Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020


 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων.

Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του δύο (2). Αυτό γιατί είναι ο 7ος μήνας κι όταν ο αριθμός του (7) προστεθεί στον αριθμό του έτους (4) [2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4], δίνει το άθροισμα 11 : 7 + 4 = 11. Στην αριθμολογία σχεδόν πάντα απλοποιούμε τους αριθμούς σε μονοψήφιους : 11 = 1 + 1 = 2. Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ τον αριθμό 2 κατέχει η κάρτα της Ιέρειας. Αυτό σημαίνει ότι ο μήνας θα έχει τα χαρακτηριστικά της. Τα οποία είναι : Μυστικότητα και μυστικές σχέσεις, η δύναμη της διαίσθησης έναντι της δύναμης της λογικής, κρυφά κίνητρα, διπροσωπία, μυστικά που φανερώνονται ή όχι, κρυφοί δεσμοί που φανερώνονται ή όχι, μόρφωση, γνώση, διαδικασίες με επίσημα έγγραφα, εξετάσεις, απόκτηση πτυχίου ή διπλώματος, γυναίκα με μυστικά, άντρας με διπλωματία, ταλέντα κτλ.

Άλλη μία κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα έχει επίσης την αριθμολογική αξία του 2. Η κάρτα της Δύναμης. Είναι η 11η κάρτα, οπότε 11 = 1 + 1 = 2. Θα δώσει κι αυτή τα χαρακτηριστικά της στον μήνα, τα οποία είναι : Ξεπέρασμα προβλημάτων, ανάρρωση, δύναμη της θέλησης, έντονο sex, γυναικεία ισχύ ή γυναίκα με αντρικά στοιχεία, ψυχική δύναμη, δημιουργικότητα.

Μία τρίτη κάρτα έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα των μεγάλων Αρκάνα, που έχουν την αριθμολογική αξία του 2. Τούτη είναι η κάρτα της Κρίσης. Έχει τον αριθμό 20, οπότε : 20 = 2 + 0 = 2. Τα χαρακτηριστικά που θα δώσει στον μήνα είναι : Καρμικές ανταμοιβές ή χρεώσεις, ξαφνικές ή μη αλλαγές, αποκαλύψεις, επανασυνδέσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, τέλος και αρχή, καινούργια και θετικά πράγματα, αγάπη για την ζωή, αντικατάσταση της λύπης με χαρά.

Συμπέρασμα : Είμαστε η Ιέρεια, οι γυναίκες και οι άντρες, με τις ψυχικές της ιδιότητες κι όχι με την διάκριση του φύλου της. Αναζητούμε το νόημα της ύπαρξής μας και ψάχνουμε σε βιβλία, σε θεωρίες και σε φιλοσοφικές τάσεις να πιαστούμε από κάπου. Φοβόμαστε να πούμε ότι ψάχνουμε, γι αυτό πολλές φορές κρατάμε μυστικά και λέμε ψέματα.

Η βεβαιότητά μας δεν είναι παρά μία ψευδαίσθηση που πολύ εύκολα εξαϋλώνεται. Όμως έρχονται τώρα κάποιες καλές και δυνατές στιγμές που μας κάνουν να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στην καλή μας τύχη αληθινά. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να κοιτάξουμε μπροστά κι όχι να ξοδέψουμε αυτήν την δύναμη στην εκτόνωση των απωθημένων μας, κάνοντας τους άλλους να πονάνε.

Έρχονται αλλαγές που κάποιους θα μας επηρεάσουν πιο λίγο και κάποιους άλλους πιο πολύ. Αναλόγως του τι χρειαζόμαστε. Κοντά μας θα βρεθεί ένα άτομο με το οποίο θα έχουμε καρμικούς δεσμούς. Θα «θελήσει» να μας πάρει από την «μοναχικότητα» της Ιέρειας και να μας οδηγήσει στην κοινωνικότητα της Αυτοκράτειρας, που θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα. Παρακάτω θα δούμε εάν θα καταφέρει ή όχι το σκοπό του, αναλόγως του ζωδίου που ανήκουμε!

                        ΚΡΙΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Ένας μαχητικός μήνας θα είναι για το ζώδιό σας αυτός ο Ιούλιος. Εκείνο που θα πρέπει να διακρίνετε, είναι σε πιο πεδίο θα δώσετε την μάχη σας. Στο εσωτερικό; Μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό; Ή στο εξωτερικό; Δηλαδή στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους; Και κατά πόσο θα είστε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό και δεν παραβαίνετε τους συμπαντικούς νόμους; Γνωρίζοντας ότι οι νόμοι αυτοί μπορούν να αθετηθούν όχι μόνο απέναντι στους άλλους, αλλά κι απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό;

Βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο; Θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας ενέχει καρμικές δυνάμεις, ακόμη κι αν μέχρι τώρα δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ! Θα σας δοθεί η ακριβής πληροφορία από το Σύμπαν για να το βάλετε στον νου σας. Αν, ωστόσο, αναρωτιέστε γιατί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμβεί στο τώρα σας, η απάντηση είναι, επειδή ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από τις ψευδαισθήσεις σας. Ο «παραμυθένιος» κόσμος σας θα καταρρεύσει και θα δείτε την πραγματικότητα όπως είναι. Αυτό που σας τρόμαζε τόσον καιρό, η πραγματικότητα, τώρα θα σταθεί «απειλητικό» μπροστά σας! Και ακριβώς μόλις την δείτε, μόλις την αναγνωρίσετε, θα νιώσετε απελευθερωμένοι-ες. Δεν θα χρειάζεται πλέον να αποδείξετε στον εαυτό σας ή στους άλλους ότι ο δεσμός ή ο γάμος σας είναι τέλειος, ότι εσείς ή το ταίρι σας είστε τέλειοι. Θα συμφιλιωθείτε με την αληθινή διάσταση των πραγμάτων και θα «διορθώσετε» το κάρμα σας. Όχι όμως μέσα από την αγάπη για τον-την άλλον-η, κάτι που θα ήταν βολικό, αλλά μέσα από την αγάπη σας για την ίδια την ζωή που ζείτε μαζί με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας και εκείνου-ης με εσάς.

Εάν όμως ο μήνας, σας βρίσκει χωρισμένους-ες, χωρίς να είναι αυτή η επιθυμία σας, προβλέπεται μάλλον από τον κύριο της σχέσης να κάνει την πρώτη κίνηση επαναπροσέγγισης. Η απομάκρυνση, σας έκανε και τους δύο να σκεφτείτε και να νιώσετε πράγματα. Ο καθένας σας έδωσε τον προσωπικό του αγώνα για να νικήσει τον πόνο του χωρισμού. Τώρα, ωστόσο, προβλέπεται μία εντυπωσιακή τελική μάχη για να διεκδικήσετε ο ένας τον άλλον. Ακόμη κι αν αυτό ακούγετε παράδοξο, τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η, θέλετε να ξανασμίξετε μετά από έναν βαθμό δυσκολίας! Προβλέπεται να επανασυνδέεστε, έχοντας πλέον απαντήσεις για το νόημα και την σημασία του να είστε μαζί!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, μάλλον δεν θα έχετε τόπο να… κρυφτείτε από την δύναμη του καρμικού σας πεπρωμένου! Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα θα σας πλησιάσει ή θα πλησιάσετε μεταξύ σας, με δυνατή καρμική αποστολή! Εδώ η διευκρίνιση μίας λεπτομέρειας ίσως είναι σημαντική. Ποιος θα έχει την αποστολή; Εσείς; Εκείνος-η; Ή και η δύο; Αν την έχετε και οι δύο, θα ζήσετε μία υπέροχη σχέση. Αν την έχετε εσείς, λίγο πιο τυχερός-η θα είναι ο-η άλλος-η. Αν την έχει αυτός-η, τότε θα είστε πιο τυχεροί εσείς. Θα το διαπιστώσετε στην πορεία. Στην γλώσσα της μεταφυσικής η λέξη αποστολή είναι κάτι πολύ καλό. Όποιος την έχει, δίνει με χαρά. Εκτιμήστε το και γίνετε αμοιβαία δοτικοί.

Αν εργάζεστε, η δουλειά σας θα σας «ζητήσει» να συμμετέχετε σε αλλαγές. Ότι αλλάζει τώρα είναι καθοριστικό και θα πράξετε σοφά να βάλετε κι εσείς την ενέργειά σας. Πρακτικά ή μεταφορικά, η εργασία σας θα μοιάζει με χώρο… μετακόμισης. «Ανασκουμπωθείτε» λοιπόν και συμμετέχετε σε αυτό, ώστε να δεθείτε με τον χώρο σας με τις δυνάμεις του πεπρωμένου! Εφόσον πραγματικά θέλετε να ανήκετε εκεί! Οι αλλαγές θα φέρουν εσωτερικές αλλαγές στον καθένα και βελτίωση των συνθηκών. Τα χρήματα θα ρέουν στην εργασία, ενώ εκείνα που σας αντιστοιχούν θα καταλήγουν στο πορτοφόλι σας. Ίσως το σημαντικότερο αυτόν τον μήνα είναι ότι θα νιώσετε περισσότερο από ποτέ πως ανήκετε σε αυτήν την δουλειά!

Εάν δεν εργάζεστε και ψάχνετε για μα καινούρια εργασία, αφού βρίσκεστε σε μήνα καρμικών δυνάμεων, θα βρείτε την πιο κατάλληλη δουλειά για την αποπληρωμή του καρμικού χρέους σας. Στην γλώσσα της μεταφυσικής τούτο σημαίνει τύχη! Βοηθητικά θα πούμε ότι θα πράξετε σοφά, εάν προσαρμοστείτε σε αυτήν την δουλειά και την αποδεχτείτε συνειδητά. Ευνοούνται, παρόλα αυτά, οι ένστολες εργασίες, οι εργασίες με κώδικα ντυσίματος, κι εκείνες που έχουν να κάνουν με διάφορες αποστολές, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, πχ, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, αλλά και ταχυδρόμοι, couriers κτλ. Τα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα θα αρχίσουν να παίρνουν σταθερά τον δρόμο της ανόδου!

                           ΤΑΥΡΟΣ : Το Τέσσερα από τα Κύπελλα.

