Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021


ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έστω και μετά από κόπο. Θα πάρετε με το μέρος σας τους ανθρώπους, των οποίων χρειάζεστε την υποστήριξή τους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μία περίοδος αμφιβολίας θα πάρει τέλος. Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Μετά από την  τελευταία απομάκρυνση ή ψυχρότητα που πέρασε η σχέση σας, θα αρχίσει  να ενδυναμώνεται. Θα εκτιμήσετε κι οι δύο σας την υπομονή και την επιμονή που δείξατε, προκειμένου να σταθεροποιηθεί ο δεσμός ή ο γάμος σας. Οι ανύπαντροι-ες θα αρχίσετε να μιλάτε για τον μελλοντικό σας γάμο.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε την επανασύνδεση, αυτή θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα. Προσέξτε ωστόσο να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, ώστε να μην προκύψει μεγαλύτερη απογοήτευση από την πρώτη. Τούτο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παριστάνετε τίποτε ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος. Να δείχνετε αυτό που νιώθετε και να λέτε την αλήθεια, εννοείται με ευγενικό τρόπο. Εάν αυτό δεν είναι αποτελεσματικό, ίσως πρέπει να σκεφτείτε πως μία σχέση δεν μπορεί να στηριχτεί σε ωραία ψέματα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα εξελίξετε μία γνωριμία, η οποία έχει ξεκινήσει από πριν και βρίσκεται σε μία σχετική στασιμότητα. Ωστόσο θα πάει ένα βήμα παρακάτω και θα έρθετε πιο κοντά. Εναλλακτικά μία ερωτική φιλία σε λανθάνουσα μορφή, ενδέχεται να πάρει πλέον ξεκάθαρα την ερωτική διάσταση!

Στην εργασία σας ίσως να αντιμετωπίσετε μικρές απογοητεύσεις που όμως θα διορθωθούν έως το τέλος του μήνα και «τέλος καλό όλα καλά». Μην θεωρείτε άσκοπη την όποια επιμονή σας πάνω στους επαγγελματικούς σας στόχους, μικρότερους ή μεγαλύτερους, γιατί αυτή θα φέρει αποτελέσματα εκεί που δεν το περιμένετε! Από χρηματικής πλευράς θα είστε ασφαλείς.

Εάν θέλετε να βρείτε καινούργια δουλειά, περισσότερο ευνοείστε να μπείτε σε επαγγελματικό χώρο, στον οποίο παλιότερα δεν είχατε καταφέρει να εισέλθετε. Τώρα όμως θα είναι η κατάλληλη στιγμή γι αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ  :  Οι Εραστές.

Ένας μήνας εσωτερικής πάλης σας περιμένει, όπου ο μεγαλύτερος σας αντίπαλος θα είναι οι ενοχές σας. Όμως μπορεί απλά να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, χωρίς να έχετε κάνει απαραίτητα κάτι τόσο μεμπτό!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως η κριτική του-της συζύγου ή συντρόφου προς το πρόσωπό σας, να σας έχει κάνει να αναρωτιέστε βαθιά για την δική σας στάση. Καλό θα είναι να διερευνήσετε εάν πράγματι σας αξίζει μία αυστηρή κριτική, ή τελικά το ταίρι σας έχει υιοθετήσει τον ρόλο του κριτή;! Βγάζοντας τα συμπεράσματά σας, αναλόγως θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, ή θα διορθώσετε κάποια λάθη σας. Συνήθως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση, κι ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έχει το απόλυτο δίκιο.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό δεν έχετε παρά να κάνετε την απλή… εξίσωση : δηλαδή αν υπάρχει ή όχι τρίτο πρόσωπο στην ζωή σας ή στην ζωή του ή της πρώην σας. Αν πράγματι υπάρχει, τα πράγματα για να ξανασμίξετε είναι περίπλοκα και ίσως να μην γίνει κάτι τέτοιο αυτόν το μήνα. Αν δεν υπάρχει, η έλξη που νιώθετε ο-η ένας-μία για την-τον άλλη-ον θα σας φέρει και πάλι κοντά. Δουλέψτε κατόπιν πάνω στην αμοιβαία κατανόηση και στην αμοιβαία διαθεσιμότητα του χρόνου σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ξεδιαλύνετε κατά βάση την ποιότητα μίας γνωριμίας ή μίας πλατωνικής σχέσης. Δηλαδή θα υπάρξει τελικά μία φιλία; Ή μία ερωτική σχέση; Αυτή η… διαλεύκανση μπορεί να σας ξοδέψει όλον τον μήνα, όμως θα αξίζει τον κόπο! Είτε τελικά θα γίνει σχέση, είτε θα γίνει φιλία. Στην περίπτωση της φιλίας θα έχετε απελευθερωθεί από τις ψευδαισθήσεις και θα πάτε παρακάτω.

