Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2021


        Ιανουάριος 2021. Μήνας Αρμονίας.

Καλή Χρονιά με Υγεία! Ο Ιανουάριος του 2021 αριθμολογικά έχει τον αριθμό έξι ( 6 ). Επειδή είναι ο 1ος μήνας κι όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία της χρονιάς, πέντε ( 5 ) [ 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ], μας δίνει το αποτέλεσμα έξι  :  1 (μήνας) + 5 (έτος) = 6. Το έξι θεωρείτε ο αριθμός της αρμονίας και της ομορφιάς! Σύμφωνα με τους πυθαγόρειους είναι ο πρώτος τέλειος αριθμός, αφού προκύπτει τόσο από τον πολλαπλασιασμό του πρώτου ζυγού (άρτιου) αριθμού, το δύο ( 2 ), όσο κι από τον πολλαπλασιασμό του πρώτου μονού (περιττού) αριθμού, το τρία ( 3 )  :  2 Χ 3 = 6  &  3 Χ 2 = 6. Επίσης  :  1 + 2 + 3 = 6 & 1 Χ 2 Χ 3 = 6. Ο αριθμός 6 αποδιδόταν στον Ερμαφρόδιτο! Συνδυάζει και ηρεμεί απόλυτα την αρσενική και την θηλυκή δύναμη. Υπονοεί τον απόλυτο έρωτα, όπου το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο γίνονται ένα! Όπως ακριβώς ο μυθικός Ερμαφρόδιτος ενώθηκε σε ένα σώμα με την νύμφη της λίμνης, την Σαλμακίδα! Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ η βασική κάρτα που κατέχει το έξι είναι η κάρτα των Εραστών. * Για περισσότερα εισαγωγικά σχόλια ανατρέξτε στις ετήσιες προβλέψεις, Ταρώ και Αριθμολογίας, του νέου έτους.

 ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Αυτόν το μήνα η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στο πώς επικοινωνείτε με τους άλλους. Καλό θα είναι να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί. Οι δουλειές σας θα γίνονται όπως τις θέλετε, αλλά θα περνούν πρώτα από ένα επικοινωνιακό κανάλι. Μείνετε ειλικρινείς. Επίσης μάθετε όσο καλύτερα μπορείτε την χρήση των τηλεπικοινωνιακών μέσων και του διαδικτύου. Μάλλον θα σας εξυπηρετήσει αρκετά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας δύο θα είναι τα δυνατά σας σημεία  :  η καλή επικοινωνία και οι ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με δυσεπίλυτα θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, κι αφεθείτε στην απλότητα των στιγμών. Χαρείτε τον μεταξύ σας ερωτικό μαγνητισμό χωρίς ενοχές. Πολλά πράγματα θα βρουν το δρόμο τους μέσα από τη απλότητα. Μην κρατάτε ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος αρνητική στάση, γιατί ενδέχεται χωρίς να το θέλετε να ωθήσετε το ταίρι σας σε… άλλη αγκαλιά!

Αν βρίσκεστε… πρωτοχρονιάτικα σε χωρισμό, το προφανές είναι πως θα υπάρξει επικοινωνία! Αν την ξεκινήσει ο-η άλλος-η, ανταποκριθείτε με καλή διάθεση. Αν αρχίσει από εσάς, ο-η πρώην σας θα σας δεχτεί με ενδιαφέρον. Πολλά θα κριθούν από την επικοινωνία σας. Μία καλή διαχείριση της και η θετική χρήση του λόγου, θα σας φέρουν κοντά! Αποφύγετε να ξύνετε πληγές κι όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Ανταλλάξτε δώρα και γενικότερα μην υποτιμάτε τις τυπικές αλλά σημαντικές συνήθειες.

Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει ελεύθερο ή ελεύθερη; Ίσως να κάνετε ή να έχετε ξεκινήσει ήδη μία γνωριμία μέσω τηλεπικοινωνίας ή σε επαγγελματικό χώρο. Θα προκύψει η πρώτη συνάντηση! Θα υπάρξει ένας ενθουσιασμός και μία αμοιβαιότητα στην χημεία σας. Μην εμπιστεύεστε άκριτα, αλλά μην γίνεστε και υπερβολικά καχύποπτοι-ες. Ακούστε την διαίσθησή σας. Αν όλα πάνε καλά, μείνετε σταθεροί-ες στην αρχική εικόνα του εαυτού σας και μην αφήσετε να φανεί πως δεν ξέρετε τι θέλετε. Καλύτερα, ότι σας απασχολεί, να το συζητήσετε με ειλικρίνεια. Θα γίνει μία καλή αρχή.

Στην εργασία σας θα τα πάτε περίφημα. Η επικοινωνία θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Τα email, τα φαξ, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα θα έχουν την τιμητική τους! Ενδέχεται να ασχοληθείτε αρκετά με το κομμάτι διαφήμιση. Γενικότερα θα βρίσκεστε σε κινητικότητα και επαγγελματική ζωντάνια. Θα εισπράξετε αρκετά χρήματα από κάθε μεριά που τα περιμένετε. Εννοείτε βασικά από την εργασία σας. Αν υπάρξει μικρή καθυστέρηση, τούτη θα είναι ασήμαντη.

Όσοι ξεκινάτε το νέο έτος αναζητώντας εργασία, θα ρίξετε αρκετό βάρος και θα ξοδέψετε αρκετό χρόνο στην αναζήτησή της, μέσω κάθε μέσου που διαθέτετε. Ενδεχομένως να βρείτε κάτι καλό προς το τέλος του μήνα! Ευνοείτε ιδιαίτερα και η περίπτωση να κάνετε τηλεργασία. Επίσης το αντικείμενο της δουλειά σας στους περισσότερους θα έχει σχέση με την επικοινωνία, προσαρμοσμένη στα δεδομένα σας. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

ΤΑΥΡΟΣ  :  Το Έξι από τα Πεντάκτινα.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Ιδιαίτερη ανάπτυξη θα δείτε στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Θα εισπράξετε καθυστερημένα χρήματα. Επίσης θα εξελίξετε επαγγελματικές ιδέες και συνεργασίες που τις είχατε σταματήσει προσωρινά. Εκεί που χρειάζεται μπορείτε να κάνετε μικρές παραχωρήσεις, αλλά όχι πέραν των ορίων σας!