Εισέρχεστε σε έναν ερωτικό μήνα για το ζώδιό σας. Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι αυτονόητο. Πολλούς ο έρωτας θα σας βρει σε «απαγορευμένα χωράφια», και η χαρά που θα δώσει στην ψυχή σας, ίσως αργότερα να γίνει πόνος. Χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, προς τα πού θα στρέψετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Επίσης να κοιτάξετε τι συμβαίνει μέσα σας : είστε πράγματι ερωτευμένοι-ες με ένα πρόσωπο; Ή ο έρωτας στο τώρα σας, σημαίνει διέξοδο από την ρουτίνα που σας κούρασε;

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει η τάση να έρθετε πιο κοντά. Σκεφτείτε πρώτα, εάν έχουν λυθεί μεταξύ σας κάποιες παρεξηγήσεις. Αν όχι, τότε η προσπάθεια να πλησιάσετε, χωρίς να έχετε συζητήσει προηγουμένως, θα σας υποβάλει στο παίξιμο των ρόλων : οι καλοί σύντροφοι. Στην μεταφυσική η έννοια του ρόλου δεν είναι ευνοϊκή και συνήθως είναι συνώνυμο της δυστυχίας. Καλύτερα να τολμήσετε να μιλήσετε με ηρεμία, ή ακόμη και να μείνετε σε απόσταση, παρά να κάνετε κάτι ψευδές. Αργότερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε κοντά με τον αυθεντικό τόπο. Είναι, ενδεχομένως, προτιμότερο να χωρίσετε προσωρινά, παρά να είστε μαζί χωρίς αυτό να πηγάζει από την καρδιά σας. Γιατί αργότερα η απογοήτευσή σας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, εφόσον πίσω από την μάσκα της οικειότητάς σας, θα είστε δύο «ξένοι».

Όμως, για τους-τις χωρισμένους-ες, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά! Η ίδια η απομάκρυνση, έκανε την δουλειά της! α) Όσοι-ες τα ξαναβρείτε, θα είστε πλέον συνειδητοποιημένοι-ες στην απόφασή σας να μπείτε σε επανασύνδεση. Δεν θα είναι λάθος, παρόλα αυτά, να συζητήσετε ορισμένα βασικά πράγματα, που θα ξελαφρώσουν ακόμη περισσότερο την  ψυχή σας, από το βάρος των αμφιβολιών. β) Όσοι-ες παραμείνετε σταθεροί-ες στην απόφασή σας να χωρίσετε, θα είστε επίσης συνειδητοποιημένοι-ες σ’ αυτό. Ενδεχομένως να βοηθήσει στην κατανόηση μία τέτοιας απόφασης, αν πούμε, ότι ο λόγος δεν θα είναι η απουσία αγάπης. Ίσως να μην σας δίνει πλέον κίνητρα αυτή η σχέση, κάτι που μάλλον είναι αμοιβαίο. Όταν αργότερα γνωρίσετε άλλον-η σύντροφο, καλό θα είναι να κάνετε μία επιλογή με άτομο που… δεν ταιριάζετε πολύ! Αυτό για να υπάρχει το στοιχείο της πρόκλησης, που θα σας κρατά σε εγρήγορση. Πιθανόν να χρειάζεστε κάτι τέτοιο.

Οι ελεύθεροι και μαζί οι ελεύθερες προβλέπεται να κάνετε σχέση. Ο μήνας είναι ερωτικός και σας δίνει μία μοναδική ευκαιρία. Ως εδώ τα πράγματα είναι απλά. Ας πούμε όμως και τα… περίπλοκα. η γυναίκα ή ο άντρας αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα κάνετε σχέση, μάλλον δεν θα είναι ένα άγνωστο πρόσωπο. Θα πρόκειται για άτομο που γνωρίζετε, και φευγαλέα το είχατε σκεφτεί ερωτικά κι εκείνο εσάς. Ενδεχομένως παλιότερα να το είχατε απορρίψει, ή εκείνο εσάς. Σε πιο έντονη αντίθεση, μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί και να μην μιλούσατε μεταξύ σας, ή να αποφεύγατε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, το ερωτικό σενάριο ίντριγκας, που πλέκει το πεπρωμένο σας, θα σας φέρει κοντά. Μετά το πρώτο σοκ, θα σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε σχέση!

Αν εργάζεστε, η κατάσταση στην δουλειά σας θα είναι σταθερή. Προβλέπονται ανοίγματα που θα συνοδεύονται από μία ασφαλή και επικερδή δραστηριότητα. Ενδεχομένως αυτή η «αβάσταχτη» ηρεμία να σας κάνει νωθρούς. Προσέξτε την διάθεσή σας και εκτιμήστε αυτό που έχετε. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Με τούτην τη λογική θα ανέβει το ηθικό σας. Αν θέλετε να παρατήσετε την εργασία σας, που όπως είπαμε θα πάει καλά, για κάτι πιο συναρπαστικό, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε για τώρα. Δεν θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα σε μία τολμηρή αλλαγή και ενδεχομένως να το μετανιώσετε. Κάντε υπομονή και αφήστε τον χρόνο να σας δώσει τις απαντήσεις. Έτσι κι αλλιώς από οικονομικής πλευράς θα δείτε μία αισθητή άνοδο.

Όσοι κι όσες δεν εργάζεστε, αλλά αναζητάτε την επόμενη εργασία σας, προς το παρόν προβλέπεται να βρείτε κάτι εύκολα και εύκολο! Ταυτόχρονα θα σας προσφέρει ιδανικές αμοιβές! Τούτη η συγκυρία θα σας εντυπωσιάσει, αλλά σύντομα θα νιώσετε πολύ τυχεροί, σε σημείο που δεν θα θέλατε την τόση επαγγελματική τύχη! Είναι λογικό, μιας και οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να εκτιμούμε τα δύσκολα και να «περιφρονούμε» τα εύκολα! Για να μην χαθείτε σε υπαρξιακές αναζητήσεις με έντονη την τάση να δημιουργείτε ψευτοπροβλήματα, δείτε αυτήν την συγκυρία ως μία ευκαιρία για εσάς. Εννοώντας, να παρατηρήσετε τον εαυτό σας πώς σκέφτεται και νιώθει, όταν είναι τυχερός;! Πολλά θα ανακαλύψετε από αυτήν την «έρευνα»! Ως προς το περιβάλλον σας, καλό θα είναι να κρύβετε την τύχη σας, γιατί οι άλλοι ενδέχεται να σας φθονήσουν. Κρατήστε μυστικό το πόσο ωραία είναι η νέα δουλειά σας.

                                             ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο Ιεροφάντης.

Έφτασε για σας η ώρα της κοινωνικής καταξίωσης. Τουλάχιστον για όσους υπήρξατε ελαφρώς αδικημένοι ως προς αυτό το θέμα. Κάποιοι ίσως να είχατε παρεξηγηθεί για τις προθέσεις σας. Μάλλον τελικά δικαιώνεστε, με τους άλλους να αντιλαμβάνονται πως βιάστηκαν να σας κατακρίνουν. Ταυτόχρονα θα πρέπει κι εσείς να κάνετε την αυτοκριτική σας, αν θέλετε να μείνετε σταθερά στον «ίσιο» δρόμο, και να αποφύγετε τις μεταπτώσεις από το σωστό στο λάθος και αντίστροφα.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες αναρωτιέστε αν περνάτε μία ουσιαστική ή επιφανειακή φάση με το ταίρι σας. Η συμπεριφορά της ή του συζύγου ή συντρόφου, σας προβληματίζει, χωρίς, ωστόσο, να σας δίνει τις απαντήσεις που θέλετε. Πιθανόν να βρεθείτε σε μία σύγχυση για το αν ο δεσμός ή ο γάμος σας περνάει μια ήρεμη φάση ή βρίσκεται σε στιγμή πριν την μεγάλη «έκρηξη». Δοκιμάστε να τσαλακωθείτε προκαλώντας την ανάλογη συζήτηση. Εάν το ταίρι σας, έχει μαζεμένα πράγματα μέσα του, θα ανταποκριθεί αμέσως και θα ξεκινήσετε επιτέλους να μιλάτε επί της ουσίας. Αν δεν έχει απωθημένα, πιθανόν να δείξει απροθυμία για μία συζήτηση βάθους. Στην περίπτωση αυτή κάντε κάτι ώστε να ζωηρέψει η σχέση σας. Αυτό θα πετύχει ακόμα περισσότερο αν η προσπάθεια γίνει κι από τους δύο σας. Δοκιμάστε να «σπάσετε» ο καθένας σας το «καλούπι» που έφτιαξε για τον εαυτό του και εμποδίζει την ελεύθερη επικοινωνία σας. Θα καταφέρετε έτσι να ανεβάσετε τον παλμό της σχέσης σας.

Οι χωρισμένοι-ες που σας πονά ο χωρισμός, είναι πιθανόν να έχετε καταφύγει σε «σοφούς» ανθρώπους ή σε «ειδικά» βιβλία, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το νόημα της ζωή σας, μετά το «τέλος» της σχέσης σας. Αν όντος σας ενδιαφέρει η απελευθέρωσή από τον ή την πρώην σας, τότε είστε σε καλό δρόμο! Εάν όμως βαθιά θέλετε να επανασυνδεθείτε, αρχίστε να σκέφτεστε… κουτά! Ο ή η πρώην σας θα σας αναζητήσει και τότε μάλλον δεν θα θέλει να δει μπροστά του-της μία ή έναν γκουρού! Αλλά μία γυναίκα ή έναν άντρα που θα τον-την συναρπάσει και θα τον-την ξεσηκώσει. Τούτο που χρειάζεστε είναι η χαρά της σχέσης, κι αυτή μόνο μέσα από την μεταξύ σας εμπιστοσύνη μπορεί να έρθει. Επομένως ή θα φανείτε σοφοί-ες και θα μείνετε μόνοι-ες, που κατά τ’ άλλα είναι μία σεβαστή επιλογή. Ή θα «κρύψετε» καλά την σοφία σας και θα φανείτε αφελείς για να περνάτε όμορφα με το ταίρι σας! Θα έχετε λίγο καιρό να το σκεφτείτε μέχρι να σας προσεγγίσει.