Στην δουλειά σας θα δείξετε φιλότιμο και εργατικότητα. Ίσως να νιώσετε ότι κάνετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν. Εάν αυτό γίνεται σε υπερβολικό βαθμό, μάλλον θα χρειαστεί να το πείτε, αγνοώντας εάν κάποιοι δυσαρεστηθούν, επειδή έχουν επαναπαυτεί με την υπομονή σας. Ορισμένοι ίσως να αντιμετωπίσετε ένα επαγγελματικό δίλημμα ανάμεσα σε δύο προτάσεις στην ίδια εργασία, ή σε αυτήν που έχετε και σε μία καινούργια. Τα οικονομικά σας θα είναι  σε ασφαλή και καλό επίπεδο.

Όσοι αναζητάτε καινούργια δουλειά θα έχετε το δίλημμα ποια να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερες εργασίες. Ωστόσο θα πρέπει μάλλον να επιλέξετε εκείνη που αξίζει και έχει κύρος, για να μην χάνετε τον χρόνο σας σε πειραματισμούς. Ακολουθείστε το ένστικτό σας σε συνδυασμό με κάποιες πληροφορίες που θα συλλέξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Θα γίνετε πιο αποφασιστικοί σχετικά με την διεκδίκηση αυτών που θέλετε. Ταυτόχρονα θα σας νοιάζει και η ποιότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους, ώστε να είναι, όσο γίνεται, όλοι ευχαριστημένοι.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχετε την τάση να προστατεύσετε την σχέση σας. Εναλλακτικά αυτή η προδιάθεση βγαίνει κι από το ταίρι σας. Στην καλύτερη περίπτωση προσέξτε, ώστε να μην λειτουργείτε ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος ανεξάρτητα από τις επιθυμίες του άλλου και με γνώμονα μόνο τις δικές σας πεποιθήσεις. Κάτι τέτοιο θα εκνευρίσει αντί να ηρεμίσει τα πνεύματα.

Αν βρίσκεστε σε φάση χωρισμού, και θέλετε να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, μάλλον θα κάνετε μία έξυπνη και ρομαντική κίνηση επικοινωνίας για να διερευνήσετε πού… βρίσκετε ο-η άλλος-η. Στην πλειοψηφία θα έχετε θετική ανταπόκριση. Έτσι θα ξεκινήσει μία νέα ευκαιρία για να είστε και πάλι μαζί. Κατά βάση προσέξτε και οι δύο την αυθεντικότητά σας! Δηλαδή μην παριστάνετε κάτι που δεν είστε και μην διστάζετε να δείχνετε τα συναισθήματά σας θεωρώντας το ένδειξη αδυναμίας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα ένστολη-ο, ή εναλλακτικά κάποια-ον που θα φορά συγκεκριμένα ενδύματα στον χώρο της εργασίας της-του. Κατά μία έννοια θα συμβαδίσουν ανάμεσα σας το φλερτ και ο ερωτισμός από την μία, και η έννοια της… πειθαρχίας από την άλλη. Στην πορεία θα ανακαλύψετε και τις πιο ευαίσθητες χορδές αυτού του ατόμου.

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά και θα δείξετε έντονη εργατικότητα και θέληση. Τούτο μάλλον θα είναι εγγύηση πως σας αρέσει η δουλειά που κάνετε. Μερικοί-ες θα είστε υποψήφιοι-ες για κάποια ανώτερη θέση, κατόπιν της αξιολογήσεώς σας από τους αρμόδιους. Ευνοείστε επιπλέον εάν κάνετε κάποια ένστολη εργασία. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή και τακτικά!

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία θα ωφεληθείτε μέσω μίας αγγελίας, ή μίας προκήρυξης, ή ενός διαγωνισμού που θα σας αφορά! Προβλέπεται να ανταποκρίνεστε και να συμμετέχετε! Θα έχετε επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Ίσως αυτός ο μήνας να σας απελευθερώσει από πράγματα που σας κρατάνε πίσω. Μάλλον χρειάζεται να αφήσετε κάτι για να πάτε σε κάτι καινούργιο και καλύτερο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας προβλέπεται να παίρνονται αποφάσεις, που ίσως «ζυγίζονταν» από καιρό! Αν η… ζυγαριά έδειχνε προς τα πάνω, τα προβλήματα θα λυθούν και θα μιλάτε για μία καινούρια εποχή στον γάμο σας ή στον δεσμό σας. Εάν η… ζυγαριά έδειχνε προς τα κάτω, μάλλον θα συμφωνήσετε από κοινού να αποχωριστείτε, ώστε να μπορέσει η ζωή του καθενός σας να ανασυγκροτηθεί. Η περίοδος της υπομονής για εσάς ίσως να έχει τελειώσει. Το μέλλον σας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα μαθήματα που πήρατε από το παρελθόν!