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ίσως τα έξοδα του μήνα να επηρεάσουν την σχέση σας. Καλό θα είναι να μην περιμένετε, εσείς ή το ταίρι σας, να περνάτε καλά μόνο όταν ξοδεύετε χρήματα. Από την άλλη δεν θα ήταν έξυπνο να στερήστε, προκειμένου να κάνετε σφιχτή διαχείριση των χρημάτων σας. Κρατήστε την ισορροπία ανάμεσα στα υποχρεωτικά σας έξοδα και στα έξοδα που γίνονται για την απόλαυσή σας. Είναι μία καλή ευκαιρία να δείτε με ποιόν τρόπο τα υλικά αγαθά επιδρούν στην μεταξύ σας σχέση!

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, ή θα δεχτείτε ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο από την-τον πρώην σας, ή δεν θα δεχτείτε. Στην πρώτη περίπτωση ο οιωνός θα είναι καλός, ενώ στην δεύτερη ίσως όχι και τόσο. Παρόλα αυτά, κάντε εσείς πρώτοι ένα δώρο στον άλλο. Γενικότερα μέσα από μία τέτοια συμβολική κίνηση, προβλέπεται να αναζωπυρώνεται η φλόγα της σχέσης σας. Αυτό βέβαια θα συμβεί στην περίπτωση που υπάρχει η επιθυμία να τα ξαναβρείτε. Αν τούτο δεν προκύπτει, τότε σημαίνει πως ο εγωισμός και των δύο σας έχει αδρανοποιήσει τα συναισθήματά σας! Ίσως όμως παρακάτω τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία πρωτοχρονιάτικη νέα γνωριμία, που θα ενέχει το στοιχείο… της συναλλαγής! Προφανώς το άτομο που θα γνωρίσετε θα προέρχεται από έναν επαγγελματικό χώρο με τον οποίο εσείς θα συναλλάσσεστε ή το αντίθετο! Θα προκύψει ένα έντονο φλερτ, που θα εξελιχθεί σε σταθερή γνωριμία. Θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Εάν εργάζεστε, η εργασία σας θα είναι ένας χώρος δραστηριότητας. Το πάρε-δώσε, οι συνεννοήσεις, οι συμφωνίες, οι επαγγελματικές συζητήσεις και η κίνηση της δουλειάς, θα είναι η καθημερινότητά σας. Θα έχετε κέρδη. Τα χρήματα θα σας έρχονται με ροή. Προσέξτε την οικονομική σειρά που θα βάλετε τις προτεραιότητες σας. Μην αφήνετε απλήρωτους λογαριασμούς από αμέλεια ή από λάθος αξιολόγηση των αναγκών σας.

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, τούτος ο πρώτος μήνας θα σας πάει εκεί που θέλετε! Θα κάνετε μία συμφωνία με πολύ καλή επαγγελματική προοπτική. Θα αφορά στο αντικείμενο που κατέχετε καλά. Παρόλα αυτά ενδέχεται να μην σας αρέσουν όλοι οι όροι. Εάν δεν ξεπερνούν το μέτρο σας, μην κάνετε πίσω, γιατί η κατάσταση θα ισορροπήσει από άλλα πλεονεκτήματα.

          ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Η Εγκράτεια.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Τούτος ο πρώτος μήνας ίσως να είναι κυριολεκτικά πρώτος σε ποιότητα για εσάς! Λέμε «ίσως», γιατί θα χρειαστεί την καλή συμμετοχή σας στα όμορφα και δυναμικά πράγματα που θα σας έρθουν! Μέσα σε αυτά θα είναι τόσο τα καινούρια πράγματα, όσο και τα παλιά που θα έχουν ανανεωθεί!

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η σχέση με τον άνθρωπό σας θα βρεθεί σε αρμονία και σε καλή συνεννόηση. Έτσι, με την ειλικρινή συζήτηση θα μπορείτε να βγάζετε άκρη στα πιθανά σας αδιέξοδα. Το βασικότερο θα είναι πως η πραγματική ισορροπία και αρμονία θα βρίσκετε μέσα σας, στον-στην καθένα-μία σας! Θα έρθετε πολύ κοντά σαν ζευγάρι. Αν προκύπτουν καυγαδάκια, λογικό άλλωστε, αφήνετέ τα να φεύγουν χωρίς να επιμένετε σ’ αυτά.

Οι χωρισμένοι-ες που ενδιαφέρεστε η Πρωτοχρονιά να σας φέρει πίσω το πρώην ταίρι σας, μάλλον αυτό θα είναι για εσάς το δώρο… του αγίου Βασίλη! Αφού η επανασύνδεση τούτον το μήνα σας αφορά απόλυτα! Προσέξτε να είστε ανοιχτοί-ες στην αγάπη και να μην περιμένετε την-τον άλλη-ον με απωθημένα, ούτε εκείνος-η εσάς! Αφήστε την μαγεία των ημερών να σας αγγίξει και να σας εμπνεύσει, ώστε να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας. Εννοείται εφόσον πραγματικά αξίζει τον κόπο!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, ακριβώς τώρα που έχετε θεραπευτεί από κάποια συναισθηματική πληγή του παρελθόντος. Πού ξέρετε; Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον-την άλλον-η. Δύο… πληγωμένες καρδιές θα συναντηθείτε και θα νιώσετε ότι η ζωή σας δίνει μία νέα ευκαιρία να ευτυχίσετε. Μην αγνοείτε, ωστόσο, τα διδάγματα του παρελθόντος.