Ορισμένοι-ες είστε ελεύθεροι-ες, κι έτσι θα παραμείνετε γι αυτόν τον μήνα, εκτός μόνο εάν μπείτε σε γνωριμία με τον άνθρωπο που δεν θα θέλατε ποτέ να κάνετε σχέση μαζί του! Εδώ δεν αναφερόμαστε στην ερωτική σας χημεία, αλλά σε όλα τα άλλα στοιχεία. Αυτός ή αυτή ενδέχεται να είναι ένα δογματικό άτομο. Μπορεί να ακολουθεί μία φιλοσοφία ζωής με προσήλωση, όπως πχ. μία πολιτική στάση κτλ. Να έχει παγιωμένες απόψεις γενικότερα για τις σχέσεις των δύο φύλων και να αρνείται να δεχτεί κάτι πέραν από αυτές. Ενδεχομένως να ασκεί ένα επάγγελμα που θα «χρωματίζει» και την προσωπικότητά του-της, όπως διευθυντής-ρια κτλ. Ακόμη, να έχει στενούς δεσμούς με την οικογένεια ή την παρέα του και να απαιτεί αυτό να γίνει αποδεκτό και σεβαστό στην μελλοντική σας σχέση. Να έχει κάθετες αντιρρήσεις για πράγματα που προτιμάτε στην ζωή σας και να τα δέχεται με μισή καρδιά, ή να θέλει να σας τα αλλάξει. Η γνωριμία σας θα θυμίζει το παραμύθι «Η πεντάμορφη και το τέρας». ή εναλλακτικά : « Ο-η πεντάμορφος-η και το τέρας»! Αν σας αρέσουν λοιπόν τα δύσκολα και οι προκλήσεις, δοκιμάστε να τον-την μεταμορφώσετε σε πρίγκιπα ή πριγκίπισσα!

Στην εργασία σας, ωστόσο, η μεταμόρφωση είναι βέβαιη! Αφού προβλέπεται η έλευση ενός ατόμου σε ανώτερη θέση, που θα φέρει ένα σημαντικό πακέτο θετικών αλλαγών. Αυτές θα αφορούν τόσο στο κομμάτι της τάξης, όσο και σε εκείνο των δίκαιων αμοιβών. Η εργασία σας αναζωογονείται και μαζί η ψυχολογία και τα οικονομικά σας. Γενικότερα τα οικονομικά σας ενδέχεται να ανέβουν και μέσω της ενδυνάμωσης από δικό σας άνθρωπο με δυνατότητες. Ο χώρος σας θα προβληθεί και θα επεκτείνει την καλή του φήμη. Αν δεν την είχε, θα την αποκτήσει τώρα. Τούτο σημαίνει περισσότερη κίνηση και την προτίμηση των πελατών. Αν εσείς οι ίδιοι-ες είστε υποψήφιοι-ες για μία ανώτερη θέση μαζί με τα αντίστοιχα οικονομικά δεδομένα, θα την κατακτήσετε.

Στην περίπτωση που δεν εργάζεστε, αλλά ψάχνετε να βρείτε νέα εργασία, προβλέπεται η σημαντική βοήθεια ατόμου με δύναμη και κύρος. Εναλλακτικά, θα λάβετε χρηματική ενίσχυση ή θέση εργασίας από μεγάλη κρατική πόρτα. Επίσης, αναλόγως των σπουδών ή των προσόντων σας, μπορείτε να εισέλθετε στους χώρους της επιστήμης, της τέχνης ή της θρησκείας. Ή αν βρίσκεστε ήδη, να κάνετε ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης μέσα σε έναν από αυτούς τους χώρους. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν και θα είναι ασφαλή. Παραμείνετε αυθεντικοί για να εξακολουθείτε να δέχεστε την εύνοια του Σύμπαντος.

                          ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Θα ξεκαθαρίσετε λογαριασμούς αυτόν τον μήνα. Ίσως να έρθετε σε ρήξη με άτομα από το περιβάλλον σας, που μέχρι τώρα κρατούσαν μία αμφιλεγόμενη στάση απέναντί σας. Οι μάσκες πέφτουν και καλείστε να ανταποκριθείτε στις αποκαλύψεις που γίνονται. Μία γυναίκα που κοιτάει αποκλειστικά το συμφέρον της θα βρεθεί απέναντί σας. Παρότι αυτές οι εξελίξεις δεν φαίνονται ευνοϊκές, στην ουσία είναι. Ο λόγος, επειδή σας απελευθερώνουν από τις ψευδαισθήσεις που είχατε για ορισμένους ανθρώπους. Ξεκαθαρίζετε μέσα σας ποιους αξίζει να εμπιστεύεστε και ποιούς όχι. Αν και αυτή η διαπίστωση θα σας πληγώσει, θα σας βοηθήσει ταυτόχρονα να επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα προβληθούν κάποιες ανάγκες, οι οποίες θα έχουν οικονομική βάση. Ίσως να διαφωνήσετε για μία αγορά ή για τα καθημερινά σας έξοδα. Εάν αυτό πάρει διαστάσεις, μπορεί να έρθετε σε ασυνεννοησία. Προσέξτε μήπως τούτες οι αντιπαραθέσεις υποκινούνται από τρίτο πρόσωπο που «δασκαλεύει» τον έναν από τους δύο σας ή και τους δύο. Το πρόσωπο αυτό πιθανόν να είναι μία συγγενική γυναίκα ή μια κοντινή γνωστή. Για να βγείτε ωφελημένοι-ες από αυτό το πλαίσιο, συζητήστε μεταξύ σας, χωρίς κρυμμένες σκέψεις. Έτσι θα ανακτήσετε την ειλικρίνεια στην σχέση σας. Σε γενικές γραμμές προβλέπεται η αγορά κάποιου πράγματος που έχει αξία. Αν ο ένας από τους δύο το θεωρεί σπατάλη, μπορεί να βάλει έναν όρο. Έτσι θα ακουστούν και οι δύο απόψεις. Για τα δεσμευμένα ζευγάρια η «διαφωνία» μπορεί να αφορά στην απόφαση και οργάνωση του γάμου σας.

Οι χωρισμένοι-ες, ακόμη κι αν θέλετε με την καρδιά σας να επιστρέψετε στην σχέση σας, ίσως να εμποδίζεστε από τις σκέψεις που κάνετε. Σημαντικό ρόλο για να δώσετε μία νέα ευκαιρία, θα παίξει το πρακτικό κομμάτι. Είναι πιθανόν να έχει προηγηθεί μία περίοδος, όπου ο ένας κατέκρινε τον άλλον για την διαχείριση των οικονομικών του. Αν ζούσατε μαζί, ενδεχομένως και των κοινών οικονομικών. Κανονικά αυτές οι διαφορετικές οπτικές γωνίες θα έπρεπε να είναι εποικοδομητικές και να εξασφαλίζουν την ισορροπία ανάμεσα στην τσιγγουνιά και την σπατάλη. Προφανώς όμως αυτό δεν επιτεύχθηκε. Παρόλα αυτά τα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα, καθώς και η διαχείρισή τους, είναι μία μορφή δύναμης και ενέργειας. Εάν αυτά διαχειρίζονται τελείως διαφορετικά από τους δύο σας και δεν «συναντιούνται» κάπου, ενδεχομένως να γίνουν ένα σοβαρό εμπόδιο για ένα κοινό μέλλον. Επειδή η ευκαιρία θα σας δοθεί, φροντίστε να προσανατολιστείτε προς μία… οικονομική συμφωνία, εάν θέλετε να μοιραστείτε μαζί και με ηρεμία την ζωή σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες τούτον το μήνα θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει καλά οικονομικά. Ή έστω που θα προσπαθεί φιλότιμα για την βελτίωσή τους. Αν είστε αδιάφοροι-ες για κάτι τέτοιο, ή αν σας ενδιαφέρει η ανέμελη ζωή, χωρίς στρες και πολλές έννοιες, ίσως θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε. Είναι πιθανόν να διαπιστώσετε ότι το πρόσωπο που μπήκε στην ζωή σας, μιλάει συχνά για χρήματα και αφιερώνει αρκετό χρόνο για την απόκτησή τους. Για να πάει λοιπόν καλά αυτή η γνωριμία, θα πρέπει να δεχτείτε ως ένα σημείο αυτήν την συνθήκη. Διαφορετικά θα υπάρξει επικοινωνιακό αδιέξοδο. Έτσι, εκείνο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα, είναι να κερδίστε το ενδιαφέρον του-της άλλου-ης προς το πρόσωπό σας, ταυτόχρονα με το ενδιαφέρον του-της για την εργασία και τα χρήματα. Θα ήταν λάθος να προσπαθήσετε να τον-την αλλάξετε και να τον-την  πείσετε ότι περισσότερη σημασία έχει η αγάπη παρά ή καριέρα και τα λεφτά. Πιθανόν έτσι να σας θεωρήσει «απειλή» για τις πεποιθήσεις του-της και να φύγει.

Ήδη από τα παραπάνω θα έχετε καταλάβει πως ότι έχει σχέση με την εργασία σας ή τα οικονομικά σας, θα είναι εξαιρετικά ευνοημένο! Είστε σωστά «κουρδισμένοι» πάνω στην δουλειά σας. Σας εκτιμούν. Οι αμοιβές σας δεν πέφτουν ούτε ένα λεπτό του ευρώ κάτω από τις προσδοκίες σας. Αν συντονίζεται κάποια ομάδα, τούτη θα «πετάει». Εάν ασχολείστε με το εμπόριο ή τα χρηματοοικονομικά, θα είστε συγκλονιστικοί στην δουλειά και τα κέρδη σας. Μέσα σε όλο αυτό το… χρυσό πλαίσιο, ενδέχεται να τραβήξετε πάνω σας τον φθόνο, γι αυτό μην λέτε πολλά για τις επιτυχίες σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως θέλετε να βρείτε μία καλή δουλειά, θα σας δοθεί η ευκαιρία. Ίσως το καλό στοιχείο αυτής της δουλειάς να είναι το οικονομικό παρά το συναισθηματικό. Ωστόσο η χαρά και η προσδοκία των καλών αμοιβών, δεν αποκλείεται να υπερκαλύψουν την επιλογή του αντικειμένου. Εξάλλου προβλέπεται να εισέλθετε σε μία δυνατή ομάδα που θα σας υποστηρίξει. Τούτο, ωστόσο, δεν είναι κανόνας. Κάποιοι θα κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα μόνοι σας, αν εκεί προσανατολίζεστε. Αφήστε τις όποιες αντιστάσεις σας στην άκρη και μπείτε με θέληση στον καινούριο σας χώρο. Απολαύστε το και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει, εάν θα παραμείνετε εκεί, ή αν αργότερα θα κάνετε άλλη επιλογή, πιο συντονισμένη με τις επαγγελματικές σας ανησυχίες.