Οι χωρισμένοι-ες μπορεί να θελήσετε να ξοδέψετε τον μήνα στην προσωπική σας ανασυγκρότηση, αποφεύγοντας έτσι τις κινήσεις επανασύνδεσης. Για αρκετούς-ες το βάρος θα δοθεί στην εργασία σας, προκειμένου να ξεκουράσετε το μυαλό σας από τις επαναλαμβανόμενες σκέψεις γύρω από την σχέση σας. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας και ίσως και στον-στην πρώην σας. Θα έρθετε τότε πιο κοντά και θα μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να «δουλέψετε» πάνω σε μία γνωριμία, που μπορεί ήδη να έχει γίνει σε χώρο δουλειάς, τον δικό σας ή της-του άλλης-ου. Η κατάσταση τούτη θα σας αποτρέψει από το να δώσετε σημασία σε μία πιθανή καινούργια γνωριμία. Ασφαλώς τα πράγματα θα διαλευκανθούν, και θα ξέρετε προς το τέλος του μήνα, αν τελικά η εν λόγω γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση ή θα μείνει… ανολοκλήρωτη.

Στην εργασία σας θα απολαύσετε ένα  μήνα με καλές αμοιβές ή καλά κέρδη, αναλόγως της φύσεως της δουλειά σας. Όλα θα κινούνται σε μία καλή ροή, μάλλον αποτέλεσμα των προηγούμενων κόπων και προσπαθειών σας.

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία, μάλλον θα βρείτε μία με αφορμή κάποια σύνδεση από το επαγγελματικό παρελθόν σας. Είτε αυτό είναι κάποιος παλιός σας εργοδότης που επανέρχεται… δριμύτερος και σας αναζητά, είτε κάποιος παλιός σας συνάδελφος που θα σας προτείνει κάτι το οποίο σας αφορά!

ΛΕΩΝ  :  Ο Ερημίτης.

Είναι πιθανόν να επιλέξετε έναν πιο μοναχικό δρόμο αυτόν το μήνα. Ίσως ορισμένοι να αρνηθείτε την βοήθεια δικού σας ανθρώπου, ακόμα και με το ρίσκο της αποτυχίας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μάλλον επιλέγετε να κρατήσετε κάποια απόσταση από τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Προσέξτε να μην  το κάνετε με τρόπο που θα είναι επιδεικτικός. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως θα ερμηνευτεί από το ταίρι σας ως απόρριψη, και μάλλον δεν είναι αυτό που θέλετε. Αν χρειαστεί εξηγήστε στον άνθρωπό σας πως περνάτε μία φάση για την οποία δεν ευθύνεται εκείνος, αλλά η προσωπική σας σωματική και ψυχική κούραση. Θα σας καταλάβει.

Οι χωρισμένοι-ες θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να βρείτε μέσα σας τις απαντήσεις σχετικά με τον χωρισμό σας. Ίσως να επιλέξετε ένα μοναχικό ταξίδι για να ηρεμήσετε. Η εσωτερική σας αναζήτηση θα σας δώσει αυτές τις απαντήσεις και θα σας οδηγήσει εκεί που είναι να πάτε. Δηλαδή στην επανασύνδεση ή στην οριστική απομάκρυνση. Κάποιοι-κάποιες δεν αποκλείεται να κάνετε μία νέα γνωριμία εκεί που δεν το περιμένετε!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, προβλέπεται για εσάς μία εξαιρετική γνωριμία από πλευράς ποιότητας ανθρώπου. Όντος θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος θα έχει ευγενικό χαρακτήρα και μάλιστα ταιριαστό με τον δικό σας. Αν θα υπάρξει κάποια αμφιβολία από την μεριά σας, θα οφείλετε στο γεγονός ότι μπορεί να έχετε μία αισθητή διαφορά ηλικίας, ή το άτομο αυτό μπορεί να έχει έναν παλιό χωρισμό από γάμο κτλ. Ωστόσο η χημεία μεταξύ σας θα είναι δυνατή, ώστε να ξεπεραστούν παρόμοια εμπόδια, εάν το θέλετε πραγματικά.