Εάν εργάζεστε, θα είστε σε πολύ καλή συνεννόηση με συναδέλφους και συνεργάτες σας. Οι πελάτες σας θα σας προτιμούν ξεκάθαρα. Ενώ θα επιστρέψουν και παλιοί σας πελάτες, που ενδεχομένως είχαν για λίγο χαθεί. Οικονομικά θα είστε εξαιρετικά καλά και απόλυτα ασφαλείς! Ενδέχεται να εισπράξετε χρήματα που περιμένετε από καιρό και βασικά τα δικαιούστε. Προσέξτε καλού-κακού τους πιθανούς εκνευρισμούς σας λόγω κούρασης. Θα ήταν αστοχία σας σε μία τόσο καλή περίοδο!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, ταυτόχρονα θα πρέπει να βρεθείτε και σε αναζήτηση… ευτυχίας! Τούτο σημαίνει ότι δεν θα σας πάει και τόσο καλά κάτι που δεν το αγαπάτε πολύ. Ενώ θα σας πάει εξαιρετικά καλά εκείνο που θα σας ταιριάζει και θα το θέλετε! Το Σύμπαν θα σας ευνοήσει να πάτε εκεί που θα είστε τέλεια! Αφήστε το να σας οδηγήσει και μην απογοητεύσετε για την μικρή υπομονή, που ίσως χρειαστεί να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Ένας μήνας ευκαιριών και προτάσεων θα είναι για εσάς αυτός ο Ιανουάριος. Άλλοτε για το επαγγελματικό, κι άλλοτε για το αισθηματικό σας μέλλον! Ή και για τα δύο!

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό, ίσως η πρωτοχρονιάτική σας έκπληξη να είναι η πρόταση γάμου. Εναλλακτικά μία πρόταση για αρραβώνα και συγκατοίκηση! Για τους-τις παντρεμένους-ες δεν θα λείψει μία αντίστοιχη έκπληξη άλλης βαρύτητας, όπως είναι η αγορά ενός κοινού περιουσιακού στοιχείου κτλ. Οι θετικές αλλαγές που έρχονται, θα ενδυναμώσουν και την μεταξύ σας ένωση. Η αγάπη σας θα συνδιαλέγεται με τα ευχάριστα γεγονότα και το ένα θα ενδυναμώνει το άλλο. Επειδή, ωστόσο, και η χαρά θέλει ευθύνη, μην κρατάτε υπερβολικά επιφυλακτική στάση, που θα αλλοιώσει την δυναμική των ημερών.

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε μπροστά σε δίλημμα! Από την μία θα σας γίνει πρόταση για γνωριμία, από άτομο που σας θέλει και γνωρίζει ότι έχετε χωρίσει, κι από την άλλη θα σας πλησιάσει ξανά η ή ο πρώην σας. Ίσως να βασανιστείτε μέσα σας, αφού η δύναμη για το καινούριο θα αντιστέκεται στην δύναμη για το παλιό! Ενδεχομένως να χρειαστείτε την συμβουλή ενός-μίας φίλου-ης που εμπιστεύεστε, ή εναλλακτικά ενός-μίας ψυχοερευνητή-ριας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Σε κάθε περίπτωση θα ξέρετε την απάντηση βαθιά μέσα σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε ότι είχατε μία κρυφή θαυμάστρια ή έναν κρυφό θαυμαστή αντίστοιχα, που η νέα χρονιά την-τον ώθησε να δείξει το ενδιαφέρον της-του! Θα σας αρέσει κι εσάς. Μετά το πρώτο… σοκ, θα ήταν καλό να δείξετε ψυχραιμία και να μη  σας παραλύσει το άγχος! Κατόπιν τα πράγματα θα εξελιχθούν δυναμικά κι ευχάριστα.

Εάν εργάζεστε, θα διαπιστώσετε ότι θα σας προωθήσουν στην δουλειά σας. Αν είναι δική σας η εργασία, θα σας προτείνουν μία καλή συνεργασία ή συμφωνία. Στο χέρι σας θα είναι να δεχτείτε ή όχι. Το σημαντικό θα είναι πως η πόρτα θα παραμένει ανοιχτή στο μέλλον, εάν αρνηθείτε τώρα. Η ίδια η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά, αποφέροντάς σας επιπλέον χρήματα από ότι πριν. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, γιατί τούτο θα σας ανταποδοθεί τόσο χρηματικά, όσο και ηθικά.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερη ζήτηση από ότι περιμένατε. Θα βρεθούν οι εργοδότες που θα θέλουν να σας προσλάβουν, και γενικότερα οι καλές ευκαιρίες που θα είναι ικανές να σας αναδείξουν επαγγελματικά και οικονομικά. Αν εμπιστευτείτε την καλή σας τύχη και τον επαγγελματισμό σας, θα βρείτε μία εξαιρετική εργασία.  Αρκεί να είστε έτοιμοι να την ακολουθήσετε.

     ΛΕΩΝ  :  Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Σε επαγγελματικό οίστρο θα σας βρει αυτός ο μήνας. Ο νέος χρόνος για εσάς θα ξεκινήσει αρκετά δημιουργικά. Θα είστε ανανεωμένοι και ευδιάθετοι. Κάθε καλό θα σας χτυπά την πόρτα, της καρδιάς σας ή της δουλειάς σας! Εσείς θα ανοίγετε εκεί που θέλετε!

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί κι ενδεχομένως να παίξει ρόλο σ’ αυτό η μεταξύ σας ερωτική διάθεση! Αφεθείτε στο κάλεσμα της λίμπιντο! Ο ερωτισμός σας θα χρειαστεί να εκτονωθεί, χωρίς να μπλοκάρετε από ανασφάλειες! Δεχτείτε την χημεία σας αβασάνιστα. Αποφύγετε εκφράσεις προς τον εαυτό σας ή προς τον-την άλλον-η του τύπου  :  «Έχω πάρει κιλά το τελευταίο διάστημα» κτλ. Εννοείται πως το ταίρι σας, σας θέλει όπως ακριβώς είστε. Και σας θέλει πραγματικά. Ποιος ή ποια μπορεί να σας ανταγωνιστεί στα μάτια του; Ή εκείνον-η στα δικά σας μάτια;

