητα είναι να σας γίνει πρόταση από την παλιά σας εργασία, ώστε να επιστρέψετε ξανά εκεί. Σε κάθε περίπτωση κάποιοι αλλάζουν γνώμη ή έχουν νέες ανάγκες και σας χρειάζονται. Είναι στο χέρι σας να ξεκινήσετε! Τα οικονομικά σας θα ανέβουν σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Θα δείξετε επιμονή και υπομονή προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα άτομο νεαρότερης ηλικίας μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θα χρειαστείτε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα παιχτεί ένα παιχνίδι ζήλειας. Μπορεί ο-η ένας-μία από τους δύο σας να φλερτάρει με μία ή έναν νεαρότερη-ο γυναίκα ή άντρα. Αυτό θα γίνει προκειμένου να εξάψετε το ενδιαφέρον του ή της συζύγου ή συντρόφου σας, ή εναλλακτικά εκείνος-η το δικό σας! Καλό θα είναι να κρατηθούν οι λεπτές ισορροπίες προκειμένου να μην πέστε στην… παγίδα που πάτε να στήσετε στον άλλον, ή εκείνος σε εσάς. Δηλαδή στο τέλος να ερωτευτείτε πραγματικά το νεαρότερο άτομο!

Αν έχετε χωρίσει, ένας από τους δύο σας θα δείξει επιμονή προκειμένου να δοθεί μία ακόμη ευκαιρία. Μην ξεχνάτε ωστόσο, ούτε εσείς ούτε ο-η πρώην σας πως χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε και να ηρεμήσετε. Στην περίπτωση αυτή ενδεχομένως η επιμονή να μην είναι η έξυπνη στάση, αλλά ίσως να κουράσει. Αφήστε τον χρόνο να δράσει μόνος του και δείξτε εμπιστοσύνη μεταξύ σας για την επόμενη ευκαιρία. Αυτή θα έρθει όταν θα έχετε ηρεμίσει και θα έχετε ανανεωθεί εσωτερικά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε χώρο όπου θα υπάρχει κάποιος κώδικας ντυσίματος. Αυτός μπορεί να είναι ο επαγγελματικός χώρος του άλλου ατόμου, ή ο δικός σας, αν φοράτε στολή! Το άτομο επίσης που θα γνωρίσετε μπορεί να είναι ένστολο με την κλασική έννοια, όπως στρατιωτικός, αστυνομικός κτλ. Θα υπάρξει μία ενδιαφέρουσα όσο και… επιφυλακτική γνωριμία μέχρι να συνηθίσετε την ιδέα της στολής!

Στην εργασία σας θα τα πάτε περίφημα. Θα δώσετε την  ενέργεια και το πάθος σας προκειμένου να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Γενικότερα η φιλότιμη προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί από του υπευθύνους. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας και έχετε άμεση επαφή με τους πελάτες σας, τότε θα εισπράξετε την αποδοχή και την επιβράβευση τους. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι σε σταθερή άνοδο!

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα έχετε την  ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα  επαγγελματικό χώρο με οργάνωση και τάξη, αλλά και καλές και σταθερές αμοιβές. Ίσως να χρειαστεί να ντύνεστε με συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος. Εάν θέλετε να δουλέψετε ως ένστολος, ενώ πληρείτε τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Ορισμένοι μπορεί να δουλέψετε σε χώρο όπου θα αφορά στους νέους ανθρώπους. Η οικονομική σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Το Τρία από τα Κύπελλα.

Οι συναισθηματικές εξελίξεις μάλλον θα πρωταγωνιστήσουν αυτόν το μήνα στην ζωή σας. Για κάποιους-ες πλησιάζει η στιγμή των αποφάσεων σχετικά με την επισημοποίηση της σχέσης σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας κινήστε κάπως μηχανικά αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν θερμά συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας. Ωστόσο περνάτε μία πιο… στρατιωτική φάση! Όπου προέχουν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες! Η καλή «συνεργασία» μεταξύ σας φανερώνει την αρμονία στην σχέση σας. Αργότερα θα βρείτε τον χρόνο και την διάθεση να εκφράσετε περισσότερο τα τρυφερά συναισθήματά σας. Μπορεί επίσης να προκύψει εγκυμοσύνη!