Σχετικά με την εργασία σας μπορεί να σας «τρώνε» σκέψεις του τύπου να αποχωρήσετε για κάτι καλύτερο. Ή για να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Καλό θα είναι να μην αφήσετε αυτό να φανεί στην δουλειά σας. Ζυγίστε μέσα σας τα υπέρ και τα κατά μίας τέτοιας απόφασης, πριν την υλοποιήσετε. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το κατά πόσο είστε ή όχι ευχαριστημένοι από την τωρινή σας εργασία. Οι χρηματικές σας αποδοχές διαφαίνονται σταθερές, αλλά θα έχετε και κάποιες οικονομικές εκπλήξεις!

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα είστε κάπως δύσπιστοι στο να αποφασίσετε πού θα εργαστείτε τελικά. Μία πιο ξεκάθαρη απόφαση μπορεί να πάρετε προς το τέλος του μήνα. Καλό θα είναι κατόπιν να υποστηρίξετε την επιλογή και απόφασή σας και αν δώσετε την ενέργειά σας πάνω στο έργο που θα σας αντιστοιχεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Ένας άντρας με καλή οικονομική και επαγγελματική θέση, πρόκειται να ταρακουνήσει τα νερά στην ζωή σας. Αν είναι σε εργασιακό επίπεδο, θα σας δώσει ευκαιρίες. Αν είναι σε συναισθηματικό, θα σας μπερδέψει ανάμεσα στα αισθήματα και την καριέρα του!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έρχονται χρήματα στο σπίτι, στην παρούσα φάση μάλλον από την μεριά του κυρίου της σχέσης! Αυτό θα δώσει νέο αέρα στα μελλοντικά σας σχέδια, που για τους-τις ανύπαντρους-ες μπορεί να είναι ο γάμος! Από την άλλη ίσως να υπάρξει μία σχετική κούραση, η οποία θα φέρει μεταξύ σας μία απόσταση από το τρυφερό κομμάτι της σχέσης σας. Καλό θα είναι να έχετε υπομονή και να μην τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Το κάθε τι στην ώρα του!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, μία δυναμική και απρόβλεπτη κίνηση του ενός από τους δυο σας, ίσως περισσότερο από την μεριά του κυρίου, θα σας φέρει μπροστά στην λήψη αποφάσεών! Δηλαδή να μπείτε ή όχι στην επανασύνδεση που διαφαίνεται; Κατά βάση την  απάντηση θα την δώσει το ένστικτό σας, όμως εφόσον θέλετε να το αναλύσετε κιόλας, αναλογιστείτε αν η επανασύνδεση έχει κάτι νέο και ανανεωμένο να σας υποσχεθεί, ώστε να μην βρεθείτε πολύ σύντομα στη ίδια κατάσταση για την οποία χωρίσατε.

Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν πετυχημένο επαγγελματικά άντρα ίσως σε χώρο εργασίας. Μπορεί να είναι χωρισμένος ή να βρίσκεται σε διάσταση. Θα σας μαγνητίσει, ενώ πρόκειται να σας διεκδικήσει δυναμικά. Καλό θα είναι πριν αφεθείτε να διερευνήσετε αν είναι ειλικρινής στα συναισθήματά του.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μάλλον σε επαγγελματικό χώρο μία γυναίκα, η οποία θα κολακευτεί από την παρουσία σας. Για να την κατακτήσετε, πέραν από το στυλ σας φροντίστε να είστε αυθεντικός μαζί της. Μία… δήθεν στάση δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την εξέλιξη μαζί της.

Στην εργασία σας προβλέπεται εξαιρετική άνοδος και ικανοποιητικές αμοιβές ή κέρδη. Θα βρεθείτε σε πολύ καλή επαγγελματική φάση. Απλά δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και τα πράγματα θα σας πηγαίνουν με την δική τους ροή! Αν έχετε θέση υπευθύνου, αποφύγετε να φέρνετε τους υφισταμένους σας στα όρια τους.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα ωφεληθείτε αρκετά από έναν δυναμικό άντρα, είτε ως διαμεσολαβητή για να εισέλθετε σε έναν χώρο, είτε ως εργοδότη. Εναλλακτικά θα σας υποστηρίξει μια γυναίκα με επαγγελματικό δυναμισμό. Καλό θα είναι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε και να επιτύχετε, να είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας. Θα έχετε πολύ καλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ  : Ο Άσσος από τα Ξίφη.