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, όμως θέλετε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, μπορείτε να ποντάρετε στην ερωτική σας χημεία. Τούτο δεν είναι καθόλου λάθος. Και πράγματι θα γίνει η αφορμή, ώστε να έρθετε ξανά κοντά. Για να επιτύχει το αποτέλεσμα θα χρειαστείτε  :  α) Την ερωτική έλξη που ήδη αναφέραμε. β) Την συναισθηματική αγάπη. γ) Την «ανάγκη» να ανήκετε στον άνθρωπό σας κι εκείνος σε εσάς! Ξεκινήστε από το πρώτο και φροντίστε για τα δύο επόμενα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα έχετε παρόμοια επαγγελματικά ενδιαφέροντα, ή παρόμοια χόμπι. Επομένως ένας έρωτα σε επαγγελματικό χώρο είναι εξαιρετικά πιθανός. Ή ένας έρωτας σε μέρος όπου θα ασχολείστε με το ίδιο πνευματικό, καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό ή άλλο ενδιαφέρον! Θα σας πάει καλά, αρκεί να μην θεωρήσετε δεδομένη την καλή χημεία σας ή την καλή συνεννόησή σας και επαναπαυτείτε.

Το δυνατό σας σημείο θα είναι η εργασία σας. Θα ολοκληρωθούν πράγματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Η ολοκλήρωσή τους θα φέρει νέα δύναμη στην εξέλιξη της δουλειά σας. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν εσωτερικές αλλαγές ή νέες προσλήψεις, για να υποστηριχθεί η καινούργια δυναμική. Από αυτές μόνο να ωφεληθείτε μπορείτε. Θα ανέβουν οι χρηματικές σας αποδοχές ή τα κέρδη σας, αναλόγως της φύσης της εργασίας σας. Εάν περιμένετε προαγωγή, θα την πάρετε με… πρωτοχρονιάτικη λάμψη!

Όσοι αναζητάτε νέα δουλειά, θα βρεθείτε μπροστά σε μία απίστευτη προσφορά εργασίας, ακόμη κι αν τούτο σας φαίνεται απίθανο. Ενδεχομένως να έχει ζήτηση το αντικείμενό σας, που σε συνδυασμό με το καλό σας άστρο, θα σας οδηγήσουν στην ιδανικότερη λύση που θα μπορούσατε να έχετε. Προσέξτε την ισορροπία ανάμεσα στον επαγγελματισμό σας και στην οικειότητα με τους άλλους.

              ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Η Ιέρεια.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Η πρακτική πλευρά της ζωής θα απογειωθεί με την κατάλληλη γνώση. Γι αυτό και είναι πιθανόν, τούτον το μήνα να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την γνώση στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Ορισμένοι-ες ίσως να διαβάσετε ένα βιβλίο σχετικό με τις σχέσεις, εάν σε αυτό το κομμάτι θέλετε να μάθετε περισσότερα και να γίνετε καλύτεροι.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ο-η ένας-μία θα προσπαθήσει να γνωρίσει καλύτερα την-τον άλλη-ον. Αυτό θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία της σχέσης σας. Θα λειτουργήσει ανανεωτικά! Ενδεχομένως να μην έρθετε πολύ συχνά σε ερωτική συνάντηση μεταξύ σας. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι απαραίτητα λάθος, αφού η προτεραιότητα σας θα δοθεί στην συναισθηματική σας επικοινωνία. Το sex θα ακολουθήσει ως συνέπεια της αισθαντικής σας προσέγγισης, κι όχι ως μέσον απόλαυσης χωρίς το αντίστοιχο τρυφερό υπόβαθρο.

Οι χωρισμένοι-ες πρόκειται να περάσετε αρκετές στιγμές σκεπτόμενοι-ες την ή τον πρώην σας, προτιμώντας ωστόσο αυτό να το κρατάτε μυστικό. Με μερική καθυστέρηση ο ένας από τους δύο σας θα πάρει τελικά την πρωτοβουλία να κάνει κίνηση. Αυτή θα γίνει με σχετική ανασφάλεια, οπότε ο άλλος καλό θα είναι να είναι ενθαρρυντικός-η και να αποφύγει την προσπάθεια να φανεί τάχα αδιάφορος-η. Με λίγη τόλμη και λίγο θάρρος θα ξανασμίξετε τελικά. Φροντίστε να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Θα ήταν καλή ιδέα να συζητήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, προβλέπεται να σας βρίσκει ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Ίσως στην αρχή να μην πιστέψετε στην καλή σας τύχη, ωστόσο το άτομο που θα γνωρίσετε, πρόκειται να νιώσει παρόμοια συναισθήματα με τα δικά σας! Θα ξεκινήσει κάτι έντονο, όμως θα χρειαστεί να είστε και εσείς και ο-η άλλος-η συγκεντρωμένος-η. Δηλαδή μην αφήσετε να εκτονωθεί γρήγορα το ενδιαφέρον σας σε ένα έντονο πάθος. Φροντίστε να γνωριστείτε μεταξύ σας καλύτερα ως άνθρωποι στην καθημερινότητά σας.

Αν εργάζεστε, η δουλειά σας θα εμπλουτιστεί από νέα στοιχεία, τα οποία θα κληθείτε να οικειοποιηθείτε. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια μαθήματα ή κάποια σεμινάρια. Μερικοί αυτοβούλως ενδέχεται να επιλέξετε να παρακολουθήσετε μία σχολή παράλληλα με την εργασία σας, με απώτερο στόχο να σας κάνει καλύτερους στην δουλειά σας, ή σε εκείνο το οποίο σας ενδιαφέρει. Τα χρήματα που λαμβάνετε θα αυξηθούν. Ενώ, εάν η εργασία σας είναι παραγωγική, θα έχουν ολοφάνερη άνοδο τα κέρδη σας.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ή ψάχνετε για δουλειά, θα σας οδηγήσει το ένστικτό σας στην ιδανική πόρτα. Κατά βάση θα σας ζητηθούν οι γνώσεις ή η επαγγελματική εμπειρία σας. Πρόκειται να αποκατασταθείτε επαγγελματικά. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να νιώσετε σιγουριά. Αν δεν είστε ανυπόμονοι, η υπομονή κι η επιμονή σας θα ανταμειφθούν αργότερα με την επιτυχία που θα σημειώσετε.

     ΖΥΓΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ο νέος χρόνος σας βρίσκει έτοιμους να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Αρκετά πράγματα θα είναι ήδη δρομολογημένα. Θα είστε κτητικοί και θα κάνετε ένα δυναμικό μπάσιμο στην καινούρια χρονιά! Ορισμένε φορές, ωστόσο, καλό θα είναι να παρατηρείτε και τον συμπαντικό συγχρονισμό. Δηλαδή, εάν κάτι δεν πάει με τίποτα, αφήστε το.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα θέλετε όλα και τα θέλετε εδώ και τώρα. Το ταίρι σας θα χαρεί με την διεκδίκησή σας προς εκείνο, όμως προσέξτε το όριο ανάμεσα στην διεκδίκηση και στην πίεση. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές χρειάζεται λίγη επιτηδευμένη αδιαφορία, ώστε να σας προσεγγίζει το ταίρι σας πρώτο. Η μονότονη επιμονή, χωρίς έξυπνους ελιγμούς, ίσως να βγάλει από τον-την άλλον-η μία επίσης μονότονη μετριοπαθή ανταπόκριση. Οι διακυμάνσεις και οι εναλλαγές στον τρόπο προσέγγισης θα είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσες και μαγνητικές! Κάντε λοιπόν… την πολιορκία σας με στρατηγική! Θα έρθετε πολύ πιο κοντά!

Εάν έχετε χωρίσει και νιώθετε θλίψη πρωτοχρονιάτικα, ενδέχεται να κινηθείτε δυναμικά και να διεκδικήσετε τον ή την πρώην σας, χωρίς να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος. Αν θέλετε να μάθετε τι σκέπτεται ο-η άλλος-η, καλύτερα να το ρωτήσετε ευθέως και μην  το πάτε γύρω-γύρω. Θα λάβετε μία ειλικρινή απάντηση! Εάν είναι θετική, θα γίνει επανασύνδεση, όμως αποφύγετε να επαναλάβετε τα παλιά λάθη σας κι οι δύο σας. Αν η απάντηση είναι αρνητική, μην επιμείνετε πολύ, ένας νέος έρωτας θα σας περιμένει προς το τέλος αυτού του μήνα, με πολύ ανανεωτικό αέρα για την πεσμένη ψυχολογία σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, όπου θα σας… κάνει την δύσκολη ή τον δύσκολο! Παρόλα αυτά το ένστικτό σας θα σας πληροφορεί ότι της ή του αρέσετε. Για να την ή τον κάνετε να ξεκλειδωθεί, εφαρμόστε την τακτική του σκοτσέζικου ντους. Δηλαδή την μία κυνηγάτε την-τον και την  άλλη αγνοείτε την-τον. Θα εκδηλώσει την αγωνία της-του, όταν θα είστε στην φάση που θα δείχνετε επιτηδευμένη αδιαφορία!  Στο τέλος θα παραδεχτεί ότι σας θέλει!

Αν εργάζεστε, θα τα πάτε πολύ καλά στην δουλειά σας. Οι αμοιβές σας θα ανέβουν. Ίσως να σας κάνουν μία ενδιαφέρουσα πρόταση για αναβάθμιση της θέσης σας μαζί με την αντίστοιχη χρηματική αύξηση. Ή μπορεί να διεκδικήσετε εσείς κάτι περισσότερο, που πιστεύετε ότι το αξίζετε, και να σας δοθεί! Σε γενικές γραμμές θα έχετε εκτίμηση και αναγνώριση στην δουλειά σας. Προσέξτε την δυναμική σας, ώστε να μην επικαλύπτει την ιεραρχία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αν ψάχνετε για εργασία, θα διεκδικήσετε μία καλή θέση, αναλόγως των γνώσεων ή της προϋπηρεσίας σας. θα την κατακτήσετε. Προσέξτε να είστε συγκεντρωμένοι, επειδή ίσως να υπάρχει για την ίδια θέση ανταγωνισμός. Μην το αφήσετε στην τύχη του, αλλά ούτε και να κάνετε υπερπροσπάθεια, κάτι που θα φανεί υπερβολικό. Να είστε απλά ο εαυτός σας και να πιστεύετε στην αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Το Τέσσερα από τα Κύπελλα.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πρώτα μέσα σας, και κατόπιν εξωτερικά. Ίσως να σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγετε από τις καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Κατά βάση θα είναι ένας μήνας μεταίχμιο, αλλά θα έχετε και την επιλογή να παραμείνετε στα ίδια, κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε εκεί.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας αρχίζει να ηρεμεί. Θα έχετε καλύτερη συνεννόηση. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μείνετε συγκεντρωμένοι-ες στο ταίρι σας, κι εκείνο σε εσάς. Αποφύγετε σκέψεις ή κινήσεις που σας ωθούν να φλερτάρετε εκτός του δεσμού ή του γάμου σας, γιατί μπορεί να σας εκθέσουν στον άνθρωπό σας, ενώ πάει να φτιάξει η κατάσταση. Κατά τ’ άλλα θα βελτιωθεί πολύ η ζωή σας με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας.

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε μπερδεμένοι-ες μέσα σας. Αναρωτιέστε εάν θα πρέπει ή όχι να διεκδικήσετε την επανασύνδεση, παρότι έχετε συναισθήματα για την ή τον πρώην σας. Θα βρεθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσετε. Αν ο ένας από τους δύο σας μοιάζει με… απροσπέλαστο τοίχο, τότε καλύτερα να μην πιέσετε τα πράγματα, εσείς ή ο-η άλλος-η. Αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του. Στην περίπτωση όμως που υπάρξει ανταπόκριση μεταξύ σας, θα ξεκινήσει μία επανασύνδεση. Θα πρέπει να δείξετε κι οι δύο σας αφοσίωση στο κοινό μέλλον σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα σας αρέσει πολύ, κι εσείς σε εκείνο. Θα υπάρχει μαγνητισμός μεταξύ σας. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί από την αρχή να το πάρετε ζεστά, κι εσείς και ο-η άλλος-η, εάν πραγματικά θέλετε να σταθεροποιηθεί η γνωριμία σας. Οπότε καλό θα είναι να μην φλερτάρετε παράλληλα κι αλλού, γιατί κάτι τέτοιο θα αποδυναμώσει την ενέργειά σας. Διαφορετικά ίσως… να περιπλανηθείτε τούτον το μήνα συναισθηματικά χωρίς να έχετε ένα αποτέλεσμα.