                                        ΛΕΩΝ : Το Επτά από τα Ξίφη.

Νέα πράγματα μπαίνουν στην ζωή σας αυτόν το μήνα. Για κάποιους γίνεται ένα καινούριο ξεκίνημα, που ίσως να ήταν προγραμματισμένο από πριν. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αποφασιστικότητα ή την αναποφασιστικότητά σας. Μπορείτε, ωστόσο, να ανακόψετε την εξέλιξη των καταστάσεων, εάν την τελευταία στιγμή κάνετε ένα βήμα πίσω. Το Σύμπαν σας τοποθετεί στην αφετηρία, αλλά η απόφαση για μία νέα αρχή θα είναι δική σας. Εσείς θα προκαθορίσετε το πεπρωμένο σας.

Το πεπρωμένο του δεσμού ή του γάμου σας, φαίνεται σταθερό, αλλά ενδεχομένως να χρειάζεται ένα «βότσαλο» που θα ταράξει τα νερά της «λίμνης». Η εμμονή σας στην τάξη και την ασφάλεια είναι κάτι που αξίζει έπαινο, παρόλα αυτά υπάρχει μία αβάσταχτη προβλεπτικότητα στην καθημερινότητά σας. Εάν οι αλλαγές σας φοβίζουν, η σταθερότητα-μονοτονία ενδέχεται να εγκυμονεί μεγαλύτερο «κίνδυνο». Με την έννοια ότι «κινδυνεύετε» από έναν σοβαρό εχθρό των σχέσεων, την ανία! Βρείτε τον τρόπο να κάνετε μαζί κάτι καινούριο, ή οργανώστε το πρόγραμμά σας με άλλη σειρά από ότι συνήθως. Η ευκαιρία για ανανέωση θα σας έρθει ούτως ή άλλως, ωστόσο εσείς δεν θα ωφεληθείτε, εάν της γυρίσετε την πλάτη. Σε αρκετούς οι αλλαγές θα είναι καθοριστικές, εννοώντας ότι θα πιάσουν ευρύτερο φάσμα από την σχέση μεταξύ σας, όπως αλλαγές κατοικίας, αυτοκινήτου, ωραρίου εργασίας κτλ. Τα δεσμευμένα ζευγάρια θα στραφείτε στην προοπτική ενός γάμου.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, είναι προφανές ότι θα έχετε μία ολοκαίνουργια ευκαιρία επανασύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί μία πραγματικά νέα ευκαιρία στην σχέση σας. Φροντίστε να το πιστέψετε και να μπείτε και με τα δύο πόδια και όχι με το ένα. Ωστόσο, αν δεν το πιστέψετε αρκετά, «κινδυνεύετε» να καταλήξετε σε «ναυάγιο» της προσπάθειάς σας, με τον αντίστοιχο συναισθηματικό πόνο. Μην θωρείτε τα πάντα αυτονόητα. Δεχτείτε αμοιβαία ότι κάνετε λάθη, αλλά ταυτόχρονα ασχοληθείτε με αυτά με υπομονή και ανεκτικότητα, έως ενός υγιούς σημείου. Εάν με την παραμικρή απογοήτευση θέλετε να φεύγετε, τούτο δεν θα είναι εγγύηση για το κοινό σας μέλλον. Τότε καλύτερα να προχωρήσετε την ζωή σας, βρίσκοντας αργότερα έναν-μία άλλον-η σύντροφο, που θα σας εμπνέει να ασχολείστε όχι μόνο με τα καλά αλλά και με τα προβλήματα της σχέσης.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες, θα σταθείτε ένα βήμα πριν την προσχώρησή σας σε μία νέα και καλή σχέση. Το αν θα κάνετε ή όχι αυτό το βήμα, θα εξαρτηθεί από τις σκέψεις κι από τις επιθυμίες σας. Δηλαδή, εάν η λογική, σας λέει ότι δεν είστε έτοιμοι-ες να κάνετε σοβαρή γνωριμία, και δεν θέλετε ευθύνες, ενδέχεται να προσπεράσετε. Κάντε το τουλάχιστον συνειδητά. Αν όμως σας αρέσει η ιδέα να είστε με κάποιον-α σύντροφο, τότε θα βρεθεί ο-η πραγματικά καλός-η για εσάς. Στην περίπτωση αυτή, η αποτυχία θα είναι δικαιολογία, εφόσον θα σημαίνει πως δεν ήσασταν πραγματικά παρόντες-ούσες, με αποτέλεσμα η-ο άλλη-ος να το εκλάβει ως απόρριψη. Θα χρειαστεί λοιπόν να διεκδικήσετε κι εσείς τον-την άλλον-η κι όχι μόνο εκείνος-ης εσάς.

Στα επαγγελματικά σας, όσοι εργάζεστε, πιθανόν να είχατε περάσει κάποιες διακυμάνσεις, που σας δημιούργησαν ανασφάλεια, αν και δεν έχετε χάσει το κουράγιο σας. Τα πράγματα τώρα σταθεροποιούνται και μαζί τους ανεβαίνει το ηθικό σας. Οι ανώτεροι ή οι προϊστάμενοί σας θα ενεργοποιήσουν σχέδια και πλάνα που πρόκειται να φέρουν σταθερή βελτίωση. Τούτο θα αρχίσει να φαίνεται από αυτήν τη στιγμή. Αν κατέχετε ισχυρή θέση με επιρροή, προβλέπεται να κάνετε ρυθμιστικές κινήσεις με επίτευξη των προβλεπόμενων στόχων. Τα οικονομικά σας αργά αλλά σταθερά παίρνουν ξεκάθαρη ανοδική πορεία. Δικαιώνεστε για την υπομονή που δείξατε.

Δεν έχετε εργασία και βαρεθήκατε να ακούτε συνεχώς την φράση «η θέση κατοχυρώθηκε»! Τούτον τον μήνα θα ακούσετε επιτέλους την άλλη φράση : « Θα περάσετε για συνέντευξη»! Η επιτυχία θα είναι στο τσεπάκι σας, αρκεί απλά να θέλετε την δουλειά και να μην είστε αναποφάσιστοι. Κάτι τέτοιο δυστυχώς, εάν συμβεί, θα φανεί και θα δημιουργήσει αρνητική εντύπωση. Άλλοι θα διαγωνιστείτε σε θέσεις της προτίμησής σας που αφορούν σε κρατικά ή δημόσια πόστα. Θα έχετε πολλές πιθανότητες να κατακτήσετε ένα! Μία ανανέωση ταυτόχρονα θα έρθει και στην οικονομική σας κατάσταση. Στην αρχή οι μικρότερες κι αργότερα οι μεγαλύτερες υλικές επιθυμίες σας, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

                                       ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η Δικαιοσύνη.

Θα προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Μερικές φορές όμως αυτό δεν γίνεται, κι ούτε μπορεί να είναι πάντα η λύση. Έτσι αναπόφευκτα ενδέχεται κάποιος να αδικηθεί και κάποιος να γίνει άδικος. Την πραγματική απόδοση της δικαιοσύνης θα την δώσει τελικά το Σύμπαν. Εσείς εκείνο που οφείλετε να κάνετε είναι να κρατήσετε την ισορροπία μέσα σας. Και να έχετε την βεβαιότητα ότι παλεύεται για το δίκιο σας, που δεν καταπατά τα δικαιώματα των άλλων. Δεν θα πρέπει να είστε άδικοι απέναντι στους άλλους, αλλά εξίσου μεμπτό είναι να επιτρέψετε να αδικηθεί ο εαυτός σας.

Βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο; Το ταίρι σας ή κάποιος τρίτος με «δικαιώματα» ανάμεσά σας, ενδεχομένως να έχουν ορίσει το πλαίσιο στο οποίο «επιτρέπεται» να εκφράζεστε. Ίσως να νιώθετε τώρα ότι αυτό το πλαίσιο σας καταπιέζει και θέλετε περισσότερη ελευθερία έκφρασης. Παρόλα αυτά ο φόβος ότι μπορεί να ξεσπάσει τρικυμία, αν ταρακουνήσετε τα ήρεμα νερά, σας κρατά σε αμηχανία. Έχετε πιθανόν διλήμματα για τις πιθανές πρωτοβουλίες σας. Εάν, σύμφωνα με την μεταφυσική ερμηνεία, υπάρχει ένα καρμικό χρέος ανάμεσα σε εσάς και τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας, μάλλον ήρθε η ώρα να το «διαπραγματευτείτε». Ξεκινήστε από απλά βήματα και από ανεπαίσθητες αλλαγές για να φτάσετε στην ουσία. Αρχίστε την… επανάστασή σας βήμα-βήμα και με στόχο την βελτίωση της σχέσης σας, αποφεύγοντας να γίνεται επαναστάτης-ρια χωρίς αιτία. Αν είστε σε σωστό δρόμο, το Σύμπαν θα συμμαχήσει μαζί σας και θα δείτε σιγά-σιγά την αλλαγή στον δεσμό ή στον γάμο σας. Για τους-τις δεσμευμένους-ες η αλλαγή αυτή θα φέρει και την εξέλιξη της σχέσης σε γάμο.