Ο μήνας θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτήσετε την ζωή σας. Πολλά πράγματα θα μπουν στην θέση τους όπως τα θέλετε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έρχεται η στιγμή να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Η υπομονή και η σοφή διαχείριση των δυσμενών καταστάσεων, σας επιβραβεύουν τώρα με την ουσιαστική ανασυγκρότηση της σχέσης σας. Ίσως κάποιοι-ες να έχετε σώσει το δεσμό ή τον γάμο σας! Στην συνέχεια θα έχετε τον χρόνο να περάσετε αισθαντικές στιγμές με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, που είναι πλέον δίπλα σας!

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, ήδη το θολό τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Η επανασύνδεση είναι θέμα χρόνου, δεδομένου ωστόσο ότι θα σωθεί μία σχέση που αξίζει! Εάν η σχέση σας στερείτε τα βασικά δομικά στοιχεία, ώστε να θεωρείται υγιής, τότε μπορεί και να μην συνεχιστεί πλέον! Αυτά τα στοιχεία είναι η χημεία, η συντροφικότητα και η αγάπη. Ωστόσο στην περίπτωση που δεν τα έχει σε επάρκεια, θα ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο συναισθηματικό μέλλον, με έναν-μία πιο ταιριαστό-η σύντροφο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία γνωριμία της… τελευταίας στιγμής! Αυτό σημαίνει ότι, αν και κατά βάση θέλετε να μείνετε για λίγο ακόμα μόνοι-ες, κάποια γυναίκα ή κάποιος άντρας αντίστοιχα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και θα σας μαγνητίσει! Εάν η απόφασή σας να μην δημιουργήσετε ακόμη κάτι σταθερό έχει… δογματικό χαρακτήρα, τότε ίσως να προσπεράσετε. Αν είστε πιο ευέλικτοι-ες, τότε ενδέχεται να δώσετε χρόνο στην νέα γνωριμία, η οποία διαφαίνεται να πηγαίνει καλά!

Στην εργασία σας θα υπάρξει σταθεροποίηση και βελτίωση των δεδομένων σας. Οπότε όσοι κάνατε υπομονή με τα προβλήματα στην δουλειά, θα βγείτε δικαιωμένοι και κερδισμένοι. Θα ανέβουν επίσης οι χρηματικές σας αποδοχές!

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, σας περιμένει μία πρόκληση σε χώρο, όπου κάτι μέσα σας θα σας ωθεί να πάτε και κάτι θα σας εμποδίζει. Από το τι θα υπερνικήσει τελικά, θα εξαρτηθεί και η άμεση ή όχι επαγγελματική σας αποκατάσταση. Εκείνο που χρειάζεται να γνωρίζεται είναι ότι εάν το θελήσετε θα τα καταφέρετε, ξεπερνώντας τις αναστολές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Ο Κρεμασμένος.

Ίσως τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα θέλετε, αλλά να χρειαστεί να κάνετε κάποια επιπλέον προσπάθεια για την επίτευξή τους. Εναλλακτικά μπορείτε να δείξετε υπομονή μέχρι να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η συνεννόηση με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας μάλλον δεν βρίσκετε στην καλύτερη στιγμή της. Παρόλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να διερευνήσετε ποιος από τους δύο σας ευθύνεται περισσότερο. Ενδεχομένως η ευθύνη να είναι και των δύο! Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να ρίξετε το βάρος ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ον. Κοιτάξτε ο-η καθένας-μία σας και τα δικά του-της λάθη. Με αυτήν την λογική κάποιο πρόβλημα που φαίνεται αξεπέραστο θα αρχίσει σιγά-σιγά να μικραίνει και να λύνεται!

Οι χωρισμένοι-ες ενδεχομένως να έχετε αφεθεί στην οδύνη του χωρισμού. Κάτι τέτοιο δεν σας αφήνει περιθώρια ενέργειας για μία επαναπροσέγγιση μεταξύ σας. Είναι ωστόσο ευκαιρία και οι δύο σας να κάνετε μία αναθεώρηση-αξιολόγηση της σχέσης σας. Αργότερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε και τότε θα ξέρετε μέσα σας, αν αυτό πρέπει να γίνει ή αν ήρθε η ώρα να πάτε παρακάτω την ζωή σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδεχομένως να μπείτε σε μία περίεργη εξίσωση  :  Δύο δυστυχίες = Μία ευτυχία! Αυτό σημαίνει ότι τόσο εσείς, όσο και το άτομο που θα γνωρίσετε, θα κρατάτε μέσα σας έναν ψυχικό πόνο από τον παλιό χωρισμό σας. Η γνωριμία σας θα σας ξεσηκώσει αμοιβαία! Αν πιστέψετε πως μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και υποστηρίξετε την εξέλιξη της γνωριμίας κι οι δύο σας, θα αναπτυχθεί σιγά-σιγά μία δυνατή σχέση.