Αν εργάζεστε, η δουλειά σας θα σας παρέχει μία σιγουριά. Παρόλα αυτά φαίνεστε ανήσυχοι. Κατά βάθος θέλετε κάτι ανώτερο από αυτό που έχετε. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι είναι τελικά καλύτερο για εσάς. Μην πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση προς τον εαυτό σας. Δείξτε ευχαρίστηση γι αυτά που έχετε προς το παρόν. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και καλά. Αποφύγετε προς ώρας να κάνετε αβασάνιστα οικονομικά ανοίγματα.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα μπορέσετε να αποκατασταθείτε επαγγελματικά σε έναν σίγουρο χώρο. Ενδεχομένως να σας εξασφαλίζει τα βασικά και κάτι παραπάνω. Δεχτείτε αυτήν τη θέση. Αργότερα σας περιμένουν εκεί ευχάριστες εκπλήξεις. Μην είστε ανυπόμονοι. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός σας!

               ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Το Άρμα.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Δυναμικούς σας υποδέχεται ο νέος χρόνος! Έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Προχωράτε και γοητεύετε τους άλλους. Είστε πηγή έμπνευσης. Πηγαίνετε μπροστά. Ενδεχομένως σε μία καλή στρατηγική να χρειάζεται κάποιες στιγμές κι ένα βήμα πίσω!

Παντρεμένοι-ες; Ή δεσμευμένοι-ες; Θα γίνεται ο ήρωας ή η ηρωίδα της ή του συζύγου ή συντρόφου σας. Μεταξύ σας διαφαίνεται μία αληθινή αγάπη, που δεν βασίζετε αποκλειστικά στις καλές σας πράξεις, αλλά σίγουρα τούτες έχουν σημασία. Θα έχετε τον ερωτικό θαυμασμό από το ταίρι σας, όμως μην απογοητεύεστε, εάν σε στιγμές σας ασκεί κριτική ή σας αγνοεί, εξαιτίας του προγράμματός του. Αυτό σημαίνει πως η αυτοπεποίθησή σας δεν θα πρέπει να εξαρτάτε αποκλειστικά από την διάθεση του-της άλλου-ης, αλλά να πηγάζει από μέσα σας. Έτσι θα είστε περισσότερο γοητευτικοί-ες!

Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση χωρισμού ή απομάκρυνσης, διερευνήστε πού μπορεί να οφείλετε αυτό. Δηλαδή είναι αποτέλεσμα ατυχών στιγμών; Ή αποτέλεσμα αρνητικής πρόθεσης δικής σας ή του-της άλλου-ης; Αν συμβαίνει το πρώτο, όλα θα διορθωθούν! Εάν όμως συμβαίνει το δεύτερο, ενδεχομένως να είναι ισχυρή η δυναμική των απωθημένων ή των κόμπλεξ που έχετε μεταξύ σας! Κάτι τέτοιο θα απαιτήσει να κάνετε αρκετή δουλειά με τον εαυτό του, ο καθένας σας. Αναρωτηθείτε, εάν αξίζει τον κόπο, ή εάν είναι πιο σωστό να προχωρήσετε παρακάτω την ζωή σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κατακτήσετε την γυναίκα ή τον άντρα που θέλετε αντίστοιχα, σχεδόν μόνο με αυτό που είστε και χωρίς να κάνετε υπερβολική προσπάθεια. Εκείνο που θα ξεχωρίσει την επιτυχία στο αποτέλεσμα, είναι το μετά! Δηλαδή κατά πόσο θα καταφέρετε να είστε ψηλά στον ερωτικό θαυμασμό του-της άλλου-ης. Κάντε μία προσπάθεια να μην απομυθοποιήσετε γρήγορα τον εαυτό σας! Ταυτόχρονα κρατήστε την ισορροπία ανάμεσα στην σαγήνη σας και στην αυθεντικότητά σας, ώστε να μην φαίνεστε δήθεν. Για παράδειγμα, φροντίστε ο τόνος της φωνής σας να είναι γήινος. Μην μιλάτε σαν να θέλετε να εντυπωσιάσετε κτλ.

Στην εργασία σας προβλέπεται να παίρνετε προαγωγή. Εναλλακτικά να γίνονται αλλαγές που σας συμφέρουν και σας ανεβάζουν, τόσο επαγγελματικά, όσο και χρηματικά! Θα πάρετε αύξηση! Αλλαγές μπορεί να γίνουν και στην διαμόρφωση του επαγγελματικού χώρου σας. Επίσης μπορεί να ξεκινήσει κάποια μετακόμιση. Εάν κάνετε εργασία, στην οποία προβλέπονται οι μετακινήσεις, θα σας πάει καλά. Επίσης θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα όσοι κάνετε μία δουλειά, που αφορά σε πωλήσεις μεταφορικών μέσων. Αν ορισμένοι θέλετε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο, θα τα καταφέρετε.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα κατορθώσετε να εισέλθετε ή να ξεκινήσετε την δουλειά, για την οποία παλέψατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα! Ένας δυναμικός στόχος σας θα επιτευχθεί! Θα είστε πολύ ευχαριστημένοι και θα πληρώνεστε γενναιόδωρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Πολύ γενναιόδωρα θα ξεκινήσει η νέα χρονιά σας, αφού ήδη από την Πρωτοχρονιά θα νιώσετε το πλησίασμα της αφθονίας! Θα συντονιστείτε στην συχνότητα της επιτυχίας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα κυριαρχήσει η χαρά της δημιουργικότητας. Η ολοφάνερη βελτίωση των κοινών ή μεμονωμένων οικονομικών σας δεδομένων, θα φέρει ευφορία, η οποία θα εκδηλωθεί και στην συναισθηματική διάσταση της σχέσης σας! Προσέξτε να μην περιορίσετε την εκδήλωση της χαράς σας, από ανασφάλειες που σας καθηλώνουν σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς. Ενδέχεται στα ανύπαντρα ζευγάρια να γίνει πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης .

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, προβλέπεται να λαμβάνετε ένα αναπάντεχο δώρο από την ή τον πρώην σας. Εναλλακτικά να κάνετε εσείς ένα σ’ αυτήν ή σ’ αυτόν. Η αποδοχή ή όχι του δώρου αυτού θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα ή μη της επανασύνδεσης. Στην περίπτωση που δεν τα ξαναβρείτε, μην το λαμβάνετε με λάθος ερμηνεία! Δηλαδή το πρώην ταίρι σας, σας αγαπάει, αλλά προφανώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εγωισμό του. Ίσως ένας άλλος σύντροφος, που… θα κάνει τα πικρά γλυκά περισσότερο από εσάς, να του-της ταιριάζει περισσότερο! Στην περίπτωση που ξανασμίξετε, ελέγξτε ο-η καθένας-μία σας τον εγωισμό του-της.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα, που θα έχει ένα καλό οικονομικό και κοινωνικό status. Τούτο ενδέχεται να το δείτε θετικά, αλλά και να σας κάνει επιφυλακτικούς-ες, γιατί θα νιώθετε κάπως αμήχανα. Εκείνο, ωστόσο, που θα σας τραβήξει στο εν λόγω άτομο, θα είναι η χημεία σας μαζί του! Για να εξελιχθεί καλά αυτή η γνωριμία, κρατήστε το σωστό μέτρο  :  ούτε… να σνομπάρετε την καλή οικονομική κατάσταση του-της άλλου-ης, ούτε να δείχνετε υπερβολικό θαυμασμό. Εστιάστε και σε πολλά άλλα πλεονεκτήματα που θα έχει αυτό το άτομο. Επίσης μη ξεχνάτε ότι κι εκείνος ή εκείνη θα ζητά κατά βάση την αγάπη σας, όπως κι εσείς την δική του-της.

Στην εργασία σας θα αρχίσετε να βλέπετε αυξημένα κέρδη! Η δουλειά σας θα ξεκινήσει, ή απλά θα συνεχίσει, να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα. Αν είστε με μισθό, θα πάρετε αύξηση! Ενδέχεται να ανταγωνιστείτε για μία θέση κλειδί, όμως εάν δεν την κερδίσετε, μην χάσετε την καλή σας ψυχολογία στον χώρο της δουλειάς. Έτσι κι αλλιώς θα είστε πολύ καλά. Αν όμως την κερδίσετε, δείξτε ταπεινοφροσύνη, ώστε να είστε αγαπητοί και να μην τραβήξετε επάνω σας τον φθόνο των άλλων.

Όσοι ψάχνετε για εργασία τούτον τον πρωτοχρονιάτικο μήνα, θα βρείτε μία λαμπερή, όσο και τα φώτα των γιορτών! Θα εισέλθετε σε έναν πολύ καλά οργανωμένο και καλοπληρωμένο χώρο! Ενδέχεται να έχετε έναν-μία δίκαιο-η αλλά και γενναιόδωρο-η εργοδότη-ρια! Φροντίστε να δείξετε την εκτίμησή σας και τα υπόλοιπα θα τα αφομοιώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Το Επτά από τα Ξίφη.

 Χρόνια Πολλά με Υγεία! Μπαίνει ένας νέος χρόνος, με τον πρώτο του μήνα να φέρνει για εσάς ξεκαθαρίσματα. Ίσως στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς να μην βάλατε τα πράγματα ακριβώς στην θέση τους, και καλείστε να το κάνετε τώρα. Καθώς έρχονται και τα γενέθλιά σας, θα τακτοποιήσετε την ζωή σας για να βάλετε πλώρη για τα καλύτερα!

Παντρεμένος ή παντρεμένης; Δεσμευμένος ή δεσμευμένη; Θα χρειαστείτε τόλμη! Κάποια πράγματα θα αποκαλυφθούν και κάποια θα συζητηθούν μεταξύ σας. Αν η σχέση σας είναι αληθινή, θα βγει ανανεωμένη από τούτην την άβολη στιγμή. Αν είναι επιφανειακή, ενδέχεται να μιλήσετε για χωρισμό, χωρίς να είναι η οριστική σας απόφαση. Προς το τέλος του μήνα θα είστε έτοιμοι-ες να δείτε μαζί το μέλλον, ή ο-η καθένας-μία σας ξεχωριστά, αναλόγως του αποτελέσματος. Παρόλα αυτά στις περιπτώσεις που θα επιμείνετε στον χωρισμό, τούτο θα το δείτε ως αποδέσμευση από ένα αδιέξοδο, κι ως ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας, τώρα ή αργότερα. Ότι κάνετε, κάντε το με σεβασμό ο ένας στον άλλον, και μην απαξιώνετε όσα περάσατε μαζί!