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, τότε θα χρειαστεί να περιμένετε πρώτα να προηγηθούν κάποια άλλα πράγματα. Αυτά έχουν να κάνουν με την εσωτερική δουλειά που θα κάνει ο-η καθένας-μία σας με τον εαυτό του-της, προκειμένου να ανακαλύψετε μέσα σας τους λόγους που αξίζουν , ώστε να είστε και πάλι μαζί. Φροντίστε να μην λειτουργείτε μηχανικά με την λογική «καλύτερα μαζί παρά χώρια», εάν δεν υπάρχει ένας ουσιαστικός λόγος πέραν της συνήθειας. Με αυτή την λογική, αν υπάρχει πραγματικός λόγος, όπως η μελλοντική σας εξέλιξη, η επανασύνδεση θα γίνει προς το τέλος του μήνα.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα διαφαίνεται να έχετε την επιθυμία να κάνετε σχέση. Αυτή η επιθυμία σας θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αφού πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα ταιριάζετε πολύ, ώστε να προκύψει κάτι σταθερό μεταξύ σας. Ενδεχομένως τα πιο βαθειά συναισθήματα να χτιστούν με την πάροδο του χρόνου. Μην δείχνετε ανυπομονησία.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά! Ίσως μία προσωρινή σας σύμβαση να ανανεωθεί ή και να γίνει μόνιμη! Χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυτείτε και να κατεβάσετε τον πήχη στην ποιότητα της δουλειά σας! Από χρηματικής πλευρά θα είστε πολύ ικανοποιημένοι!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία, η οποία μάλιστα διαφαίνεται να έχει προοπτικές σταθερότητας και μονιμότητας. Αυτό θα είναι ένα από τα καλά στοιχεία που θα βρείτε εκεί. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να κατανοήσει το νέο του χώρο και μην βιάζεστε να… βγάζετε αβασάνιστα συμπεράσματα. Χρηματικά θα είστε πλήρως καλυμμένοι.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ  :  Η Εγκράτεια.

Ένας ευνοϊκός μήνας έρχεται για εσάς! Πόσο μάλλον όταν τείνουν να διορθωθούν προβλήματα από το παρελθόν, που σας έχουνε βαρύνει. Αφήστε τον εαυτό σας να δεχτεί με χαρά αυτό το ξαλάφρωμα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μετά από… μάχες που έχουν δοθεί, άλλοτε πιο θορυβώδεις κι άλλοτε πιο αθόρυβες, καταφέρνετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Η σχέση σας θα αρχίσει να αποκτά αρμονία. Αυτό δείχνει το πόσο πραγματικά θέλετε να είστε μαζί κι αγαπημένοι. Ταυτόχρονα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα κοινά οικονομικά σας, τα οποία θα βοηθήσουν για μία ακόμη πιο ευχάριστη  ανανέωση του δεσμού η του γάμου σας. Οι ανύπαντροι-ες πρόκειται να μιλήσετε για τον μελλοντικό σας γάμο.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε φάση χωρισμού, θα έρθετε ξανά κοντά. Πρώτα μέσω της επικοινωνίας και κατόπιν με ακόμη πιο ουσιαστικό τρόπο, όπως είναι οι συναντήσεις κτλ. Αυτή η αλληλεπίδραση θα οδηγήσει στην επανασύνδεσή σας. Όμως καλό θα είναι να μην τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, αλλά να διερευνήσετε το πώς θα μπορέσετε να είστε σταθερά μαζί. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πάνω στην σχέση σας και ταυτόχρονα ο-η καθένας-μία σας πάνω στην προσωπική του ανάπτυξη, ώστε να μιλάμε για μία δημιουργική σχέση.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, σας περιμένει μία πρόκληση από το παρελθόν σας. Μπορεί να είναι μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα με την-τον οποία-ον κάτι πήγαινε να γίνει παλιότερα και τελικά δεν ολοκληρώθηκε. Ή ένας-μία πρώην σας, που ωστόσο είχατε χαθεί για αρκετό καιρό. Επίσης θα μπορούσε να είναι ένας ή μία θαυμαστής-ρια σας, που τώρα αποφάσισε να εκφράσει το ενδιαφέρον του-της με σαφήνεια. Εναλλακτικά μπορεί να είναι ένα καινούργιο άτομο με στοιχεία που θα σας θυμίζουν έντονα μία παλιά σας σχέση.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά και θα έχετε χρηματική αύξηση στον μισθό σας ή περισσότερα κέρδη γενικότερα. Κάποια εμπόδια που σας απασχολούσαν για καιρό θα λυθούν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να ανταμειφθείτε γι αυτό.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία μάλλον θα ασχοληθείτε με κάτι που έχει σχέση με το επαγγελματικό παρελθόν σας ή με τις σπουδές σας. Κάποιοι μπορεί να επιστρέψετε σε μία παλιά σας εργασία με νέες ανανεωμένες συνθήκες. Ή εναλλακτικά να συνεργαστείτε με άτομο ή άτομα που είχατε εργαστεί ξανά μαζί. Επίσης μπορεί να βρεθείτε σε ένα εντελώς καινούριο χώρο, κάνοντας όμως το ίδιο αντικείμενο εργασίας με μία προηγούμενη δουλειά σας. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι στο εξής σε άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Το  πείσμα σας θα κυριαρχήσει. Η επιμονή σας θα φέρει αποτέλεσμα. Εκείνο που θα χρειαστεί να ζυγίσετε καλά, είναι εάν αξίζει τον κόπο να γίνει αυτό. Αν ναι, τότε είστε σε καλό δρόμο. Αποφύγετε ωστόσο το πείσμα για το πείσμα, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα θα είναι ασήμαντο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τείνουν να εμφανιστούν μεταξύ σας κάποιες απαιτήσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, Γίνεται όμως πρόβλημα όταν αυτές οι απαιτήσεις «καταπατούν» τις ελευθερίες του άλλου. Κι ακόμη περισσότερο όταν δεν είναι αμοιβαίες. Καλό θα είναι να μην βλέπετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο μόνο σαν την-τον σύντροφό σας που οφείλει να κάνει αυτό κι εκείνο, αλλά και σαν μεμονωμένη προσωπικότητα, η οποία χρειάζεται κάποιες ελευθερίες για να είναι ισορροπημένη.