Στην εργασία σας θα υπάρξουν προβλήματα, τα οποία χρειάζονται ψυχραιμία και σωστό χειρισμό. Ίσως να χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που συμβαίνει και παρατηρείτε τις εξελίξεις. Οι απαντήσεις ή ακόμη οι λύσεις θα έρθουν παρακάτω. Μην προτρέχετε για τίποτα. Από χρηματικής πλευράς ενδέχεται να πάρετε καθυστερημένα χρήματα.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας, ώστε να μπείτε σε κάποιον χώρο με κύρος και αξιοπιστία. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και μην ενθουσιάζεστε με τυχόν υποσχέσεις. Εάν είστε συγκεντρωμένοι και κάνετε προσεκτική έρευνα εργασίας, θα πετύχετε να εισέλθετε σε έναν χώρο με σοβαρότητα και με τακτικές αμοιβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Θα βρεθείτε σε μία δυναμική στιγμή της ζωής σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε πολλά από εκείνα που θέλετε. Ένας δυναμικός και ίσως ώριμος άντρας με επαγγελματική πείρα, μπορεί να σας υποστηρίξει και να σας ενδυναμώσει επιπλέον.

Στον δεσμό η στον γάμο σας έρχονται δυναμικές εξελίξεις, που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας, όπως είναι η πρόταση γάμου για τους-τις ανύπαντρους-ες κτλ. Η παρουσία του κυρίου στην εν λόγω  φάση ενδέχεται να είναι αρκετά αποφασιστική. Έτσι πολλά πράγματα θα ταρακουνηθούν και θα ξεσηκωθούν με την καλή έννοια. Η κυρία του δεσμού ή του γάμου μάλλον δεν θα βγει χαμένη, εάν προς ώρας ακολουθήσει τις πρωτοβουλίες του κυρίου!

Αν έχετε χωρίσει κι αναζητάτε την ευκαιρία μίας επανασύνδεσης, αυτή θα έρθει μέσα από την ίδια την ενέργεια της σχέσης σας. Μπορεί να είστε χωρισμένοι-ες, όμως αυτό δεν έχει «αναγνωριστεί» από τον ψυχικό κόσμο και των δύο σας. Είναι σαν να περιμένετε πως κάτι θα αλλάξει κι αυτό ουσιαστικά είναι που θέλετε κι οι δύο σας! Η ευκαιρία θα έρθει και μάλλον θα την ξεκινήσει ο κύριος της σχέσης. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία γυναίκα το πιο πιθανό σε επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να είναι γοητευμένη από τον δυναμισμό και τον επαγγελματισμό σας. Για να την κατακτήσετε διατηρείστε την ισορροπία ανάμεσα στο προφίλ του ισχυρού άντρα και του άντρα με την ρομαντική πλευρά. Μην χαλάτε την εικόνα σας.

Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν άντρα, επίσης το πιο πιθανό σε επαγγελματικό χώρο, στον οποίο θα εκτιμήσετε την αποφασιστικότητα και την εξυπνάδα του. Δείξτε του ωστόσο στην πορεία πως χρειάζεστε να δείτε και την τρυφερή του πλευρά!

Στην εργασία σας θα κινηθείτε δυναμικά. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχετε μεγάλη προτίμηση των υποψήφιων πελατών σας. Αν είστε επιχειρηματίας και εργοδότης, θα έχετε μία επαγγελματική εκτίναξη και μαζί σας κι όσοι εργάζονται κοντά σας. Εάν ασχολείστε με αγροτικές ή κτηνοτροφικές εργασίες, θα έχετε εξαιρετική απόδοση και ανάπτυξη! Τα οικονομικά σας γενικά θα είναι σε ανοδική πορεία.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε χώρο πολύ καλά αμειβόμενο. Αυτό θα είναι ένα κίνητρο για να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε την αντίστοιχη θέση. Με καλή θέληση θα τα πάτε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Το Τέσσερα από τα Πεντάκτινα.