Κάποιοι-ες χωρισμένοι-ες δεν βρίσκετε ησυχία μέχρι να δείτε τί θα γίνει τελικά με τον χωρισμό σας. α) Παλεύει μέσα σας η επιθυμία να κάνετε κίνηση και η απαγόρευση για κάτι τέτοιο από την αξιοπρέπειά σας. β) Σκέφτεστε περισσότερο και νιώθετε λιγότερο, φοβούμενοι-ες μήπως είναι άδικο να ξαναζήσετε τα ίδια προβλήματα, σε μία πιθανή επανασύνδεση.  γ) Ενδεχομένως ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι-ες σας, αλλά προνοεί και το Σύμπαν για εσάς. Να λοιπόν τι θα γίνει : α) Εάν με το πρώην ταίρι σας έχουν πιστωθεί τα καρμικά σας χρέη, θα είστε και πάλι μαζί, ανανεωμένοι για να ευτυχίσετε στο μέλλον. β) Αν τα καρμικά σας χρέη δεν έχουν «αποπληρωθεί», θα επανέλθετε στην σχέση, αλλά με κάποια παράπονα, που θα είναι αναπόφευκτα μέχρι να λήξει το καρμικό σας τίμημα, οπότε και θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή θα κάνετε λίγη υπομονή.  γ) Αν τα καρμικά σας χρέη έχουν εξοφληθεί, μπορείτε, εάν το θέλετε, να επιλέξετε άλλη… τράπεζα. Εννοώντας άλλον σύντροφο. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το Σύμπαν θα σας δείξει τον δρόμο. Προσέξτε να κοιτάτε τα σημάδια και να μην τα αγνοείτε. Εναλλακτικά συμβουλευτείτε έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που εμπιστεύεστε.

Καρμική σχέση για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες; Γιατί όχι! Αν έχετε μείνει για πολύ καιρό μόνοι-ες, το πιθανότερο είναι να μπείτε σε γνωριμία με άτομο που  βρεθήκατε μαζί σε προηγούμενη ενσάρκωση.  Αυτό σημαίνει ότι η γνωριμία τούτη θα μοιάζει με τα τριαντάφυλλα, που είναι μεν τα ομορφότερα και τα πιο αρωματικά λουλούδια του κόσμου, αλλά έχουν αγκάθια. Εάν δεν τα θέλετε όλα δικά σας, κι αν δεν σας αρέσουν μόνο τα εύκολα πράγματα στην ζωή, αλλά πωρώνεστε και με τα δύσκολα, τότε σας περιμένει μία συναρπαστική σχέση ζωής!

Όσοι εργάζεστε θα δικαιωθείτε για τα πράγματα που σας στενοχώρησαν στην δουλειά σας. Η όποια προηγούμενη προσπάθειά σας για δικαίωση, τώρα θα αποδώσει. Αυξάνονται οι αποδοχές σας, ενώ η πληρωμή σας γίνεται τακτική. Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό σας θα αποπνέει σεβασμό. Διατηρήστε το χαμόγελό σας για να δείξετε στους άλλους ότι δεν κρατάτε κακία για παλιές τους αγένειες. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και βγείτε πρώτοι στις λεπτομέρειες που είναι το μεγάλο σας ατού. Η δικαίωση και η αναγνώρισή της αξίας σας, θεμελιώνονται πλέον σιγά-σιγά.

Είστε χωρίς εργασία και θέλετε να ξεκινήστε νέα δουλειά; Το καρμικό σας χρέος ως άνεργου-ης φτάνει στο τέλος του, και αναδύεται για εσάς μία επαγγελματική ευκαιρία που θα σας αφήσει έκπληκτους-ες! Η δουλειά που θέλετε να κάνετε ανοίγει την πόρτα της για εσάς και εισέρχεστε σε μία πύλη εργασίας, όπου μεταφυσικά τούτο σημαίνει ολοκαίνουριο πεπρωμένο. Απαλλαγμένοι από την προηγούμενη καρμικότητα, αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί και βγάλτε στην νέα σας δουλειά την εργατικότητα και την θετική σας ενέργεια. Σκεφτείτε πως ότι χτίζετε εδώ θα σκιαγραφήσει το επαγγελματικό σας μέλλον. Εξίσου θα μπορούσατε να προσχωρήσετε σε χώρο του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα, αναλόγως της επιδίωξής σας. Βελτιώνονται σταθερά πλέον τα οικονομικά σας.

                              ΖΥΓΟΣ : Ο Ιππότης από τα Ραβδιά.

Έχετε να φτιάξετε αρκετά πράγματα αυτόν το μήνα. Θα γίνετε ένας-μία μικρός-η αρχιτέκτονας. Μερικές από τις δραστηριότητές σας θα απευθύνονται σε πραγματικές κατασκευές και άλλες σε εσωτερικές-ψυχικές «επιδιορθώσεις». Κάποιοι-ες θα «αναπαλαιώσετε» την σχέση σας, ή θα κάνετε κάποιες θετικές επεμβατικές αλλαγές σ’ αυτήν.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, εσείς ή το ταίρι σας ή και οι δύο ταυτόχρονα θα έχετε πολλές ιδέες και αρκετή όρεξη για να τις πραγματοποιήσετε. Ενδεχομένως να φτιάξετε μαζί ένα δραστήριο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδράσεις, αλλαγές στον χώρο σας κτλ. Ανανεώνεστε και συγχρονίζεστε, ώστε να κάνετε την ζωή σας ομορφότερη, μέσα από απλά πράγματα και υλοποιήσιμες ιδέες, αλλά ενδεχομένως και μέσα από πιο ουτοπικά σχέδια. Δώστε προσοχή σε δύο σημεία : α) Να μην αφήσετε την φαντασία σας τόσο αχαλίνωτη, ώστε εκείνα που σκέφτεστε να είναι παραμύθια. β) Να μην χάσετε τον εαυτό σας μέσα σ’ αυτές τις εκρήξεις δραστηριότητας, εννοώντας ότι θα πρέπει τούτα τα πράγματα να εξυπηρετούν την σχέση με το ταίρι σας και την ζωή σας, κι όχι να εξαντλήστε υπηρετώντας εσείς αυτά. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης, και για τους-τις ανύπαντρους-ες πρότασης γάμου.

Οι χωρισμένοι-ες που δεν αποδέχεστε τον χωρισμό σας αβασάνιστα, «κινδυνεύετε» να αναλωθείτε σε υπερπροσπάθεια επανασύνδεσης, με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ορίστε μία χρήσιμη συμβουλή : Βάλτε… δικηγόρο! Και ποιος θα είναι αυτός; Το Σύμπαν! Τούτο σημαίνει ότι θα εμπιστευτείτε την υπεράσπιση του Σύμπαντος, παρατηρώντας τα σημάδια του συγχρονισμού που σας δίνει. Εκμεταλλευτείτε εκείνες τις συγκυρίες που έρχονται μπροστά σας και μην δημιουργείτε επίπλαστες, για παράδειγμα δείξτε καλή διάθεση και χαμογελάστε, εάν συναντήσετε τυχαία τον ή την πρώην σας, αλλά μην στήνεστε με τις ώρες εκεί που περνάει για τον-την συναντήσετε δήθεν τυχαία. Ενδεχομένως κι εκείνος ή εκείνη να έχει αλλάξει γνώμη, όμως εάν πέσει στην αντίληψή του-της, ότι συμπεριφέρεστε με ηττοπάθεια, να χάσει το ενδιαφέρον του-της. Ο συγχρονισμός του Σύμπαντος και η καλή σας διάθεση προς τον άλλον θα σας φέρουν την ευκαιρία που περιμένετε.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και θέλετε πολύ να κάνετε σχέση, τότε καλύτερα να το αναβάλετε για άλλον μήνα. Αν αντίθετα αγχώνεστε στην ιδέα της σχέσης, ενώ ταυτόχρονα σας ενδιαφέρει, τότε θα κάνετε σχέση. Στην πρώτη περίπτωση το «λάθος» είναι ότι βάζετε ψηλά τον πήχη, περιμένοντας τον Ιππότη ή την πριγκηπέσα του παραμυθιού. Τούτο χωρίς να το καταλάβετε σας κάνει ιδιότροπους-ες απέναντι στην-στον υποψήφια-ο που θα βρεθεί στον δρόμο σας, με την πιθανότητα να πάρει αμφιλεγόμενα μηνύματα και να φύγει. Στην δεύτερη περίπτωση το «σωστό» είναι ότι έχετε μία ενοχή για την δική σας ανασφάλεια, που αυτόματα σας καθιστά πιο ανεκτικούς με τις αδυναμίες του άλλου. Έτσι, θα το παλέψετε κι οι δύο επί ίσοις  όροις. Θα είστε εξίσου «αδύναμοι» μέσα στην νέα γνωριμία. Ο ένας θα καταλαβαίνει τον άλλον κι αυτό λέγεται αμοιβαιότητα.

Εάν εργάζεστε, θα είστε πολύ δυνατοί στον χώρο σας. Η αξία, το ήθος και η ικανότητά σας, θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σας ή από τους ανθρώπους που σχετίζεστε, συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες κτλ. Όσοι ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, θα το απογειώσετε. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια κούραση, όμως το αντίβαρό της θα είναι οι καλές αμοιβές σας και η ηθική σας ανταμοιβή. Ευνοείστε διπλά εάν απασχολείστε σε χειρονακτικά επαγγέλματα και σε δουλειές που έχουν σχέση με κατασκευές. Επίσης ευνοούνται οι αγροτικές εργασίες.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν και  θέλετε τώρα να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, θα έχετε μία καλή ευκαιρία. Τούτη θα αφορά σε εργασία σχετική με πρακτικό αντικείμενο, αλλά και σε δουλειά που την γνωρίζετε μέσω σπουδών ή μέσω προϋπηρεσίας. Μερικοί ίσως να εργαστείτε δίπλα σε έμπειρο επαγγελματία ως βοηθοί του, μαθαίνοντας έτσι καλύτερα την δουλειά. Καλό θα είναι, γενικότερα, σε όποιον χώρο κι αν εισέλθετε, ή σε ξεκίνημα ως ελεύθερος επαγγελματίας, να νιώσετε ότι ανήκετε εκεί και να το κάνετε με μεράκι. Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα, τόσο στις καλές σχέσεις με τους άλλους, όσο και στην μελλοντική σας προοπτική. Θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται σταθερά.

                             ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Άσσος από τα Πεντάκτινα.

Ένας γενναιόδωρος μήνας μπαίνει για το ζώδιό σας. Η απόκτηση επιπλέον χρημάτων και υλικών αγαθών θα κυριαρχήσουν. Ορισμένοι μπορεί να ασχοληθείτε κυρίως με αυτό. Βλέποντας ότι έχετε την εύνοια να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, θα δώσετε εκεί την συγκέντρωσή σας, ώστε να μην χαθεί αυτή η ωφέλιμη συγκυρία.