Αν έχετε χωρίσει, όμως σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, θα χρειαστεί και ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος να προσεγγίσετε μεταξύ σας με διάθεση ελευθερίας χωρίς να πιέζεστε. Το πλησίασμα με πιο διπλωματικό τρόπο θα φέρει καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Μπορείτε να κάνετε ένα συμβολικό δώρο, γνωρίζοντας ο ένας το γούστο του άλλου. Ή μία χαλαρή πρόταση του τύπου να πάτε για έναν καφέ και να συζητήσετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα της επανασύνδεσης. Το αποτέλεσμα θα είναι να είστε και πάλι μαζί και πιο χαλαροί από πριν.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα ασκήσετε έντονη γοητεία σε μία γυναίκα που θα σας αρέσει! Ωστόσο ενδέχεται εκείνη να θέλει κάπως να δυσκολέψει την… κατάκτησή της! Φροντίστε να την διεκδικήσετε με υπομονή και χιούμορ, αποφεύγοντας να δείξετε ότι είστε ανυπόμονος! Κάτι τέτοιο θα φέρει την επιτυχία στο αποτέλεσμα.

Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα δεχτείτε την επίμονη ερωτική διεκδίκηση ενός γοητευτικού άντρα. Για να σφυγμομετρήσετε τον χαρακτήρα του αλλά και την ειλικρίνειά του, καθυστερήστε την ανταπόκρισή σας. Στην περίπτωση που σας θέλει πραγματικά θα βρει τον τρόπο να σας… ξεκλειδώσει χωρίς να σας φέρει σε δύσκολη θέση με την επιμονή του.

Στην εργασία σας θα προκύψουν καινούργια δεδομένα και νέες προκλήσεις. Αυτό θα φέρει μία γενικότερη ανανέωση στον χώρο της δουλειάς σας, στην οποία η συμμετοχή σας θα είναι σημαντική! Προσπαθήστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους άλλους. Μην επιμένετε πολύ στην  άποψή σας, εάν δεν πρόκειται για κάτι ουσιαστικό. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα ανέβουν στο εξής σταθερά.