Ο μήνας θα δώσει λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητές σας, οι οποίες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Αν και βαδίζετε με σταθερά βήματα προόδου, δυσκολεύεστε να αφεθείτε χωρίς φόβο στην καλή σας πορεία.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα ξεκινήσει μία περίοδος ηρεμίας και εγγύτητας. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό θα παίξει η βελτίωση της επαγγελματικής ή οικονομικής κατάστασης μέσα στο σπίτι σας. Αφεθείτε να έρθετε πιο κοντά, γεμίζοντας έτσι το κενό του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Είναι λογικό να έχετε ακόμη κάποια ανασφάλεια, αλλά κατά βάση τα οικονομικά θέματα που σας αγχώνανε και δημιουργούσανε επιπλέον φόρτιση στην σχέση σας, μένουν σιγά-σιγά πίσω.

Αν έχετε χωρίσει, όμως η ελπίδα της επανασύνδεσης σας κρατά ακόμη σε συναισθηματική εγρήγορση, τότε ίσως να πρέπει να γνωρίζεται τα εξής  :  Ο ή η πρώην σας περνά παρόμοια φάση με εσάς, ακόμη κι αν θέλει να σας δείχνει το αντίθετο, πως δηλαδή είναι άνετος-η. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να απελευθερωθείτε κι οι δύο σας από την ανασφάλεια της αποτυχίας και ακόμη χειρότερα της απόρριψης. Κατόπιν θα δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και θα έχετε μία καλή ευκαιρία. Οπότε μην νιώθετε ότι χάθηκε το παιχνίδι, επειδή καθυστερεί κάπως η εξέλιξη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνατε καινούργια γνωριμία πιθανόν σε επαγγελματικό χώρο. Ή με αφορμή κάποια επαγγελματικής φύσεως δουλειά σας.  Εκείνο που θα σας κρατήσει πίσω εσάς ή και την-τον άλλη-ον θα είναι η ανασφάλεια ή ο φόβος, εάν θα τα καταφέρετε να υποστηρίξετε την καινούργια γνωριμία. Η αλήθεια είναι πως βασική προϋπόθεση για να πάει καλά θα είναι να είστε διαθέσιμοι-ες!

Στην εργασία σας έρχονται τα καλύτερα! Βασικά πρόκειται να επιλυθούν προβλήματα σχετικά με τις αμοιβές σας, όπως καθυστερήσεις κτλ. Η ροή των χρημάτων θα είναι πλέον απρόσκοπτη. Η δουλειά σας θα κινηθεί σε καλούς ρυθμούς. Θα μπορέστε πάλι να δείτε την επαγγελματική σας εξέλιξη με ελπίδα και ζωντάνια.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα καταφέρετε να εισέλθετε σε έναν  επαγγελματικό χώρο, όπου ενδέχεται να θεωρούσατε απρόσιτο. Παρόλα αυτά θα πετύχετε εκείνο που πριν θεωρούσατε ακατόρθωτο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Η Δύναμη.

Ίσως είναι ένας μήνας στον οποίο θα έρθουν  εξελίξεις που είχατε καιρό να βιώσετε. Εάν είχατε πιστέψει, έστω και για λίγο, πως η επιτυχία σας είχε ξεχάσει, θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν μένει πίσω για πάντα! Όταν το Σύμπαν θέλει να φέρει τα πάνω κάτω με την καλή έννοια!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, έπειτα από δουλειά που κάνατε στην σχέση με το ταίρι σας, σας ακούει και σας προσέχει περισσότερο. Ενδεχομένως να πέρασε μία περίοδο που σας θεωρούσε δεδομένο-η! Κάτι τέτοιο ωστόσο καταφέρατε και το ανατρέψατε. Έτσι η σχέση με τον άνθρωπό σας αρχίζει να έχει αμοιβαιότητα και ξεπερνά σιγά-σιγά τα προβλήματα συνεννόησης. Ταυτόχρονα τονώνετε και η ερωτική σας ζωή.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει μία δυναμική επανασύνδεση με προοπτική σταθερότητας. Αυτό γιατί ο ή η πρώην σας έχει καταλάβει την αξία σας, κι εσείς εκείνου-ης, ακόμη κι αν δείχνει από τον φόβο της απόρριψης το αντίθετο. Σύντομα ωστόσο η μάσκα της… αδιαφορίας θα πέσει και θα εκδηλώσετε αμοιβαία το μεταξύ σας ενδιαφέρον. Στην περίπτωση αυτή τούτο θα είναι ενισχυμένο, καθώς θα έχετε καταλάβει περισσότερο ο-η ένας-μία την αξία της-του άλλης-ου.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γοητεύσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας φλερτάρει έντονα και ξεκάθαρα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε χώρο. Το άτομο αυτό θα έχει καλή θέση και θα σας κολακεύσει το κοινωνικό του προφίλ! Με την λογική του αμοιβαίου εντυπωσιασμού, θα αφεθείτε για να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία, η οποία μπορεί να γίνει σχέση, αρκεί βέβαια από ένα σημείο και μετά να μπείτε στην λογική της δέσμευσης!