Στον γάμο ή στον δεσμό σας θα συμπεριφέρεστε περισσότερο σαν συνέταιροι παρά ως ζευγάρι. Θα σας απασχολήσει η οργάνωση των οικονομικών σας, ενώ θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην απόκτηση περισσότερων χρημάτων. Δεν αποκλείεται να ανταλλάξετε δώρα μεταξύ σας, ή, αντίστροφα, να επιπλήξετε ο ένας τον άλλον για τις σπατάλες που κάνετε για τους εαυτού σας. Τούτο σημαίνει ότι σε μία κλίμακα από το ναδίρ της τσιγγουνιάς έως το ζενίθ της ασυδοσίας, σε κάποιο σημείο θα πάλλεται η δική σας σχέση. Ενδεχομένως ένα ιδανικό σημείο παλμού να είναι περίπου η μέση, δηλαδή η εξυπηρέτηση των αναγκών σας με έναν  επιπλέον βαθμό ικανοποίησης για να νιώθετε πληρότητα. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, εάν δεν καταφέρτε να συμφωνήσετε ως προς την διαχείριση των χρημάτων σας, συμβουλευτείτε έναν ειδικό των οικονομικών επιστημών, ή διαβάστε ένα σχετικό βιβλίο από τα πολλά που κυκλοφορούν για να πάρετε καλές ιδέες οικονομικού συντονισμού.

Αν έχετε χωρίσει, με την κρυφή ελπίδα της επανασύνδεσης, ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος, ώστε να γίνει κίνηση από εσάς προς το πρώην ταίρι σας, ή από το πρώην ταίρι σας προς εσάς. Ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη είναι η δουλειά η δική σας ή του-της άλλου-ης. Τουλάχιστον ο-η αντίζηλος, δεν είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά η εργασία, με τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της. Γι αυτό υπάρχει ένας λόγο παραπάνω, να μην αφήσετε την κίνηση προσέγγισης να πάει χαμένη, αλλά να την εκμεταλλευτείτε. Ταυτόχρονα καλό θα είναι να δείξετε αμοιβαία κατανόηση για την κούραση της δουλειάς και να μην είστε απαιτητικοί-ες στον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε μεταξύ σας. Με κατανόηση και υπομονή η επανασύνδεσή σας θα σταθεροποιηθεί. Αργότερα θα βρεθεί χρόνος για επιπλέον επικοινωνία.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, σε επαγγελματικό χώρο, φυσικό ή διαδικτυακό. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε κοινές απόψεις πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ενδεχομένως τέτοια θέματα συζήτησης να σας φανούν κάπως βαρετά από ένα σημείο και μετά, όμως είναι ένας ασφαλής τρόπος να σπάσετε τον πάγο μεταξύ σας. Προβλέπεται να ξεκινά μία καλή γνωριμία, κυρίως αν δεν σκαλώσει στην ανυπομονησία, την δική σας ή του άλλου, στο να μιλήσετε γρήγορα για συναισθήματα, ή για κοινό μέλλον.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε μία αισθητή άνοδο των αποδοχών σας μέσω της εργασίας σας. Τούτο θα σημαίνει αύξηση της απόδοσης της δουλειάς σας. Εάν βρίσκεστε σε χώρο, στον οποίο υπάρχει ένας κερδοφόρος παράγοντας, θα δείτε το χρήμα να ρέει με εκπληκτικό ρυθμό! Ενδέχεται, ωστόσο, να αυξηθούν τα οικονομικά σας δεδομένα κι από άλλες πηγές, πέραν της εργασίας σας, όπως από μία κρατική ενίσχυση, ή από δικό σας άνθρωπο κτλ. Η περίπτωση, ακόμη, επιτυχημένης πώλησης, είναι ένα πιθανό σενάριο απόκτησης ρευστού χρήματος.

Όσοι δεν εργάζεστε, βρίσκεστε τώρα σε έναν δυνατό μήνα για ανεύρεση εργασίας με καλές αποδοχές. Είτε ξεκινήσετε να δουλεύετε μέσα σε ομάδα, είτε κάνετε μία αρχή μόνοι σας, τα πράγματα θα εξελιχθούν δυναμικά. Ευνοείται επίσης μία θέση στον δημόσιο τομέα, όπου εξαιτίας της σταθερότητας και της ασφάλειας που θα σας δώσει, θα θεωρείται η ίδια ένα σημαντικό απόκτημα, άσχετα εάν σας παρέχει χαμηλότερες ή υψηλότερες αμοιβές. Μείνετε γενικότερα προσγειωμένοι με την καλή σας τύχη. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ για την νέα σας εργασία. Έτσι θα κρατήσετε ένα ταπεινό προφίλ, που δεν θα προκαλέσει τον φθόνο των άλλων.

                                           ΤΟΞΟΤΗΣ : Η Ιέρεια.

Αγωνίζεστε εσωτερικά και κατόπιν εξωτερικά για να αποδεχτείτε ή για να αποφύγετε το πεπρωμένο σας. Παλεύετε ανάμεσα στον «νόμο» και την «παρανομία». Μερικές φορές δεν ξέρετε πού ανήκετε. Κι άλλες φορές θέλετε να είστε με το ένα πόδι στην μία πλευρά και με το άλλο στην άλλη. Για παράδειγμα, είστε σε δεσμό ή σε γάμο, και ταυτόχρονα σκέφτεστε ένα τρίτο πρόσωπο. Θέλετε να είστε υποδειγματικοί-ες σύντροφοι ή σύζυγοι, αλλά δεν σας αρέσει, από την άλλη, να γυρίσετε την πλάτη στο παράλληλο φλερτ, κτλ.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό, μία εσωτερική «εξέγερση» σας καθιστά ικανούς-ες να λοξοδρομήσετε. Θέλετε να εξερευνήσετε κι άλλα «μέρη» ερωτικής ευδαιμονίας, σαν να ψάχνετε την γη της επαγγελίας, παρότι ο δεσμός ή ο γάμος σας πηγαίνουν καλά. Ενδεχομένως βρίσκεστε ένα βήμα πριν την δημιουργία μίας παράλληλης σαρκικής σχέσης. Θα δώσετε τον αγώνα με τον εαυτό σας να μείνετε πιστοί-ες στον γάμο ή στον σταθερό δεσμό σας. Κάποιοι-ες θα τα καταφέρετε και άλλοι-ες όχι. Στην δεύτερη περίπτωση θα μπείτε σε έναν καινούριο κόσμο γεμάτο από μυστικά και ψέματα. Στην πρώτη περίπτωση θα μείνετε ασφαλείς στα γνωστά σας «μέρη», ίσως με την πικρία της λογικής που λέει : «δεν μετανιώνω για εκείνα που έκανα, αλλά για εκείνα που δεν έκανα». Πολλά θα εξαρτηθούν, ωστόσο, από τα καρμικά χρέη που έχει ή δεν έχει ο δεσμός ή ο γάμος σας. Αν και προβλέπονται τα παραπάνω, δεν προβλέπεται, ωστόσο, χωρισμός με τον άνθρωπό σας, αλλά μία δοκιμασία.

Οι χωρισμένοι-ες θα χρειαστεί ενδεχομένως να παλέψετε μέσα σας ακόμη πιο πολύ από τους-τις δεσμευμένους-ες ή τους-τις παντρεμένους-ες. Πιθανόν να βρίσκεστε μερικά «επεισόδια» πιο μπροστά από αυτούς-ες. Δηλαδή έχει προϋπάρξει η παράλληλη γνωριμία και σας έχει διασπάσει. Τούτο δεν είναι απαραίτητο να ξεκίνησε από εσάς, αλλά και από το ταίρι σας. Ίσως τώρα να έχει φύγει ο ενθουσιασμός για το καινούριο άτομο και να θέλετε να επιστρέψετε στην σχέση σας. Ωστόσο, αναλογίζεστε την ηθική ταπείνωση που μπορεί να υποστείτε, ή φοβάστε την σθεναρή άρνηση του ή της πρώην σας. Το να τολμήσετε, εσείς ή το πρώην ταίρι σας, αν έχει φταίξει, δεν είναι λάθος. Η επανασύνδεση όμως ή όχι θα εξαρτηθεί, αναλόγως της κάθε περίπτωσης. Δηλαδή σύμφωνα με την μικρή ή μεγάλη καρμικότητα που κουβαλάει η σχέση σας. Αν είναι μικρή, η σχέση θα συνεχιστεί ανανεωμένη. Αν είναι μεγάλη, η σχέση μπορεί να τελειώσει. Τότε όμως θα πρέπει να γνωρίζετε, πως αν συνεχιζόταν θα έφερνε δυστυχία. Παρακάτω θα σας βρουν τα καλύτερα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα μάθετε για την ιδιαίτερη συμπάθεια ενός ατόμου από το περιβάλλον σας. Το άτομο αυτό μέχρι τώρα κρυβόταν κι αποφασίζει να φανερωθεί. Θα σας κάνει κάποιο εμφανές κομπλιμέντο, ή μία ιδιαίτερη πρόταση, που θα αποκαλύψει την μυστική του επιθυμία για το πρόσωπό σας. Δεν αποκλείεται καθόλου να έχετε νιώσει κι εσείς την χημεία μαζί του, αλλά να μην το διερευνήσατε περισσότερο μέσα σας. Θα βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση να κάνετε ένα βήμα μπροστά ή ένα πίσω. Ίσως να χρειαστείτε λίγο χρόνο. Πείτε το με ειλικρίνεια. Όμως μην καθυστερήσετε να δώσετε την απάντησή σας, γιατί ενδεχομένως ο-η άλλος-η να το εκλάβει ως άρνηση και να οπισθοχωρήσει με ραγισμένη καρδιά.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα από ότι στα προσωπικά σας. Ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα δημιουργικός. Οι καλλιτέχνες και οι ταλαντούχοι δημιουργοί της τέχνης, πρόκειται να κάνετε ένα τολμηρό επαγγελματικό βήμα, ή μία δυνατή επανεμφάνιση, εάν είχατε μείνει για λίγο στη σκιά. Όσοι απασχολείστε σε εργασίες που στοχεύουν στην αυτοπεποίθηση των πελατών σας, όπως σύμβουλοι, ψυχολόγοι, αισθητικοί, διαιτολόγοι κτλ. θα εισέλθετε σε μία δυνατή επαγγελματική στιγμή, όπου ο καθένας από την σκοπιά του θα δώσετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας για την βελτίωση της ζωής των άλλων. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι θα δεχθείτε βοήθεια, πιθανόν και… κάτω από το τραπέζι, ώστε να σταθείτε στα πόδια σας επαγγελματικά. Άλλοι θα προχωρήσετε σε δυναμικές συνεργασίες ή σε αποφασιστικούς διακανονισμούς, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον της δουλειά σας. Θα ανέβουν τα οικονομικά σας, ενώ είναι ανοιχτός και ο παράγοντας της βοήθειας, φανερής ή μυστικής, από δικό σας άνθρωπο.