Οι χωρισμένοι-ες θα περάσετε έναν κυκλοθυμικό μήνα, ανάμεσα στην επιθυμία να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας και στην επιθυμία να απομακρυνθείτε οριστικά! Αυτό θα γίνετε, γιατί ενδεχομένως ο χωρισμός σας ήταν αποτέλεσμα μίας σοβαρής αιτίας ή κατάστασης. Η ευκαιρία θα σας δοθεί, αλλά το καλό αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσο ειλικρινείς θα είστε μεταξύ σας. Εάν εξακολουθείτε, εσείς ή ο άλλος, να κρύβετε μυστικά που έχουν σημασία για την ποιότητα της σχέσης σας, ίσως τούτο να καταρρεύσει γρήγορα σαν πύργος από τραπουλόχαρτα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ερωτευτείτε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με στοιχεία που θα σας… ξετρελάνουν! Ενδεχομένως κι εσείς εκείνην ή εκείνον! Θα χρειαστεί λίγη προσοχή, μέχρι να μάθετε ξεκάθαρα, εάν ο άνθρωπος αυτός βρίσκετε σε κάποια άλλη σχέση ή σε κάποιον γάμο που δεν σας μαρτυρά. Αναλόγως της πραγματικότητας που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, θα εξελιχθεί και η γνωριμία αυτή.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά, αν και κατά βάση θα είναι ένα μήνας είτε προπαρασκευής, είτε ξεκαθαρίσματος. Δηλαδή ίσως να περάσετε ένα σύντομο διάστημα, όπου θα μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Τούτο θα σας φέρει λίγο άγχος, όμως έπειτα θα βγει λυτρωτικό και θα ηρεμήσετε στην δουλειά σας. Τα οικονομικά σας θα είναι ασφαλή και θα αμείβεστε τακτικά και ικανοποιητικά. Ή εναλλακτικά, θα κερδίζετε αρκετά χρήματα, αν η εργασία σας είναι παραγωγική. Σε περίπτωση που κάνετε οικονομικές συμφωνίες, προσέξτε καλά τους όρος πριν τις οριστικοποιήστε.

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία, θα είστε κάπως σε σύγχυση ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές. Στην παρούσα φάση το καλύτερο θα ήταν να εργαστείτε σε χώρο, όπου θα έχετε ακούσει καλά λόγια για την επαγγελματική του «πολιτική». Μη ρισκάρετε στο τώρα σας, αλλά πάτε στα σίγουρα, εάν όντος θέλετε να κάνετε ένα σωστό επαγγελματικό βήμα.

                  ΙΧΘΥΣ  :  Ο Ήλιος.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ένας σχεδόν τέλειος μήνας ξεκινά για εσάς. Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να σας προβληματίσει, είναι κάποιες μικρές καθυστερήσεις σ’ αυτά που θέλετε να γίνουν. Ενδεχομένως, βέβαια, να μην χρειαστεί ούτε αυτό, κι όλα να ρέουν σας το γάργαρο νερό!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα κινείστε ανάμεσα στο καλό και στο τέλειο! Στα ανύπαντρα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση γάμου! Επίσης είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη. Ακόμη, διαφαίνεται η αγορά ενός κινητού ή ακινήτου περιουσιακού στοιχείου, που θα σας αλλάξει την ζωή ή την καθημερινότητα προς το καλύτερο. Θα είστε ένα ζευγάρι που θα απογειώσετε την σχέση σας μέσα από την αγάπη σας και την δημιουργική σας δύναμη. Εάν ορισμένοι-ες κινηθείτε σε… πιο χαμηλή συχνότητα, τούτο δεν θα είναι καθόλου πρόβλημα, αφού τα θεμέλια της σχέσης σας είναι ισχυρά! Παρόλα αυτά καλό θα είναι να μην αφήνεστε για μεγάλα διαστήματα.

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε σε ένα… σταυροδρόμι  :  τελείωσε η σχέση; Ή απλά πέρασε μία δοκιμασία που την δυνάμωσε; Εδώ θα χρειαστεί να εξηγήσουμε ότι και η μία και η άλλη ερώτηση θα είναι ουσιαστικές! Οπότε κι οι απαντήσεις θα είναι σημαντικές. Εκείνο που θα μείνει είναι η αλήθεια στην μια ή στη άλλη περίπτωση. Δηλαδή δεν είστε διατεθειμένοι-ες, εσείς ή ο-η άλλος-η, να συνεχίσετε κάτι χωρίς αληθινό νόημα να συνεχιστεί. Αν όμως έχει νόημα, τότε είστε σε θέση να το υποστηρίξετε δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό!

Οι ελεύθεροι κι ο ελεύθερες θα γνωρίσετε την τέλεια γυναίκα ή τον τέλειο άντρα αντίστοιχα! Μόνο ένα εμπόδιο θα μπορούσε να μπλοκάρει την ευτυχία που σας έρχεται. Αυτό είναι… η απουσία ευθύνης, δική σας ή του-της άλλου-ης. Με λίγα λόγια, για να εξελίξετε αυτήν την άριστη γνωριμία, θα πρέπει να συμμετέχετε ψυχή τε και σώματι! Εάν δεν ξέρετε να διεκδικείτε τη ευτυχία, πώς θα την κρατήσετε στην ζωή σας;

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε επιτυχία τόσο επάνω στην δουλειά, όσο και στα χρήματα. Διαφαίνεται να είναι ο μήνας που θα σας φέρει κέρδη ή αύξηση του μισθού σας, αναλόγως της φύσης της δουλειά σας. Σε κάθε περίπτωση θα είστε πλήρεις! Ταυτόχρονα θα έχετε αυτοπεποίθηση σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας, αυτές θα είναι εύστοχες! Εννοείται ότι θα πρέπει να κοιτάξετε τα υπέρ και τα κατά και να κάνετε μελετημένες κινήσεις.

Αν ψάχνετε για εργασία, αρχικά να πούμε ότι θα επιτύχετε τον στόχο  σας, αν όντος κάποιοι κυνηγούσατε έναν επαγγελματικό στόχο. Γενικότερα θα έχετε καλές ευκαιρίες, που θα αφορούν ως επί το πλείστον στο αντικείμενο σπουδών σας, ή στην προϋπηρεσία σας. Έτσι, θα μπορείτε να εξελίσσεστε επαγγελματικά στην πορεία. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές και σε περιπτώσεις θα λαμβάνετε μπόνους ή επαυξήσεις! Χαρείτε με την καλή σας τύχη, αλλά ασφαλώς μην επαναπαύεστε. Φροντίστε τόσο για την καλή απόδοσή σας, όσο και για την ευγενική σας στάση απέναντι στους συναδέλφους, στους συνεργάτες, ή στους πελάτες σας.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!