Στην δουλειά σας θα έχετε μία σχεδόν απρόβλεπτη εκτίναξη, αν και κατά βάση το αξίζετε! Ενδεχομένως να είχατε χάσει την ελπίδα πως θα έχετε καλύτερη επαγγελματική τύχη, ίσως λόγω  αλλεπάλληλων καθυστερήσεων ή ακόμη και αδικιών! Παρόλα αυτά έρχεται η στιγμή σας και καλό θα είναι να είστε γεμάτοι από ζωντάνια και αισιοδοξία για να την απογειώσετε. Τα χρήματα θα έρχονται πλέον σε εσάς απρόσκοπτα.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα πετύχετε την καλύτερη δυνατή για την παρούσα φάση. Οι γνώσεις, το ή τα πτυχία σας, η προϋπηρεσία σας και οι όποιες σας δεξιότητες, θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν, ή έστω ορισμένα από αυτά. Ταυτόχρονα με την επαγγελματική σας αποκατάσταση θα δικαιωθείτε για την πιθανή καθυστέρηση που περάσατε μέχρι να βρείτε κάτι καλό. Τα οικονομικά σας θα πάρουν σταθερή ανοδική πορεία!

ΙΧΘΥΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Θα ακούσετε ευχάριστα νέα, τα οποία θα ακολουθήσουν όμορφα γεγονότα. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας θα είναι φιλικές και υποστηρικτικές.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έχετε καλές εξελίξεις στα πράγματα για τα οποία προσπαθήσατε μαζί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό θα τονώσει το ηθικό και των δύο σας και θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Οι ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για γάμο, ακόμη κι αν αυτό γίνει σε πρωταρχικό επίπεδο, χωρίς άμεσο πλάνο. Γενικότερα ανοίγει μία περίοδος αισιοδοξίας και δημιουργικότητας.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε ξανά με τον ή την πρώην σας, αυτό θα γίνει χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα. Κατά βάση προβλέπεται να δέχεστε μία κίνηση επικοινωνίας από το πρώην ταίρι σας με σκοπό την επανασύνδεση. Η καλή πρόθεση του ή της πρώην σας και τα συναισθήματά που νιώθει για εσάς θα είναι η κατευθυντήριος δύναμη για μία τέτοια προσέγγιση. Αν θέλετε πραγματικά να είστε και πάλι μαζί, δεν έχετε παρά να ανταποκριθείτε θετικά. Καλό θα είναι να γίνουν κάποιες στοιχειώδεις αλλαγές, ώστε η σχέση σας να βγει ωφελημένη από την περιπέτεια του χωρισμού.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πολύ πιθανόν να κάνετε νέα γνωριμία με κατά τι μικρότερή σας γυναίκα ή μικρότερό σας άντρα αντίστοιχα. Εναλλακτικά με άτομο με το οποίο θα έχετε διαφορά ηλικίας. Αυτή η γνωριμία μάλλον θα γίνει σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος, όπου θα συχνάζετε και οι δύο. Θα υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και αμοιβαία συναισθήματα, όμως ενδέχεται να σας απασχολεί η σκέψη της μελλοντικής εξέλιξης, εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που προαναφέρθηκε.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι αλληλέγγυες και υποστηρικτικές. Αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην απόδοση της ίδιας της δουλειάς. Αν κάνετε κάποια πνευματική εργασία, όπως καθηγητής, επιστήμονας κτλ. , θα έχετε μία εξαιρετική επαγγελματική εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει και για τους καλλιτέχνες, τους ανθρώπους στον χώρο της θρησκείας κτλ. Από χρηματικής πλευράς θα είστε καλυμμένοι απόλυτα και θα πληρώνεστε τακτικά.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα έχετε την υποστήριξη ενός πνευματικού ή ιδιαίτερα μορφωμένου ανθρώπου. Θα μπορέσει να σας βοηθήσει να εισέλθετε σε έναν  επαγγελματικό χώρο για τον οποία θα έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες ή την απαιτούμενη προϋπηρεσία.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!