Αν δεν εργάζεστε και ψάχνετε αποφασιστικά για εργασία, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάτι που σας ταιριάζει. Κυρίως προβλέπεται να αξιοποιηθεί το πτυχίο σας ή κάποιο δίπλωμά σας. Ενώ, εάν είστε από το παρελθόν έμπειροι σε κάποιο επάγγελμα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να το ασκήσετε ξανά στο παρόν. Ευνοείστε όσοι θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό. Θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σας πιστέψει και θα σας υποστηρίξει. Διαφαίνονται επίσημα χαρτιά, που προφανώς σημαίνουν πρόσληψη, σύμβαση, ή κάποια επίσημη συνεργασία. Η οικονομική σας βάση θα τονωθεί αρκετά. Ταυτόχρονα θα σας ανοιχτούν προοπτικές για περισσότερα χρήματα.

                               ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Ο μήνας αυτός θα έχει για εσάς την δική του δυναμική. Ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε την ρότα των πραγμάτων. Παρόλα αυτά τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά, αλλά ενδεχομένως με κάποιους περιορισμούς. Αν είστε ανυπόμονοι θα εκνευριστείτε με αυτούς. Αν είστε υπομονετικοί, απλά θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα.

Παντρεμένος ή δεσμευμένος άντρας; Η σύζυγος ή η σύντροφός σας θα βρεθεί σε ρόλο… νταντάς σε δράση! Θα σας φροντίσει και θα σας υπερασπιστεί εκεί που περνάει ο λόγος της. Ενδεχομένως κατανοεί ότι βρίσκεστε σε μία περίοδο κούρασης, περισσότερο ψυχικής και λιγότερο σωματικής. Αντλώντας από τα δικά της αποθέματα δύναμης θέλει να ενδυναμώσει κι εσάς, όχι μέσα από φλύαρες συμβουλές και παροτρύνσεις, αλλά δια μέσου βοηθητικών πράξεων. Το καλύτερο που εσείς μπορείτε να κάνετε είναι να της δείξετε την ευχαρίστηση σας και να ανεβάσετε σιγά-σιγά την ψυχολογία σας. Αργότερα θα πάρετε εσείς πρωτοβουλίες για να την ξεκουράσετε.

Παντρεμένη ή δεσμευμένη γυναίκα; Ή… το παιδί για όλες τις δουλειές;! Ένας «σκληρός» μήνας σας περιμένει. Με τον σύζυγο ή σύντροφό σας να σας «αναθέτει» αρκετές εργασίες για να ξεκουραστεί εκείνος. Το καλό είναι ότι σας λέει την αλήθεια και δεν εκμεταλλεύεται την καλοσύνη και την προσφορά σας. Παράλληλα, μάλλον φαίνεται να χαίρεστε που μπορείτε να τον βοηθήσετε, παρά να δυσανασχετείτε. Αυτή η ανισοβαρής σχέση, ωστόσο, θα αλλάξει παρακάτω, γιατί δεν έχετε δίπλα σας κάποιον αχάριστο άντρα, αλλά έναν που σας αγαπά και εκτιμά την υποστήριξή σας. Αργότερα οι δεσμευμένες γυναίκες θα δεχθείτε πρόταση γάμου, αφού θα… έχετε περάσει τις εξετάσεις συντροφικότητας, με βαθμό άριστα!

Αν ο μήνας αυτός σας βρίσκει χωρισμένους-ες, μάλλον τούτο θα οφείλεται σε παρεξήγηση, αφού περιμένετε πως και πώς να πέσετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Έτσι και θα γίνει. Ορισμένοι-ες ίσως να έχετε πάρει την γνώμη ικανών ψυχοερευνητών-ριών ή μελλοντολόγων και να το γνωρίζετε ήδη! Η επανασύνδεση σας είναι ζήτημα χρόνου και καλού συγχρονισμού, που το Σύμπαν θα σας φέρει. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει. Κάθε εμπόδιο σε καλό, αφού ο χωρισμός θα σας ωριμάσει σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες κατ’ ουσίαν δεν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες. Ψυχικά είστε ενωμένοι-ες με κάποιο άτομο, που δεν έχετε πει ακόμη τίποτε μεταξύ σας. Μόνο έχετε ανταλλάξει φευγαλέες ματιές με νόημα, ή κουβέντες περί ανέμων και υδάτων, ίσα-ίσα για να πείτε κάτι ο ένας στον άλλον. Το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κοιταχτείτε κατάματα και να μιλήσετε για κάτι πέραν της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων. Οπλιστείτε με θάρρος. Είστε έτοιμοι-ες να ζήσετε εκείνο που τόσον καιρό φοβόσασταν να παραδεχτείτε; Αν ναι, θα αναδυθεί μία τρυφερή και συντροφική σχέση.

Όσοι εργάζεστε θα απολαύσετε εξίσου την θετική ενέργεια στην δουλειάς σας, όσο και τις καλές και τακτικές αμοιβές σας. Αν ανήκετε σε έναν από τους τρεις μεγάλους πνευματικούς χώρους της κοινωνίας μας, την επιστήμη, την τέχνη, ή την θρησκεία, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στους ευσεβείς πόθους σας, όσο και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γενικότερα, μπορείτε να ποντάρετε πάνω στις καλές εργασιακές ή δημόσιες σχέσεις. Μερικοί θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε το επαγγελματικό άλμα, που είχατε αρκετόν καιρό κατά νου.

Εάν δεν βρίσκεστε προς το παρόν σε κάποια απασχόληση, αλλά ψάχνεστε για να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση, θα δεχθείτε την υποστήριξη ενός αξιόλογου και καταξιωμένου άντρα ή μίας ισχυρής γυναίκας. Θα εισέλθετε σε έναν χώρο με προοπτικές. Αν έχετε πτυχίο, θα το αξιοποιήσετε, είτε αυτούσιο, είτε ως επιπλέον προσόν. Οι πιθανότητες να εργαστείτε σε έναν αξιόλογο ιδιωτικό χώρο ή στο δημόσιο είναι εξίσου δυνατές. Προβλέπεται να αλλάζει καθολικά η οικονομική σας κατάσταση. Επίσης, θα παραμείνετε σταθερά στην νέα σας επαγγελματική θέση.

                                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το Τρία από τα Ραβδιά.

Αυτόν το μήνα θα σας απασχολήσει κυρίως η δουλειά σας, ή τα επαγγελματικά σας γενικότερα. Προβλέπεται να κάνετε νέο ξεκίνημα, ή να γίνεται ολική ανανέωση στον χώρο που βρίσκεστε. Μερικοί ίσως να είχατε πιστέψει ότι το Σύμπαν σας ξέχασε. Πιθανόν να βυθιστήκατε στην απόγνωση, νομίζοντας ότι σας πήρε σταθερά η κάτω βόλτα. Οι αρνητικές σκέψεις και τα σκιερά συναισθήματα θα αντικατασταθούν από θετικές πεποιθήσεις. Θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο δεν σας ξέχασε το Σύμπαν, αλλά είχε προνοήσει για εσάς, ώστε την κατάλληλη στιγμή να σας δώσει τον χαμένο σας… θησαυρό!

Είστε παντρεμένοι-ες; Ή βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό; Πέρασε κάποιος καιρός που η γκρίνια είχε εγκατασταθεί στον γάμο ή στον δεσμό σας. Τούτο δεν ήταν αποτέλεσμα κακής επικοινωνίας, αλλά προερχόταν από την επαγγελματική και οικονομική σας ανασφάλεια, που έβγαινε ως αρνητική διάθεση στην σχέση σας.  Η άνοδος της δουλειάς και των χρηματικών σας αποδοχών θα επιδράσουν θετικά στην ψυχολογία σας, τόσο την δική σας, όσο και του-της συντρόφου, εάν κι εκείνος ή εκείνη αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση. Χαλαρώνετε και έρχεστε πιο κοντά. Ξεχνάτε σχεδόν αμέσως τις προηγούμενες εντάσεις και ζείτε τρυφερές στιγμές. Ανανεώνεται ο μεταξύ σας ερωτισμός. Μιλάτε περισσότερο. Οργανώνετε μαζί το πρόγραμμά σας, που περιλαμβάνει αποδράσεις αναψυχής. Κάνετε ορισμένες καθυστερημένες αγορές. Κοιτάτε αισιόδοξα το μέλλον. Συζητάτε για γάμο οι ανύπαντροι-ες. Κάποιοι θέλετε να αποκτήσετε παιδί και το επιδιώκετε.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες οι προσπάθειες για την επανασύνδεση θα είναι υποτονικές. Τις επισκιάζουν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός σας. Αν θέλετε να ξανασμίξετε χειριστείτε το ως εξής : α) να είστε σίγουροι-ες ότι το θέλετε πραγματικά. β) Κάντε ή στείλτε κάποιο δώρο στον ή στην πρώην σας. Καλύτερα να έχει κάποια, έστω και μικρή, αξία, και να μην είναι τελείως συμβολικό. Εναλλακτικά προτείνετε στο πρώην ταίρι σας να πάτε μαζί κάπου για δύο-τρεις μέρες. Ενδεχομένως, όμως, να σας γίνει εσάς μία τέτοια πρόταση.  Εάν  καταφέρετε να επανασυνδεθείτε, κάτι όχι τόσο δύσκολο, μην εστιάσετε πολύ στην σχέση. Αφήστε την να εξελίσσεται αβίαστα, ενώ εσείς δείξτε κατανόηση ο ένας στον άλλον για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ακόμη καλύτερα, αλληλοϋποστηριχτείτε σ’ αυτό μεταξύ σας.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες  θα κάνετε μία νέα γνωριμία. Βασικό σας κριτήριο για το αν θα μπείτε ή όχι για τα καλά σ’ αυτήν, θα είναι το προφίλ του άλλου ή της άλλης. Τούτο δεν θα είναι απαραίτητο να είναι κάτι εξαιρετικό, κοινωνικά, οικονομικά, ή επαγγελματικά, αλλά κάτι που θα ταιριάζει με τα δικά σας αξιακά κριτήρια. Για παράδειγμα, εάν εσείς είστε οραματιστές-ριες, θα κοιτάξετε αν και η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε διακατέχεται από παρόμοια ιδεώδη κτλ. Τούτο θα είναι σημαντικό για εσάς. Ωστόσο, επειδή ευνοείστε αυτόν το μήνα για νέα ξεκινήματα, οι πιθανότητες να βρείτε το… εγκεφαλικό ταίρι σας, είναι πολλές.