Αν ψάχνετε για καινούρια δουλειά θα μάθετε για την ζήτηση εργασίας σε χώρο όπου θα σας αφορά άμεσα! Αυτό θα έχει να κάνει με την προϋπηρεσία ή με τις εξειδικευμένες γνώσεις σας. Είναι πιθανόν να σας ζητήσουν κάποιο βιογραφικό και να περάσετε από συνέντευξη. Παρόλα αυτά διαφαίνεται να κερδίζετε τις εντυπώσεις και να σας ανοίγετε μία νέα επαγγελματική πόρτα!

ΙΧΘΥΣ  :  Το Έξι από τα Ξίφη.

Πρόκειται να ταξιδέψετε με την κυριολεκτική ή την συμβολική έννοια! Αν είναι κυριολεκτικά, μιλάμε για ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει και θα σας ανανεώσει. Αν είναι συμβολικά, τότε μιλάμε για το ξεκαθάρισμα της «θολής» σκέψης σας, που θα σας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις για το μέλλον.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται να υπάρχει μία διαφωνία πάνω σε συγκεκριμένο θέμα, η οποία στην υπερβολή της θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε κόντρα. Παρόλα αυτά δεν έχετε την διάθεση να το φτάσετε στα άκρα. Ίσως να μείνει μία μικρή πικρία στο τέλος. Κατά τ’ άλλα αυτή η λεπτομέρεια, αν και θα φέρει μία αναστάτωση, τελικά μπορεί και να ενδυναμώσει την σχέση σας. Παράλληλα θα φροντίσετε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί κάνοντας μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδράσεις, αποφορτίζοντας λίγο το κλίμα.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να επανασυνδεθείτε με την ή τον πρώην σας, είναι πιθανόν να δεχτείτε μία απρόβλεπτη πρόταση από αυτήν ή αυτόν. Παρόλα αυτά θα υπάρχει και μια μειοψηφία οι οποίοι δεν θα επιθυμείτε την επανασύνδεση. Ωστόσο και στην δική σας περίπτωση πρόκειται να σας προσεγγίσει το πρώην ταίρι σας. Έτσι , αν είστε από εκείνους που θέλετε να ξανασμίξετε, δεν έχετε παρά να δεχτείτε την πρόταση που θα σας γίνει. Αν όμως θέλετε να χωρίσετε οριστικά, μην γίνετε απόλυτοι κι αρνητικοί, αλλά πείτε με ειλικρίνεια στον ή στην πρώην σας ότι δεν μπορείτε να μπείτε ξανά στην σχέση, χωρίς να βγάλετε εχθρότητα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία πάνω σε μετακίνησή σας! Μπορεί να είναι σε ένα ταξίδι διακοπών, σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, ή ακόμη και σε μία απλή μετακίνηση της καθημερινότητας. Αυτή η γνωριμία αρχικά θα σας βγάλει ανάκατα συναισθήματα, από την μία δηλαδή ενθουσιασμό κι από την άλλη επιφυλακτικότητα ή δισταγμό. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα λάθος. Ίσα-ίσα θα δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την υπομονή και την ειλικρίνεια του-της άλλου-ης. Ενδεχομένως κι εκείνου-ης την δική σας.

Στην εργασία σας θα τα πάτε καλά. Ίσως να γίνουν ορισμένες αλλαγές, ακόμη και χώρου. Θα βρεθείτε σε μία κινητικότητα. Κάποιοι που κάνετε μία εργασία με μετακινήσεις ή επαγγελματικά ταξίδια, θα έχετε επιπλέον εύνοια κι επιτυχία. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. Ορισμένοι θα πάρετε μαζεμένα χρήματα που σας τα είχαν καθυστερήσει.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα σας ωφελήσει μία είδηση που θα ακούσετε σχετικά με μία δουλειά σε χιλιομετρική απόσταση, ή μία δουλειά με βασική της δομή τις μετακινήσεις, είτε σε κοντινότερες είτε σε μακρινότερες αποστάσεις. Θα ζυγίσετε τα δεδομένα σας και θα πάρετε αποφάσεις. Εάν διεκδικήσετε τούτη την εργασία, θα αμείβεστε πολύ καλά!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!