Όσοι εργάζεστε πρόκειται να ζήσετε… ιστορικές στιγμές στην δουλειά σας, αφού θα γίνουν κοσμογονικές αλλαγές! Έτσι κι αλλιώς η εργασία σας γι αυτόν τον μήνα είναι το δυνατό σας σημείο. Λοιπόν! Ξεχάστε την αναδουλειά κι ετοιμαστείτε για δράση! Αν καθυστερούσαν να σας πληρώσουν, θα παίρνετε πλέον τα χρήματά σας στην ώρα τους. Εάν παίρνατε λίγα, θα δείτε αύξηση, μηνιαία ή ποσοστιαία. Αν συνεργαζόσασταν με άτομα που δεν έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, θα γίνουν σχετικές αναδιανομές στα πόστα. Εάν ήσασταν κάπως αδικημένοι, ως προς την αξία σας, θα αναγνωριστείτε επίσημα κι ενδεχομένως αυτό να συνοδεύει σχετική αύξηση των αποδοχών σας. Εάν προοριζόσασταν για προαγωγή, θα συμβεί τούτον το μήνα.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν και θέλετε να αποκατασταθείτε σύντομα επαγγελματικά, ήδη ξεκινάτε με λάθος σκεπτικό. Στην πραγματικότητα πλησιάζει για εσάς μία αναπάντεχα καλή επαγγελματική ευκαιρία, που θα χρειαστεί έναν τολμηρό, κι όχι έναν συμβατικό τρόπο σκέψης. Αντί λοιπόν να μιλάτε για επαγγελματική αποκατάσταση, καλύτερα να σκέφτεστε την επαγγελματική σας ολοκλήρωση ή πραγμάτωση. Οι έννοιες αυτές ενέχουν το στοιχείο της ολικής εκπλήρωσης του εργασιακού πόθου σας, κι όχι την συμβατική ικανοποίησή του. Ονειρευτείτε, αλλά ταυτόχρονα προσγειωθείτε στην γη μόλις το όνειρό σας έρθει μπροστά σας για να το ζήσετε. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε για κάτι μεγάλο. Ο καθένας έχει το δικό του όραμα, όπως τον εκφράζει και του αρέσει. Η οικονομική σας κατάσταση θα πάρει σταθερή ανοδική πορεία και η ζωή σας θα γίνει άνετη.

                                             ΙΧΘΥΣ : Η Εγκράτεια.

Ένας καρμικός μήνας μπαίνει για το ζώδιο σας. Ας υποθέσουμε ότι θα είναι σαν να προσπαθείτε να λύσετε ένα δύσκολο σταυρόλεξο, από εκείνα που είναι για δυνατούς λύτες. Θα βρεθείτε μπροστά σε γεγονότα, που άλλοτε θα ανταμείβουν τις παλιές σας πράξεις, κι άλλοτε θα σας θυμίζουν τα προηγούμενά σας «χρέη». Όμως θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε, αν οι ανταμοιβές ή οι «χρεώσεις» αφορούν στην τωρινή σας ενσάρκωση ή σε προηγούμενη. Εάν σας απασχολεί να πάρετε απαντήσεις, μπορείτε να συμβουλευτείτε κάποιο άτομο εξειδικευμένο στην καρμική αστρολογία ή αριθμολογία. Εναλλακτικά προσπαθήστε να ερμηνεύσετε ή να αποκωδικοποιήσετε τα όνειρά σας!

  Οι παντρεμένοι-ες και μαζί οι δεσμευμένοι-ες βρίσκεστε σε μία φυσική κατάσταση του δεσμού ή του γάμου σας, κυρίως στην αρχή του μήνα. Προφανώς τίποτα δεν προμηνύει τις αθόρυβες ή θορυβώδεις αναταράξεις που έρχονται! Θα πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μήνας αυτός έχει για εσάς θετικό πρόσημο. Οι αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν, θα είναι για καλό. Η διαφορά είναι στην διαδικασία αυτών των αλλαγών. Σε κάποιους το καλό θα φανεί άμεσα και σε ορισμένους έμμεσα, έπειτα από μία περίοδο αβεβαιότητας. Για παράδειγμα : αν είστε δεσμευμένοι-ες α) μπορεί να γίνει πρόταση γάμου εδώ και τώρα, ή β) μπορεί να υπάρξει ένας σύντομος χωρισμός και δια μέσου της απομάκρυνσης να καταλάβετε πόσο σημαντικοί είστε ο ένας για τον άλλον. Κατόπιν να γίνει πρόταση γάμου, αφού θα έχετε ξεπεράσει την δοκιμασία. Παρομοίως, ως άλλο παράδειγμα, αν είστε παντρεμένοι-ες και θέλετε συνειδητά να χωρίσετε α) Θα μπορούσατε να το κάνετε εδώ και τώρα, ή β) για οικονομικούς λόγους να το αναβάλετε. Ωστόσο, αυτή η καθυστέρηση μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες και τελικά να αλλάξετε γνώμη και να παραμείνετε μαζί, κτλ.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, χωρίς αυτό να είναι η πραγματική σας επιθυμία, είναι εύκολο, όσο και δύσκολο να γίνει επανασύνδεση. Εύκολο είναι έτσι κι αλλιώς. Δύσκολο είναι όχι γιατί δεν το θέλετε εσείς ή το πρώην ταίρι σας, αλλά γιατί θα πρέπει να υπερπηδήσετε αρκετές φοβικές σας σκέψεις για το μέλλον. Αυτές οι σκέψεις έχουν να κάνουν με το κατά πόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί ή όχι να εγγυηθεί την ευτυχία σας. Από την μία υπάρχει το συναίσθημα γι αυτόν-ην, στην μία μεριά της ζυγαριάς, κι από την άλλη η ανασφάλεια δίπλα του-της, στο αντίβαρο. Προφανώς δεν θα μπορείτε να τα έχετε όλα. Για να πάρετε μία σωστή απόφαση, διερευνήστε την προσωπικότητά σας. Τι σας κάνει τελικά ευτυχισμένους-ες; Ο έρωτας; Ή η αίσθηση της ασφάλειας; Κατά τ’ άλλα η ευκαιρία για επανασύνδεση θα σας δοθεί.

Τους ελεύθερους και τις ελεύθερες κάποιος (;) σας ξέχασε μέσα σε έναν τεράστιο λαβύρινθο! Ίσως το κάρμα σας! Θα παλέψετε να βρείτε την σωστή έξοδο. Οι επιλογές πολλές : α) Θα έρθετε κοντά με άτομο που φλερτάρετε από καιρό διακριτικά. β) Θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή με άντρα που θα σας αρέσει πολύ κι εσείς σε εκείνην-ον, αλλά θα σας τρομάζει κάτι στον χαρακτήρα της-του ή θα ζηλεύετε τον δυναμισμό της-του. γ) Θα προτιμήσετε να παραμείνετε μόνοι-ες, βολεμένοι-ες στην πεποίθηση ότι όλες οι σχέσεις είναι μάταιες και οι πιθανές-οι σύντροφοι αναξιόπιστες-οι. δ) Θα… δανειστείτε τον ή την σύντροφο κοντινού σας ατόμου, ή απλώς θα γνωρίσετε κάποιον-α δεσμευμένη-ο ή παντρεμένη-ο. Εάν κάτι δεν είναι καρμικά προγραμματισμένο, θα προτείναμε βασικά τις επιλογές α & β με χαλαρή στάση, λιγότερο την επιλογή γ, και  σχεδόν καθόλου την δ.

Στην εργασία σας θα δείτε δημιουργικές αλλαγές και ανανεώσεις που θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη! Προσπάθειες και κόποι που κάνατε σε προηγούμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να  ανταμειφτείτε επαρκώς γι αυτές, τώρα θα σας αποφέρουν καθυστερημένα  θετικά αποτελέσματα και χρήματα. Εν συντομία θα λέγαμε πως αποκαθίστανται τα δίκαια παράπονά σας γύρω από την δουλειά σας. Επιτέλους ανασαίνετε με ανακούφιση, εφόσον αρχίζετε να παίρνετε αυτά που σας αξίζουν. Αν, ωστόσο, κάτι που σας ενδιαφέρει φανεί να καθυστερεί λίγο ακόμα, σκεφτείτε ότι ενδέχεται να αποτιμάται ένα μικρό καρμικό χρέος σας. Κατόπιν θα γίνει και θα το χαρείτε ακόμη περισσότερο.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση να επιστρέψετε σε μία προηγούμενη δουλειά σας. Πιθανόν να σας γίνει πρόταση. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να εργαστείτε σε αντικείμενο που κατέχετε πολύ καλά. Η νέα επαγγελματική σας ευκαιρία θα έχει σχέση με το εργασιακό παρελθόν σας. Μπορεί όμως, αναλόγως του καρμικού σας προγράμματος, να δουλέψετε σε εργασία, που σας συνδέει με προηγούμενή σας ενσάρκωση, κι όχι απαραίτητα με προηγούμενη δουλειά σας. Θα ανέβετε οικονομικά. Πολλοί θα ηρεμίσετε από την αγωνία της επαγγελματικής αναζήτησης.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!